Slash aneb "Mišák" sundává vanu ;-)

Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Slash aneb "Mišák" sundává vanu ;-)  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Slash aneb "Mišák" sundává vanu ;-)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Slash

PříspěvekZaslal: út březen 09, 2010 1:53 pm    Předmět: Slash aneb "Mišák" sundává vanu ;-) Odpovědět s citátem

Zdravim, zdejší forum už projíždím nějakou dobu, ale stejně si nechám poradit.
Během letošní plesové sezony jsem se na sebe hodně naštval a chci s tím něco dělat (nevlezl jsem se do obleku )
Je mi 20 let, měřím 170cm a vážím něco kolem 99 kg, podle toho, jak se zrovna najím. Jsem florbalovy rozhodči a rád jezdím na kole. Mým cílem je zredukovat ten tukový obal na nějakou únosnou (rozuměj dobře vypadající) míru.
Od začátku Března jsem upravil a zredukoval příjem jídla a přidal nějaký pohyb.

Jídelníček:

Kolem 10:00 - Snídaně: Musli s mlékem nebo nízkotučným jogurtem, někdy doplněné banánem.

a potom po těch 2h - 2,5h

Svačina 1: Zeleninový salát / Celozrný chleba s plátkem šunky / Těstovinový salát s tuňákem / Nějaké ovoce

Oběd: většinou nějaké zbytky z maminčina vychystávání, takže normální jídlo, občas to proložím kuřecím prsním. Jako přílohy jím těstoviny / rýži / celozrné pečivo / zeleninu

Svačina 2: stejná jako Svačina 1: Zeleninový salát / Celozrný chleba s plátkem šunky / Těstovinový salát s tuňákem / Nějaké ovoce

Večeře: poslední jídlo, většinou mezi 19:00 - 20:00.
Tuňák s celozrným pečivem / Kuřecí nebo Krůtí prsní s rýží nebo těstovinami

Před spaním vyzkouším teda ten tvaroh :-)

Pohyb:
Ráno, večer a i v průběhu dne dělám kliky, kolem 70 za den.
Večer kolem 21:00 chodívám běhat, zatím nic moc, jsem z formy, kolem 1,7km a trvá mi to asi 10 minut.
Přes víkendy se k tomu přidávají nějaké výlety na kole, pískání (nezdá se to, ale i ten rozhodčí se naběhá) a nějaké práce na zahradě, dělání dřeva atd.
+
Přidávám posilovnu 3x týdně

Asi v tom bude dost věcí špatně, ale jak píšu, mým cílem je hodně zhubnout.

EDIT: Jídelníček (Večeře)

Naposledy upravil Slash dne so březen 13, 2010 10:29 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: út březen 09, 2010 3:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Asi v tom bude dost věcí špatně, ale jak píšu, mým cílem je hodně zhubnout a až se to povede, tak teprve rozjet nějaké větší nabírání formy a svalů v posilovně.

To mas pravdu. K tomu, aby jsi hubl respektive zefektivnil hubnuti, ti prave aktivni svalova hmota bude velmi ku prospechu (cim vice hmoty tim rychlejsi metabolizmus a tim lepe budes spalovat tuk!!), takze bych vubec nevahal a zacal pravidelne navstevovat fitness centrum, hubnuti bude pak mnohem snadnejsi a zmena postavy za predpokladu dodrzovani spravneho jidelnicku na sebe nenecha dloho cekat.

citace:
Večeře: poslední jídlo, většinou mezi 19:00 - 20:00, poslední jídlo. Nějaké ovoce / Musli s mlékem nebo nízkotučným jogurtem / Celozrný chleba s plátkem šunky

Pri hubnuri jako posledni jidlo dne rozhodne nejez ovoce a musli
JOga

PříspěvekZaslal: út březen 09, 2010 3:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

co pískáš za soutěže?
Slash

PříspěvekZaslal: út březen 09, 2010 5:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:

A poradíš mi prosím, co jíst?

JOga napsal:
co pískáš za soutěže?

Pískám v Olomouckém kraji v podstatě všechny urovně :-), mám licenci E. Ty hraješ?
Frozz.

PříspěvekZaslal: út březen 09, 2010 5:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:

citace:
Večeře: poslední jídlo, většinou mezi 19:00 - 20:00, poslední jídlo. Nějaké ovoce / Musli s mlékem nebo nízkotučným jogurtem / Celozrný chleba s plátkem šunky

Přesně, ovoce dávej dopoledne, musli s mlékem k snídani, večer dej normalní teplý jídlo, maso, a těsto/rýži/bramb...a před spaním tvaroh :-)
Draper

PříspěvekZaslal: út březen 09, 2010 5:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A jeste by k tomu mohl zacit cvicit, aby mu ten zvyseny prijem bilkovin k necemu byl
Slash

PříspěvekZaslal: út březen 09, 2010 6:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cvičit se začne :-). Není ten tvaroh před spaním na hubnuti k ničemu? Večer teda něco většího jo?
Draper

PříspěvekZaslal: út březen 09, 2010 6:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Slash napsal:
Cvičit se začne :-). Není ten tvaroh před spaním na hubnuti k ničemu? Večer teda něco většího jo?

Tak tvaroh nizkotucny kdyz uz....ma okolo 0,5% tuku a sice trochu sacharidu, ale tech neni moc. A cvicici jedinci ho davaji vecer hlavne kvuli kaseinu, coz je bilkovina, ktera travi pomalu a zabranuje tak nocnimu katabolismu. Ale jak rikam, nejaky vyssi prijem bilkovin ma smysl predevsim v kombinaci s nejakym smysluplnym treninkovym planem.

Jinak jak to myslis "neco vetsiho" ? Tvaroh neni nic energeticky vydatneho, to spise to ovoce, kde jsou jednoduche cukry, ktere se ti akorat ulozi do tuku a jeste horsi musli....
Slash

PříspěvekZaslal: út březen 09, 2010 8:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no ja pravě nevím :-)
Takže těstoviny/rýže a nějaké maso (kuřecí prsa) budou k večeři dobré?
Posilovnu jsem si tedy naplanoval na příští týden, cvičební plán si nechám udělat a cvičit budu chodit do Blue Gymu v Brně.
JOga

PříspěvekZaslal: út březen 09, 2010 8:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Slash napsal:

cvičit budu chodit do Blue Gymu v Brně.

cvičí tam velká část fora, tak budeš aspon pod dohledem
Draper

PříspěvekZaslal: út březen 09, 2010 8:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo tak se tam mozna potkame, ja jsem takovej ten tlustej plesatej, co cvici divne bench press, to poznas

Jinak jo, kureci maso a primerene mnozstvi ryze budou dobre a pokud budes tedy cvicit, tak si tam dej pred spanim jeste tu vanicku tvarohu. Pokud me poznas podle vyse uvedeneho popisu, tak muzes prijit na konzultaci, rad ti poradim
Slash

PříspěvekZaslal: pá březen 12, 2010 10:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak dnes ráno jsem reltivně příjemně potěšen slézal z váhy. Navížil jsem si 96 kg, to jsem na váze neviděl už velice dlouho. Doma jsem vyměnil běh za kolo a rotoped :-). V Pondělí si zavolám do Blue Gymu a zkusím se domluvit a nejpozději od uterka bych rád začal :-).
Ta vanička tvarohu večer před spaním, mám ji jíst každej večer, nebo jen ten den po cvičení? Cvičit mám v plánu 3x týdně: Po/St/Pa popř. Po/St/Ct. O víkendu pauza. Nebo si to mam naplanovat jinak?
Draper

PříspěvekZaslal: pá březen 12, 2010 11:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Slash napsal:
tak dnes ráno jsem reltivně příjemně potěšen slézal z váhy. Navížil jsem si 96 kg, to jsem na váze neviděl už velice dlouho. Doma jsem vyměnil běh za kolo a rotoped :-). V Pondělí si zavolám do Blue Gymu a zkusím se domluvit a nejpozději od uterka bych rád začal :-).
Ta vanička tvarohu večer před spaním, mám ji jíst každej večer, nebo jen ten den po cvičení? Cvičit mám v plánu 3x týdně: Po/St/Pa popř. Po/St/Ct. O víkendu pauza. Nebo si to mam naplanovat jinak?

A na cem jako? On ti tam da akorat takove velmi okrajove a kratke "zaskoleni / zavedeni" respektive provedeni po posilovne, kde ti ukaze par cviku na strojich. Pokud na to mas, tak si radeji investuj do trenera, ktery tam s tebou bude chodit a venovat se ti.

Ten tvaroh kazdy vecer.

Jo cviceni 3x tydne obden je idealni
Slash

PříspěvekZaslal: pá březen 12, 2010 11:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mno, ja už tam byl a pry je to ukazani cviku a provedeni po posilovně tak na 3x. Sice jsem kdysi do posilovny chodil, ale v hlavě mam už velky kulovy a trenera si jako student dovolit nemůžu :- (. Pokud mi aspoň ukáže co a jak cvičit, budu rád, ale pokud by ses mě chtěl ujmout ;-).
Draper

PříspěvekZaslal: pá březen 12, 2010 11:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Slash napsal:
Mno, ja už tam byl a pry je to ukazani cviku a provedeni po posilovně tak na 3x. Sice jsem kdysi do posilovny chodil, ale v hlavě mam už velky kulovy a trenera si jako student dovolit nemůžu :- (. Pokud mi aspoň ukáže co a jak cvičit, budu rád, ale pokud by ses mě chtěl ujmout ;-).

rekni Bazzymu, ten tam taky chodi a rad ti to vysvetli

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Slash aneb "Mišák" sundává vanu ;-) Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: