|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
RaP1D
|
Zaslal: út únor 16, 2010 10:12 am Předmět: |
|
|
Pridavam sa do klubu 250g + lyzica,aj ked vecsinou si to aspon dam do misky este a zalejem to s deci mlieka, nech to ide lahsie dole krkom...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Gregi
|
Zaslal: út únor 16, 2010 10:25 am Předmět: |
|
|
250g vecer s dcl vody, kus granka, rucny mixer (dva krat prebehnem horedole nech to nema hrudy) a vypijem ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
neis
|
Zaslal: út únor 16, 2010 10:33 am Předmět: |
|
|
Pánové nemáte potom zažívací problémy, když tvaroh mixujete s mlékem a rychle ho do sebe šoupnete? Já byl potom ráno jako balon, teďka ho raději normálně sním a je to bezproblému....
|
|
| nahoru |
|
 |
Jakub.M

|
Zaslal: út únor 16, 2010 11:07 am Předmět: |
|
|
500g tvarohu, glukopur a mleko a de se spat _________________ "Pocit napumpovaných svalů považuji za lepší zážitek, než je sex se ženskou".. Arnold Schwarzenegger
|
|
| nahoru |
|
 |
Scierx

|
|
| nahoru |
|
 |
Jakub.M

|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: út únor 16, 2010 11:41 am Předmět: |
|
|
| Jakub.M napsal: | 500g tvarohu, glukopur a mleko a de se spat |
500g tvarohu je fakt moc.To máš nějakých zhruba 60g bílkovin+ještě navíc když ho dáváš s mlékem to je celkem tak 70g bílkovin.Takovou dávku bílkovin já mám ze dvou jídel.Jedna kostka tvarohu 250g bohatě stačí.
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: út únor 16, 2010 3:14 pm Předmět: |
|
|
| prochm napsal: | | Jakub.M napsal: | 500g tvarohu, glukopur a mleko a de se spat |
500g tvarohu je fakt moc.To máš nějakých zhruba 60g bílkovin+ještě navíc když ho dáváš s mlékem to je celkem tak 70g bílkovin.Takovou dávku bílkovin já mám ze dvou jídel.Jedna kostka tvarohu 250g bohatě stačí. |
ja davam pul 250 g kosty + 300ml mleka.... to by taky melo stacit ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Jakub.M

|
Zaslal: út únor 16, 2010 3:59 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: út únor 16, 2010 4:11 pm Předmět: |
|
|
Tělo to přijme, ale né všechno strávi a ta jedna kostka je akorát... _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
Scierx

|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: út únor 16, 2010 4:18 pm Předmět: Re: Tvaroh na noc |
|
|
| Frozz. napsal: | | radeczek napsal: | | Frozz. napsal: | Tvaroh, žloutek, skořice |
žloutek? syrova vejce mi uprimne moc nevoni... |
nebo celý vajíčko, už si nepamatuju co jsem tam dával, le když to rozmícháš vůbec to tam necítíš ;) |
K čemu to vejce, kromě stoho, že můžeš dostat salmonelozu? _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: út únor 16, 2010 4:21 pm Předmět: Re: Tvaroh na noc |
|
|
| NUMM3R™ napsal: | | K čemu to vejce, kromě stoho, že můžeš dostat salmonelozu? |
Pro chut a barvu...ja to taky tak delam. BTW pochybuju, ze z toho nekdo muze mit salmonelu
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: út únor 16, 2010 4:24 pm Předmět: |
|
|
Proč by si jí stoho mít nemohl? Salmoneloza se zabijí tepelnou upravou...
Kvůli chuti bych určitě hazardoval, stim že budu furt na WC.... _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
spider1029

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|