Není to tak uplně fyzkulturní záležitost, nýbrž mě to potěšilo tak to sem hodim Dneska sem úspěšně zakončil zimní semestr, takže se můžu zase naplno pustit do tréninku
Dneska trénink hned po bazénu, myslel sem že síla moc nebude, ale byla až moc velká Potěšila mně zvlášť mrtvola, kde už konečně technika je jak má být, a tak spocenej jak po těch 4x120 sem ještě nikdy nebyl
-nevim proc, ale kdyz sem tahal tech 3x22 tak mne desne ruplo za krkem, a docela to bolelo, nastesti sem vlezl pod horkou sprchu, a ta to celkem spravila a dneska uz je to fajn :-D
Stahovani horni kladky před hlavu
12x26
10x27
10x27
10x27
Dneska jak už sem psal trénink po dlouhé době v jiném fitku, takže zase trošku nezvyk, ale síla slušná, ale únava taky dost velká, neboť na kolejich se mne spi dost tezko
Aneb po dlouhé době trénink uplně na hovno, za všechno může pitomý krk :-X
Tlaky JČ na šikmé
10x24
6x28
8x26
8x26
11x20kg JČ
* u série s 6x28 se mi opět ozval ten zmíněný krk, zase ta samá situace jako minulý trénink u bicepsu, tlačim posledni opáčko, skoro až na krev a najednou lup a zase ta nepříjemná bolest v zátylku, a od té doby celý trénink uplně na hovno...místo pořádného makání sem zkoušel co pude, co nepude, a u čeho mně to nejvíc bolí, achjo snad se to dá nějak do kupy...
Přítahy v předklonu
10, 13, 12, 12, 11x40kg
Legpress
10x100
10x120
10x140
10x160
Bicepsový MIX
strašně moc cviků, různé varice, v sedě, ve stoje, zkoušel sem kde nebude ten krk tolik bolet, ale kupodivu ruce sem měl brutálně napupované, až triko praskalo :-D
Týden pauza
Strašně mě to štve, ale kvůli "zranění" krku, se do toho nechci nějak hnát, tak si dám tento týden od cvičení pauzu, neboť je lepší týden teď než si to ještě víc zrušit a pak netrénovat třeba měsíc - nechám ten krk trošku odpočinout a uvidíme jak se to všecko vyvine
Týdenní pauza se nakonec převalila a je tu 14 denní pauza, neboť sem schytal nějaké nachlazení, tak to teďka léčim Coldrexem hot drinkem, a docela to jde, jen te úděsné rýmy se nemůžu zbavit, smrkám cca každou minutu
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru