Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 166, 167, 168 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
holu

PříspěvekZaslal: pá březen 12, 2010 1:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Po pár letech praxe (jsem z ČVUT FEL) jsem zjistil, že není důležité, jak těžkou děláš skolu, ani jaký jsi měl známky. Stejně ti bude šéfovat nějaký ekonom nebo někdo, který dělal nějakou fajn školu

Z hlediska života vidím extrémně důležité studovat práva jako pomocný obor pro cokoli.

souhlas, studovat práva paralelně s jiným, alespoň trochu užitečným, oborem není vůbec na škodu. Akorát málo čistě technických studentů má analyticky-verbální myšlení, spíše analyticky-kvantitativní a naopak. S tím šéfováním moc nesouhlasím, šéfa mám z ČVUT, předtím to byl statistik z VŠE. Doufám , že takoví troubové s managementy a podobnými sranda obory se moc k šéfování nedostanou..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá březen 12, 2010 2:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bazzy napsal:
mirio napsal:
M-1
Mirio neboj Cain Valasques to je nase budoucnost
On nebo Dos Santos. :-)
Marky V.

PříspěvekZaslal: pá březen 12, 2010 2:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pavelcb napsal:
Reichenberk napsal:
Myslím že nejhorší je, když Ti šéfuje ženská. :-) (dámy prominou)

jj to taky znám a ještě me fascinuje,když si myslí,že je nesmrtelná a my s ní

Pozor, tohle asi neplatí paušálně, i když nejradši bych se tím taky ztotožnil. U nás ve městě na obvodním oddělení šéfuje chlap, kterej je chytrej, ale má dost na háku, jeho zástupce je zase línej jak vandrák a absolutní protiva.
Zástupkyně pro hlídkovou službu je ženská ve věku kolem 35 let a tahle baba jim tam plánuje služby, řeší logistický zabezpečení a kontroluje spisy. V reálu to tam vede, má přirozený respekt, svojí práci rozumí a ráda poradí a všichni o ní mluví pozitivně. Takže i u policie může být šéfová lepší než chlapi.
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá březen 12, 2010 2:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Úplně všude může být ženská lepší šéf než chlap, je to prostě kus od kusu. Jak u chlapů, tak u ženských.
V!per

PříspěvekZaslal: pá březen 12, 2010 3:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mě docela sere,že nejmenší koutouče máme 2kilovky.Jako někde se to dá,že si oddělám ze závaží 5ti kilovky a hodin si tam tři dvojky,čímž si přidám 1kg,ale když chci cvičit třeba tlaky na ramena,tak tu 20tku tyč dávám v pohodě,ale když si přihodím 2 kola na každou stranu (celkem 4kg) tak už to nedám no..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá březen 12, 2010 7:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

holu napsal:
S tím šéfováním moc nesouhlasím, šéfa mám z ČVUT, předtím to byl statistik z VŠE. Doufám , že takoví troubové s managementy a podobnými sranda obory se moc k šéfování nedostanou..
Já nemyslel přímo nejbližšího šéfa :-)

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: so březen 13, 2010 4:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co je tohle za hovadinu...
http://www.novinky.cz/internet-a-pc/194634-google-se-musel-omluvit-do-svych-map-vyfotil-nahe-dite.html

citace:
Google publikoval nové fotografie, které byly focené loni v létě, tento čtvrtek. Během několika hodin se však objevily stížnosti, že fotografie zjevně neprošly žádnou kontrolou a ukazují čtyřletého či pětiletého blonďatého chlapce s kalhotami u kolen .

Fotografie zachytily také chlapcovu matku či chůvu, která mu pomáhala obléknout se a muže, který tomu přihlížel. Lidé projevili obavy, že by tímto způsobem mohli pedofilové získat nový způsob, jak hledat své potenciální oběti.

Google sice rozmazal obličej malého dítěte, ale nikoliv už poznávací značku rodinného automobilu, čímž nikterak nezabránil možnosti vyhledání přesné adresy, kde chlapec žije . Po několika stížnostech Google fotografie stáhl z internetu a omluvil se.

To jako budou pedofilové schánět adresu chlapce podle poznávací značky auta, protože najít kluka s pindíkem je problém a tak budou teď používat google, protože ten kluky s těma pindíkama ukazuje?

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
slevac

PříspěvekZaslal: so březen 13, 2010 5:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Šulíni no,bych je poslal na měsíc do dolů,tamy by je ty roupy přešly.
Bazzy

PříspěvekZaslal: ne březen 14, 2010 8:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyz jdu do prodejny ronnie, zaplatim o nekolik stovek vic nez je treba, kdyz si to obednam pres net, cekam vic jak tyden

asi mam takovou smulu jenom ja
Draper

PříspěvekZaslal: ne březen 14, 2010 8:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bazzy napsal:
Kdyz jdu do prodejny ronnie, zaplatim o nekolik stovek vic nez je treba, kdyz si to obednam pres net, cekam vic jak tyden

asi mam takovou smulu jenom ja

asi jo
asi ses na cerne listine pote co sis tu minule tak trochu mozna i nepravem stezoval na brnensky RW ochod
reseni je jednoduche, proste u ronnieho nenakupuj
Frozz.

PříspěvekZaslal: ne březen 14, 2010 10:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rychle ubíhající doba do začátku maturity .
Darion

PříspěvekZaslal: ne březen 14, 2010 11:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zasrany pocasi... kdo to kdy videl, blesky a snih dohromady?!
Diana

PříspěvekZaslal: po březen 15, 2010 9:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Včera kolem 23hod., že? Vařila jsem, měla otevřené okno a najednou co to neslyším? Letní hřmění! A do toho koukám jako blázen a ona chumelenice. To je na zbláznění.... A příští víkend se prý má oteplit na 18C.
Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
CIZO

PříspěvekZaslal: po březen 15, 2010 10:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

fotomodelingovy souboj dvou devcat na mainwebu ve fotogalerii...

uz to zacina byt trochu nudne a monotematicke

Derek Poundstone
setny

PříspěvekZaslal: po březen 15, 2010 10:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

za těchto okolností je nelze odsunout na "černou listinu"?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 166, 167, 168 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: