|
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
hooliganko
|
Zaslal: so únor 27, 2010 10:31 am Předmět: |
|
|
sachry nech tak .. živiny potřebuješ i v netréninkové dny ..
|
|
nahoru |
|
|
| | |
DaVinci
|
Zaslal: so únor 27, 2010 10:32 am Předmět: |
|
|
madball
Myslím, že máš poněkud zkreslené informace.
1.V bílém pečivu je jediný problém a to mouka .
2. V objemovém jídelníčku jsou duležité všechny složky.tzn Bílkoviny,sachry i tuky
Ohledně sacharidů , které jsou stejně duležité doporučovat 10g na kg je naprostá hloupost. Příjem sacharidů závisí převážne na tělesném tipu, neexistuje žádné pravidlo, že by si měl přijmout x množství na kg.
|
|
nahoru |
|
|
madball
|
Zaslal: so únor 27, 2010 12:12 pm Předmět: |
|
|
DaVinci napsal: | madball
Myslím, že máš poněkud zkreslené informace.
1.V bílém pečivu je jediný problém a to mouka .
2. V objemovém jídelníčku jsou duležité všechny složky.tzn Bílkoviny,sachry i tuky
Ohledně sacharidů , které jsou stejně duležité doporučovat 10g na kg je naprostá hloupost. Příjem sacharidů závisí převážne na tělesném tipu, neexistuje žádné pravidlo, že by si měl přijmout x množství na kg. |
nebudu si tipovat, co máš za tělesný typ , ale pro sportovce se OPRAVDU doporučuje až 10g/1kg, měl bys si něco přečíst, než tady začneš něco tvrdit...
nebudu se hádat, takže se zeptám, jaký problém je mouka?
sry za spamovaní v logu
|
|
nahoru |
|
|
Frozz.
|
Zaslal: so únor 27, 2010 12:19 pm Předmět: |
|
|
madball napsal: | DaVinci napsal: | madball
Myslím, že máš poněkud zkreslené informace.
1.V bílém pečivu je jediný problém a to mouka .
2. V objemovém jídelníčku jsou duležité všechny složky.tzn Bílkoviny,sachry i tuky
Ohledně sacharidů , které jsou stejně duležité doporučovat 10g na kg je naprostá hloupost. Příjem sacharidů závisí převážne na tělesném tipu, neexistuje žádné pravidlo, že by si měl přijmout x množství na kg. |
nebudu si tipovat, co máš za tělesný typ , ale pro sportovce se OPRAVDU doporučuje až 10g/1kg, měl bys si něco přečíst, než tady začneš něco tvrdit...
nebudu se hádat, takže se zeptám, jaký problém je mouka?
sry za spamovaní v logu |
To je mi hodně divný, že bych měl spořádat 800g S, to je hloupost , nikdy nikde jsem to neviděl v takovém množství. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
nahoru |
|
|
madball
|
Zaslal: so únor 27, 2010 12:23 pm Předmět: |
|
|
Frozz. napsal: | madball napsal: | DaVinci napsal: | madball
Myslím, že máš poněkud zkreslené informace.
1.V bílém pečivu je jediný problém a to mouka .
2. V objemovém jídelníčku jsou duležité všechny složky.tzn Bílkoviny,sachry i tuky
Ohledně sacharidů , které jsou stejně duležité doporučovat 10g na kg je naprostá hloupost. Příjem sacharidů závisí převážne na tělesném tipu, neexistuje žádné pravidlo, že by si měl přijmout x množství na kg. |
nebudu si tipovat, co máš za tělesný typ , ale pro sportovce se OPRAVDU doporučuje až 10g/1kg, měl bys si něco přečíst, než tady začneš něco tvrdit...
nebudu se hádat, takže se zeptám, jaký problém je mouka?
sry za spamovaní v logu |
To je mi hodně divný, že bych měl spořádat 800g S, to je hloupost , nikdy nikde jsem to neviděl v takovém množství. |
je tam napsaný až, to neznamená, že každej, ale zaleží to na více věcech rozptyl bývá uváděn (4-6g)-10g/1kg
a taky nikde nepíšu o tom, že je to doporučený pro běžnýho cvičence...
jako extrémní známej příklad teda uvedu Phelpse
|
|
nahoru |
|
|
JirkaKrivacek
|
|
nahoru |
|
|
Frozz.
|
Zaslal: so únor 27, 2010 12:25 pm Předmět: |
|
|
V tom případě 4-6g/kg by už bylo reálný, no a ohledně profi kulturistů, ti jsou celý jiní, takže tam i tech 8 asi v pohodě . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
nahoru |
|
|
madball
|
Zaslal: so únor 27, 2010 12:33 pm Předmět: |
|
|
Frozz. napsal: | V tom případě 4-6g/kg by už bylo reálný, no a ohledně profi kulturistů, ti jsou celý jiní, takže tam i tech 8 asi v pohodě . |
u profi kulturistů je už skoro všechno úplně jinak
|
|
nahoru |
|
|
DaVinci
|
Zaslal: so únor 27, 2010 5:10 pm Předmět: |
|
|
madball napsal: | DaVinci napsal: | madball
Myslím, že máš poněkud zkreslené informace.
1.V bílém pečivu je jediný problém a to mouka .
2. V objemovém jídelníčku jsou duležité všechny složky.tzn Bílkoviny,sachry i tuky
Ohledně sacharidů , které jsou stejně duležité doporučovat 10g na kg je naprostá hloupost. Příjem sacharidů závisí převážne na tělesném tipu, neexistuje žádné pravidlo, že by si měl přijmout x množství na kg. |
nebudu si tipovat, co máš za tělesný typ , ale pro sportovce se OPRAVDU doporučuje až 10g/1kg, měl bys si něco přečíst, než tady začneš něco tvrdit...
nebudu se hádat, takže se zeptám, jaký problém je mouka?
sry za spamovaní v logu |
Doporučený příjem je do 8g.
Že by to, že bílé pečivo je z pšeničné mouky?
|
|
nahoru |
|
|
madball
|
Zaslal: so únor 27, 2010 5:52 pm Předmět: |
|
|
DaVinci napsal: | madball napsal: | DaVinci napsal: | madball
Myslím, že máš poněkud zkreslené informace.
1.V bílém pečivu je jediný problém a to mouka .
2. V objemovém jídelníčku jsou duležité všechny složky.tzn Bílkoviny,sachry i tuky
Ohledně sacharidů , které jsou stejně duležité doporučovat 10g na kg je naprostá hloupost. Příjem sacharidů závisí převážne na tělesném tipu, neexistuje žádné pravidlo, že by si měl přijmout x množství na kg. |
nebudu si tipovat, co máš za tělesný typ , ale pro sportovce se OPRAVDU doporučuje až 10g/1kg, měl bys si něco přečíst, než tady začneš něco tvrdit...
nebudu se hádat, takže se zeptám, jaký problém je mouka?
sry za spamovaní v logu |
Doporučený příjem je do 8g.
Že by to, že bílé pečivo je z pšeničné mouky? |
a v čem je tedy dle tebe hlavní problém pšeničné mouky?
a kolik si myslíš, že je žitné mouky v žitném chlebě, který si koupíš?
|
|
nahoru |
|
|
DaVinci
|
Zaslal: so únor 27, 2010 6:15 pm Předmět: |
|
|
madball napsal: | DaVinci napsal: | madball napsal: | DaVinci napsal: | madball
Myslím, že máš poněkud zkreslené informace.
1.V bílém pečivu je jediný problém a to mouka .
2. V objemovém jídelníčku jsou duležité všechny složky.tzn Bílkoviny,sachry i tuky
Ohledně sacharidů , které jsou stejně duležité doporučovat 10g na kg je naprostá hloupost. Příjem sacharidů závisí převážne na tělesném tipu, neexistuje žádné pravidlo, že by si měl přijmout x množství na kg. |
nebudu si tipovat, co máš za tělesný typ , ale pro sportovce se OPRAVDU doporučuje až 10g/1kg, měl bys si něco přečíst, než tady začneš něco tvrdit...
nebudu se hádat, takže se zeptám, jaký problém je mouka?
sry za spamovaní v logu |
Doporučený příjem je do 8g.
Že by to, že bílé pečivo je z pšeničné mouky? |
a v čem je tedy dle tebe hlavní problém pšeničné mouky?
a kolik si myslíš, že je žitné mouky v žitném chlebě, který si koupíš? |
1.Že by GI?
2.představ si, že existuje něco jako 100%žitný.
|
|
nahoru |
|
|
madball
|
Zaslal: so únor 27, 2010 6:43 pm Předmět: |
|
|
DaVinci napsal: | madball napsal: | DaVinci napsal: | madball napsal: | DaVinci napsal: | madball
Myslím, že máš poněkud zkreslené informace.
1.V bílém pečivu je jediný problém a to mouka .
2. V objemovém jídelníčku jsou duležité všechny složky.tzn Bílkoviny,sachry i tuky
Ohledně sacharidů , které jsou stejně duležité doporučovat 10g na kg je naprostá hloupost. Příjem sacharidů závisí převážne na tělesném tipu, neexistuje žádné pravidlo, že by si měl přijmout x množství na kg. |
nebudu si tipovat, co máš za tělesný typ , ale pro sportovce se OPRAVDU doporučuje až 10g/1kg, měl bys si něco přečíst, než tady začneš něco tvrdit...
nebudu se hádat, takže se zeptám, jaký problém je mouka?
sry za spamovaní v logu |
Doporučený příjem je do 8g.
Že by to, že bílé pečivo je z pšeničné mouky? |
a v čem je tedy dle tebe hlavní problém pšeničné mouky?
a kolik si myslíš, že je žitné mouky v žitném chlebě, který si koupíš? |
1.Že by GI?
2.představ si, že existuje něco jako 100%žitný. |
1. pokud chce člověk přibírat, tak vyšší gi není na škodu a v určitých situacích výhodou
2. pří výrobě se doporučuje míchat žitnou mouku s pšeničnou v poměru 4:1, ale v praxi to bývá asi 1:1 a o tom, že by to bylo lepší, si rozhodně nedělám iluze (protože těsto jinak nekyne...)
|
|
nahoru |
|
|
JirkaKrivacek
|
Zaslal: ne únor 28, 2010 9:29 am Předmět: |
|
|
Tak ranní váha 81,9kg
Trošku mi ta váha dělá starost. Budu muset přidat sacharidy abych přibral. Jinak dneska si dám aerobku - 90minut sálovky
|
|
nahoru |
|
|
madball
|
Zaslal: ne únor 28, 2010 9:56 am Předmět: |
|
|
JirkaKrivacek napsal: | Tak ranní váha 81,9kg
Trošku mi ta váha dělá starost. Budu muset přidat sacharidy abych přibral. Jinak dneska si dám aerobku - 90minut sálovky |
vážit se každej den, nemá smysl, protože je to poměrně nepřesný, stačí jednou týdně, ideálně ráno, jak se probudíš. celej týden sleduj, co jíš a podle přírustku nebo úbytku na váze si hraj se sachrama.
65g živočišných bílkovin je na něco přes 80kg opravdu málo, takže to by chtělo učitě zvednout na těch 1,5g/1kg tzn. 120-130g (mléčné produkty, bílky, kvalitní maso). problém rostlinných bílkovin je ten, že neobsahují všechny AK, tím pádem se jejich využitelnost snižuje na nejslabší článek řetězce. krom toho 8 AK si tělo nedokáže vyrobit samo.
tak hodně zdaru a sorry za spamování v logu
|
|
nahoru |
|
|
Johny HaRd
|
Zaslal: ne únor 28, 2010 11:03 am Předmět: |
|
|
Sory za OT, ale těch esenciálních AK je 10
Jestli mi teda ve škole nekecali... _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|