|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Poman

|
Zaslal: ne únor 21, 2010 6:21 pm Předmět: |
|
|
aha _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bazzy

|
Zaslal: út únor 23, 2010 11:34 am Předmět: |
|
|
Leze mi na nervy, jak tyhle stránky ztrácí úroveň a serioznost pomocí novinek jako vkladání nesmyslných videií, které mají sloužit k pobavení ale většina z nich je spíš k pláči atd. Připomíná mi to přísloví "kovářova kobyla chodí bosa", když vidím na uvodní stránce serveru, který dříve sloužil k přiblížení problematiky cvičení, stravy a tak dále, jak se patnáctiletý chlapec chlubí videem, kde cvičí legpress s pul tunou a minimálním rozsahem pohybu.
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: út únor 23, 2010 12:19 pm Předmět: |
|
|
víc kilo, víc hárdkór, víc svalů, víc obdivu ..
anebo taky LOL
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: so únor 27, 2010 6:01 pm Předmět: |
|
|
| Bazzy napsal: | | Leze mi na nervy, jak tyhle stránky ztrácí úroveň a serioznost pomocí novinek jako vkladání nesmyslných videií, které mají sloužit k pobavení ale většina z nich je spíš k pláči atd. Připomíná mi to přísloví "kovářova kobyla chodí bosa", když vidím na uvodní stránce serveru, který dříve sloužil k přiblížení problematiky cvičení, stravy a tak dále, jak se patnáctiletý chlapec chlubí videem, kde cvičí legpress s pul tunou a minimálním rozsahem pohybu. |
Tak zorvna tohle si myslím je dobré video..Nerešte rozsah pohybu na tu váh utu není špatný..Já dával v 15 150kg na legpress
Spíše ty trapné videa ala stojka,,bitka"atd.
Jinak tohle hrůza..Ve 13znásilní dívku,co budo udělat v 17-18...
http://www.novinky.cz/krimi/193369-svlekni-se-porucili-13leti-hosi-spoluzacce-a-pak-ji-znasilnili.html
|
|
| nahoru |
|
 |
Deviator
|
Zaslal: so únor 27, 2010 6:10 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: so únor 27, 2010 6:18 pm Předmět: |
|
|
| Deviator napsal: |
Kouřit péra v lapáku. |
Těžko od tama se dostanou lehce..Ale pokud to udělali v 13,tak v pozdějším věku až přidje větší chut,tak to můžou udělat klidně znovu..Si ani neuvědomují co udělali.A ta holka přišla dost špatným způsobem o panictví.
Kurva a mě bude někdo psát poznámku v druhé třídě že se čumím holkám pod sukni
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: so únor 27, 2010 6:32 pm Předmět: |
|
|
| agnez napsal: |
Těžko od tama se dostanou lehce..Ale pokud to udělali v 13,tak v pozdějším věku až přidje větší chut,tak to můžou udělat klidně znovu..Si ani neuvědomují co udělali.A ta holka přišla dost špatným způsobem o panictví .
Kurva a mě bude někdo psát poznámku v druhé třídě že se čumím holkám pod sukni |
Panenstvi se asi hodi vic
|
|
| nahoru |
|
 |
Deviator
|
|
| nahoru |
|
 |
lalala
|
Zaslal: so únor 27, 2010 6:41 pm Předmět: |
|
|
| Azmodan napsal: | | cocman napsal: | | frode napsal: | | cocman napsal: | Kdyz ma nekdo titul Bc. a jeste se s tim chlubi, jak kdyby to bylo buhvi co....A o DiS. uz ani nemluvim |
Uplne normalni, titul to je, tak proc by se za nej meli stydet - nechapu.
By se za chvili lidi bez titulu jako Ing., MUDr., JUDr. atd. meli citit jak menecenni ne? | precti si muj prispevek s renaultem a snad pochopis
EDIT: Bc. dokaze vystudovat naprosto kazdej ...stejne jako DiS. |
Já když studoval na VUT FEKT, tak jsem viděl v prváku 120 studentů a ke státnicím šlo 46...Tak nevím no... |
co to bylo za obor?:)
|
|
| nahoru |
|
 |
setny
|
Zaslal: po březen 01, 2010 7:30 pm Předmět: |
|
|
Jdu si také jednou poplakat
Den po narozeninách jsem si nějaký skvělým způsobem poškodil prsní úpon a já imbecil ba ne idiot jsem benchoval i přes píchavou bolest v úponu po té mi jaksi došlo, že asi nebude úplně v pořádku a konečně sem se odhodlal k odpočinku.
Dal jsem si týden úplného volna a po týdnu jsem si tedy řekl, že začnu polehoučku znovu a co se nestalo bolest přetrvává doteď takže počítám, že si měsíc nezacvičím ani prsa ani ramena
No a jak jinak sem začal i MT řekl jsem si když nemůžu benchovat přitvrdím tady a ono se povedlo poškodit i mé malé křidélko pár dnů nazpět jo doufám, že alespoň nějaký sval zůstane v pořádku... _________________ "Není moudrý ten, kdo ví mnoho, ale ten, kdo ví, čeho je třeba. "
"Svoboda je jen zbožné přání."
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po březen 01, 2010 9:52 pm Předmět: |
|
|
| citace: | Den po narozeninách jsem si nějaký skvělým způsobem poškodil prsní úpon a já imbecil ba ne idiot jsem benchoval i přes píchavou bolest v úponu po té mi jaksi došlo, že asi nebude úplně v pořádku a konečně sem se odhodlal k odpočinku.
Dal jsem si týden úplného volna a po týdnu jsem si tedy řekl, že začnu polehoučku znovu a co se nestalo bolest přetrvává doteď takže počítám, že si měsíc nezacvičím ani prsa ani ramena |
Drive jsem mel s upony take obcas problem, vzdy to bolelo tak 14 dni, jednou i 3 tydny, prvni tyden byla bolest stupnujici a i ja blazen jsem s tim radeji necvicil. Naposledy me bolel upon nekdy na podzim, neco tam zapraskalo pri benchi u 3. opakovani se 130 na krev a i kdyz to bolelo ku*evsky hodne, tak jsem s tim cvicil, sice ne zadne velke vahy, ale vse 10 a vice reps, ale cvicil jsem. Mazal jsem to ruznyma mastma, hodne protahoval a po tydnu-10 dnech bolest zmizela sama .Ale toto samozrejme nikomu nedoporucuji, lepsi je to vylecit a neriskovat vaznejsi zraneni. Nekdo mne kdysi doporucoval vzit hodne lehke jednorucky a cvicit s tim rozpazky ve velkem rozsahu pohybu a hodne reps. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
setny
|
Zaslal: po březen 01, 2010 9:59 pm Předmět: |
|
|
Děkuji Drapere... _________________ "Není moudrý ten, kdo ví mnoho, ale ten, kdo ví, čeho je třeba. "
"Svoboda je jen zbožné přání."
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: po březen 01, 2010 10:03 pm Předmět: |
|
|
| lalala napsal: | | Azmodan napsal: | | cocman napsal: | | frode napsal: | | cocman napsal: | Kdyz ma nekdo titul Bc. a jeste se s tim chlubi, jak kdyby to bylo buhvi co....A o DiS. uz ani nemluvim |
By se za chvili lidi bez titulu jako Ing., MUDr., JUDr. atd. meli citit jak menecenni ne? | precti si muj prispevek s renaultem a snad pochopis
Já když studoval na VUT FEKT, tak jsem viděl v prváku 120 studentů a ke státnicím šlo 46...Tak nevím no... |
co to bylo za obor?:) |
to si opravdu myslis?
|
|
| nahoru |
|
 |
lalala
|
Zaslal: út březen 02, 2010 12:03 am Předmět: |
|
|
| Bazzy napsal: | | lalala napsal: | | Azmodan napsal: | | cocman napsal: | | frode napsal: | | cocman napsal: | Kdyz ma nekdo titul Bc. a jeste se s tim chlubi, jak kdyby to bylo buhvi co....A o DiS. uz ani nemluvim |
co to bylo za obor?:) |
to si opravdu myslis? |
co si myslím (fakt nevim co)?
zajímá mě to jenom co to bylo za obor
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: čt březen 04, 2010 12:44 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|