|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
spider1029

|
Zaslal: st únor 17, 2010 12:33 pm Předmět: |
|
|
| Wygh napsal: | Včera jsem dohrál Fallouta 3 - perfektní hra, asi si ji dám znovu |
Ved si k Fallout 3 stiahni nejaky DLC, je ich myslim 5 (nove casti). Lepsie ako hrat to iste od znova.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
spider1029

|
Zaslal: st únor 17, 2010 12:36 pm Předmět: |
|
|
Ja teraz regenerujem pri Bioshock 2. Je to super, i ked uz nie take  ako jednicka, ale bavim sa dobre. Potom sa chystam skusit toho noveho AVP.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pimpy

|
Zaslal: st únor 17, 2010 1:00 pm Předmět: |
|
|
Uz jste nekdo hral Killing Floor? Ma to cenu ztahovat? Dik
|
|
| nahoru |
|
 |
kub4
|
Zaslal: st únor 24, 2010 11:27 am Předmět: |
|
|
Guitar hero, nejvic navykova hra... Chlast cigerety drogy sex hadra proti tomu :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
Zaslal: so březen 06, 2010 12:07 am Předmět: |
|
|
| kub4 napsal: | | Guitar hero, nejvic navykova hra... Chlast cigerety drogy sex hadra proti tomu :D |
Mam GH3, Aerosmith, World tour, Metallica, Smash hits je to zaba hlavne kdyz se hraje ve vice lidech. Aspon toho basaka to chce. Ted sem videl ukazku z prvnich minut hranit God of War 3 a po hodne dlouhy dobe se uz vazne nemuzu dockat az si to budu moct zahrat :) _________________ There is no real life there is only AFK time
|
|
| nahoru |
|
 |
spider1029

|
Zaslal: so březen 06, 2010 12:10 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
pr0

|
Zaslal: po březen 08, 2010 5:31 pm Předmět: |
|
|
Tak zase Mafia 2 odložena na podzim . No doufám, že to bude stát za to!
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
Zaslal: po březen 08, 2010 6:47 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
Zaslal: pá březen 12, 2010 12:34 am Předmět: |
|
|
Dneska uz sem 5 hodin paril. Je to vazne narez hlavne po vizuelni strance, ale je to doopravdy brutalni. Napr. Utrhnuti hlavy boha slunce, vyrvavani oka kyklopum atd.. diky ty dnesni grafice to pusoby az hruzostrasne realne. nejvtipnejsi na tom je, ze nejvesti ,,povyk,, vzbudila scena kde hlavni hrdina soulozi s bohyni lasky (a to neni nic videt jen sou slyset vzdechy), ale to ze se tam trhaj vsechny mozny udy to nikomu nevadi :) _________________ There is no real life there is only AFK time
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: pá březen 12, 2010 2:21 am Předmět: |
|
|
god of war asi neni na PC co?
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: pá březen 12, 2010 7:59 am Předmět: |
|
|
Neni je to jen na PSP a PS3, prostě je na konzole od sony.:)
JInak já hrál na xboxu Dantes Inferno a je to pecka. _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: pá březen 12, 2010 8:09 am Předmět: |
|
|
Jinak já hrál ted poslední dobou:
The Simpsons Game
The Bourne Conspiraci
Call of Juarez 2
Dantes Inferno
Dark Void
The Saboteur
Všechno na xboxu, ted čekám na just cause 2 a na splinter cell a pak největší pařba Alan Wake. _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: pá březen 12, 2010 8:50 am Předmět: |
|
|
tak jsem si zahral Starcraft 2 (beta) - no vypada to zajimave, kazda jednotka ma nejaky speciality .. jsem zvedavej jak to bude vypadat v plny verzi a taky mise. Multiplayer me nejak nebavi (hral jsem par let W3 "zavodne") a hlavne tim, ze hru rozdelili na 3 dily ani neuvazuju, ze bych si to kupoval ..
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
Zaslal: pá březen 12, 2010 9:59 am Předmět: |
|
|
Uz mam doma plnou hru :) Poseidon, Hades, Helios, Hermes down. Gamestor me to dodal uz vcera rano i kdyz oficialni vydani je az za nekolik dni. _________________ There is no real life there is only AFK time
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|