|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bazzy

|
Zaslal: čt březen 04, 2010 10:31 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cipinek
|
Zaslal: čt březen 04, 2010 10:38 pm Předmět: |
|
|
na to, že je čtvrtek... kurva, snad se najde někde u svojí bejvalky nebo tak něco, pamatujete si někdo na toho borce, nějakej IT, vyvíjel nějakej soft pro banky nebo pojišťovny a taky se ztratil, šel na schůzku, kvůli koupi nového bytu pro sebe a svoji těhotnou přítelkyni, bylo to tenkrát ve zprávách, pamatujete, mělo to happy end?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt březen 04, 2010 10:55 pm Předmět: |
|
|
Z toho mne jde vzdy mraz po zadach, kdyz si predstavim, jak se asi musi citit jeho rodice _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: pá březen 05, 2010 8:05 pm Předmět: |
|
|
tak patrani je ukonce, nasli ho, dopadlo to nejhur jak to mohlo kurva dopadnout
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: pá březen 05, 2010 8:30 pm Předmět: |
|
|
| Bazzy napsal: |
tak patrani je ukonce, nasli ho, dopadlo to nejhur jak to mohlo kurva dopadnout |
co se presne stalo ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
Pimpy

|
Zaslal: so březen 06, 2010 5:26 am Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: |
na to, že je čtvrtek... kurva, snad se najde někde u svojí bejvalky nebo tak něco, pamatujete si někdo na toho borce, nějakej IT, vyvíjel nějakej soft pro banky nebo pojišťovny a taky se ztratil, šel na schůzku, kvůli koupi nového bytu pro sebe a svoji těhotnou přítelkyni, bylo to tenkrát ve zprávách, pamatujete, mělo to happy end? |
to byl typek od nas z firmy, co sem se ptal kolegu tak taky nevi co se stalo
|
|
| nahoru |
|
 |
slevac
|
Zaslal: so březen 06, 2010 4:55 pm Předmět: |
|
|
Youtube.Kliknu na video a otevře se mi okno,buď stahnout nebo otevřít čím.Watch.Neví někdo,čím to je.Některá nejdou spustit,ale za půl hodinu už je třeba v pohodě spustit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: po březen 08, 2010 9:33 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | Bazzy napsal: | presne se to nevi ale nasli ho v aute v garazi, vypada to ze se udusil |
A kurva ... sebevrazda ?
Zkusim se schvalne poptat kamosu ... |
vypada to tak ale asi byl ozralej a mohl i usnout, mohla to by nehoda jednou jsme nekde byli a on se ozral a usnul, spal tak strasne tvrde ze jsme ho celyho pocmarali fixama a on se ani nepohl bylo to na chate kde nebylo zrcadlo a vzpominam si ze tak druhej den sel do olympie. Sere me to ze se nikdy nedovime co si myslel co se mu honilo hlavou a hlave proc
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomkins

|
Zaslal: út březen 09, 2010 1:09 am Předmět: |
|
|
| cocman, magion a Poman napsal: |
Bc. dokaze vystudovat naprosto kazdej...stejne jako DiS.
A ty uz mas ten titul, kdyz rikas ze to da kazdej?
Nemam
A sme doma
Tak za 3 mesice sem napisu znova uz jako pan bakalar ....odbocilo se od tematu....proste me jen vadi, kdyz se s tim nekdo chlubi, jako by to bylo buhvi co. Az bude treba Mgr. tak prosim
A co studuješ pane chytrej?
FTVS
|
Mě nehorázně vysíraj lidi, kteří si přes svou vlastní blbost nevidí do huby. Pravděpodobně si teď proti sobě poštvu hodně sportovně založených lidí, ale člověk, kterej studuje něco, čemu říká vysoká škola, a přitom má předměty jako jóga, softbal, hokej, masáž, pedagogika, sport a životní prostředí, nebo management tělesné výchovy a sportu (což je mimochodem pěkně blbej předmět už podle názvu), takovej člověk nemá právo kázat, jak těžká je vlastně vysoká škola. Abych ti nekřivdil, taková anatomie musí být záhul, ale zkus si jít na jeden semestr třeba na ČVUT, blbečku. Vykopnou tě tak rychle, že nebudeš stačit zírat. Začínal jsem na oboru, kde nás bylo 600. Teď je nás ve třeťáku 30. Kamarádi a spolubydlící tomu věnovali několik let života a pak je bez milosti vykopli. Kdybys takový lidi znal, tak by ses krotil. Ale většinou právě lidi, co studujou na zemědělce v Brně nebo na soukromých vysokých školách, mají nejvíc keců, jak je to všechno lehký a jak to přece nejde nedat. Když jsem se byl podívat ke kámošovi na pajdák, tak jsem pochopil, proč to tvrdí. To vážně nešlo nedat. Ale všechny školy takový nejsou. Jsou i takový, kde dřeš jak blázen jenom proto, aby ti po několika letech řekli, že to nestačilo. _________________ Čokoláda je naprosto zdrcujícím důkazem toho, že tuk ve spojení s jednoduchými sacharidy na celé čáře chuťově válcuje proteiny se sacharidy komplexními.
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: út březen 09, 2010 6:39 am Předmět: |
|
|
| Tomkins napsal: |
Mě nehorázně vysíraj lidi, kteří si přes svou vlastní blbost nevidí do huby. Pravděpodobně si teď proti sobě poštvu hodně sportovně založených lidí, ale člověk, kterej studuje něco, čemu říká vysoká škola, a přitom má předměty jako jóga, softbal, hokej, masáž, pedagogika, sport a životní prostředí, nebo management tělesné výchovy a sportu (což je mimochodem pěkně blbej předmět už podle názvu), takovej člověk nemá právo kázat, jak těžká je vlastně vysoká škola. Abych ti nekřivdil, taková anatomie musí být záhul, ale zkus si jít na jeden semestr třeba na ČVUT, blbečku. Vykopnou tě tak rychle, že nebudeš stačit zírat. Začínal jsem na oboru, kde nás bylo 600. Teď je nás ve třeťáku 30. Kamarádi a spolubydlící tomu věnovali několik let života a pak je bez milosti vykopli. Kdybys takový lidi znal, tak by ses krotil. Ale většinou právě lidi, co studujou na zemědělce v Brně nebo na soukromých vysokých školách, mají nejvíc keců, jak je to všechno lehký a jak to přece nejde nedat. Když jsem se byl podívat ke kámošovi na pajdák, tak jsem pochopil, proč to tvrdí. To vážně nešlo nedat. Ale všechny školy takový nejsou. Jsou i takový, kde dřeš jak blázen jenom proto, aby ti po několika letech řekli, že to nestačilo. |
No a dyt prave o tom to je! Copak, kdyz vystudujes CVUT, tak budes DiS??NE!!!A to je teprve ten titul na kterej muzes bejt hrdej!!Nerikam, ze ta moje skola je neco extra nebo tak...to vubec...ale kazdej studuje to, co mu jde....preci nebudu studovat CVUT, kdyz mi nejde matika a fyzika...to da rozum....Mam kamose co studujou na CVUT....FEL atd...takze vim, jaky je to peklo...a toho blbecka si prosimte priste odpust
|
|
| nahoru |
|
 |
Dome-V

|
Zaslal: čt březen 11, 2010 7:49 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: čt březen 11, 2010 8:15 pm Předmět: |
|
|
Co to je kurva za směšnej trest?
Udělat jim to samé, zrmdův černejm. _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|