|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Slash
|
Zaslal: út březen 09, 2010 1:53 pm Předmět: Slash aneb "Mišák" sundává vanu ;-) |
|
|
Zdravim, zdejší forum už projíždím nějakou dobu, ale stejně si nechám poradit.
Během letošní plesové sezony jsem se na sebe hodně naštval a chci s tím něco dělat (nevlezl jsem se do obleku  )
Je mi 20 let, měřím 170cm a vážím něco kolem 99 kg, podle toho, jak se zrovna najím. Jsem florbalovy rozhodči a rád jezdím na kole. Mým cílem je zredukovat ten tukový obal na nějakou únosnou (rozuměj dobře vypadající) míru.
Od začátku Března jsem upravil a zredukoval příjem jídla a přidal nějaký pohyb.
Jídelníček:
Kolem 10:00 - Snídaně: Musli s mlékem nebo nízkotučným jogurtem, někdy doplněné banánem.
a potom po těch 2h - 2,5h
Svačina 1: Zeleninový salát / Celozrný chleba s plátkem šunky / Těstovinový salát s tuňákem / Nějaké ovoce
Oběd: většinou nějaké zbytky z maminčina vychystávání, takže normální jídlo, občas to proložím kuřecím prsním. Jako přílohy jím těstoviny / rýži / celozrné pečivo / zeleninu
Svačina 2: stejná jako Svačina 1: Zeleninový salát / Celozrný chleba s plátkem šunky / Těstovinový salát s tuňákem / Nějaké ovoce
Večeře: poslední jídlo, většinou mezi 19:00 - 20:00.
Tuňák s celozrným pečivem / Kuřecí nebo Krůtí prsní s rýží nebo těstovinami
Před spaním vyzkouším teda ten tvaroh :-)
Pohyb:
Ráno, večer a i v průběhu dne dělám kliky, kolem 70 za den.
Večer kolem 21:00 chodívám běhat, zatím nic moc, jsem z formy, kolem 1,7km a trvá mi to asi 10 minut.
Přes víkendy se k tomu přidávají nějaké výlety na kole, pískání (nezdá se to, ale i ten rozhodčí se naběhá) a nějaké práce na zahradě, dělání dřeva atd.
+
Přidávám posilovnu 3x týdně
Asi v tom bude dost věcí špatně, ale jak píšu, mým cílem je hodně zhubnout.
EDIT: Jídelníček (Večeře)
Naposledy upravil Slash dne so březen 13, 2010 10:29 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: út březen 09, 2010 3:22 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Asi v tom bude dost věcí špatně, ale jak píšu, mým cílem je hodně zhubnout a až se to povede, tak teprve rozjet nějaké větší nabírání formy a svalů v posilovně. |
To mas pravdu. K tomu, aby jsi hubl respektive zefektivnil hubnuti, ti prave aktivni svalova hmota bude velmi ku prospechu (cim vice hmoty tim rychlejsi metabolizmus a tim lepe budes spalovat tuk!!), takze bych vubec nevahal a zacal pravidelne navstevovat fitness centrum, hubnuti bude pak mnohem snadnejsi a zmena postavy za predpokladu dodrzovani spravneho jidelnicku na sebe nenecha dloho cekat.
| citace: | | Večeře: poslední jídlo, většinou mezi 19:00 - 20:00, poslední jídlo. Nějaké ovoce / Musli s mlékem nebo nízkotučným jogurtem / Celozrný chleba s plátkem šunky |
Pri hubnuri jako posledni jidlo dne rozhodne nejez ovoce a musli _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
|
| nahoru |
|
 |
Slash
|
Zaslal: út březen 09, 2010 5:11 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: |
Pri hubnuri jako posledni jidlo dne rozhodne nejez ovoce a musli |
A poradíš mi prosím, co jíst?
| JOga napsal: | co pískáš za soutěže? |
Pískám v Olomouckém kraji v podstatě všechny urovně :-), mám licenci E. Ty hraješ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út březen 09, 2010 5:48 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: |
| citace: | | Večeře: poslední jídlo, většinou mezi 19:00 - 20:00, poslední jídlo. Nějaké ovoce / Musli s mlékem nebo nízkotučným jogurtem / Celozrný chleba s plátkem šunky |
Pri hubnuri jako posledni jidlo dne rozhodne nejez ovoce a musli |
Přesně, ovoce dávej dopoledne, musli s mlékem k snídani, večer dej normalní teplý jídlo, maso, a těsto/rýži/bramb...a před spaním tvaroh :-) _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út březen 09, 2010 5:54 pm Předmět: |
|
|
A jeste by k tomu mohl zacit cvicit, aby mu ten zvyseny prijem bilkovin k necemu byl _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Slash
|
Zaslal: út březen 09, 2010 6:05 pm Předmět: |
|
|
Cvičit se začne :-). Není ten tvaroh před spaním na hubnuti k ničemu? Večer teda něco většího jo?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út březen 09, 2010 6:17 pm Předmět: |
|
|
| Slash napsal: | | Cvičit se začne :-). Není ten tvaroh před spaním na hubnuti k ničemu? Večer teda něco většího jo? |
Tak tvaroh nizkotucny kdyz uz....ma okolo 0,5% tuku a sice trochu sacharidu, ale tech neni moc. A cvicici jedinci ho davaji vecer hlavne kvuli kaseinu, coz je bilkovina, ktera travi pomalu a zabranuje tak nocnimu katabolismu. Ale jak rikam, nejaky vyssi prijem bilkovin ma smysl predevsim v kombinaci s nejakym smysluplnym treninkovym planem.
Jinak jak to myslis "neco vetsiho" ? Tvaroh neni nic energeticky vydatneho, to spise to ovoce, kde jsou jednoduche cukry, ktere se ti akorat ulozi do tuku a jeste horsi musli.... _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Slash
|
Zaslal: út březen 09, 2010 8:16 pm Předmět: |
|
|
no ja pravě nevím :-)
Takže těstoviny/rýže a nějaké maso (kuřecí prsa) budou k večeři dobré?
Posilovnu jsem si tedy naplanoval na příští týden, cvičební plán si nechám udělat a cvičit budu chodit do Blue Gymu v Brně.
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: út březen 09, 2010 8:19 pm Předmět: |
|
|
| Slash napsal: |
cvičit budu chodit do Blue Gymu v Brně. |
cvičí tam velká část fora, tak budeš aspon pod dohledem
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út březen 09, 2010 8:32 pm Předmět: |
|
|
Jo tak se tam mozna potkame, ja jsem takovej ten tlustej plesatej, co cvici divne bench press, to poznas
Jinak jo, kureci maso a primerene mnozstvi ryze budou dobre a pokud budes tedy cvicit, tak si tam dej pred spanim jeste tu vanicku tvarohu. Pokud me poznas podle vyse uvedeneho popisu, tak muzes prijit na konzultaci, rad ti poradim _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Slash
|
Zaslal: pá březen 12, 2010 10:54 pm Předmět: |
|
|
Tak dnes ráno jsem reltivně příjemně potěšen slézal z váhy. Navížil jsem si 96 kg, to jsem na váze neviděl už velice dlouho. Doma jsem vyměnil běh za kolo a rotoped :-). V Pondělí si zavolám do Blue Gymu a zkusím se domluvit a nejpozději od uterka bych rád začal :-).
Ta vanička tvarohu večer před spaním, mám ji jíst každej večer, nebo jen ten den po cvičení? Cvičit mám v plánu 3x týdně: Po/St/Pa popř. Po/St/Ct. O víkendu pauza. Nebo si to mam naplanovat jinak?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá březen 12, 2010 11:01 pm Předmět: |
|
|
| Slash napsal: | tak dnes ráno jsem reltivně příjemně potěšen slézal z váhy. Navížil jsem si 96 kg, to jsem na váze neviděl už velice dlouho. Doma jsem vyměnil běh za kolo a rotoped :-). V Pondělí si zavolám do Blue Gymu a zkusím se domluvit a nejpozději od uterka bych rád začal :-).
Ta vanička tvarohu večer před spaním, mám ji jíst každej večer, nebo jen ten den po cvičení? Cvičit mám v plánu 3x týdně: Po/St/Pa popř. Po/St/Ct. O víkendu pauza. Nebo si to mam naplanovat jinak? |
A na cem jako? On ti tam da akorat takove velmi okrajove a kratke "zaskoleni / zavedeni" respektive provedeni po posilovne, kde ti ukaze par cviku na strojich. Pokud na to mas, tak si radeji investuj do trenera, ktery tam s tebou bude chodit a venovat se ti.
Ten tvaroh kazdy vecer.
Jo cviceni 3x tydne obden je idealni _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Slash
|
Zaslal: pá březen 12, 2010 11:05 pm Předmět: |
|
|
Mno, ja už tam byl a pry je to ukazani cviku a provedeni po posilovně tak na 3x. Sice jsem kdysi do posilovny chodil, ale v hlavě mam už velky kulovy a trenera si jako student dovolit nemůžu :- (. Pokud mi aspoň ukáže co a jak cvičit, budu rád, ale pokud by ses mě chtěl ujmout ;-).
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá březen 12, 2010 11:08 pm Předmět: |
|
|
| Slash napsal: | | Mno, ja už tam byl a pry je to ukazani cviku a provedeni po posilovně tak na 3x. Sice jsem kdysi do posilovny chodil, ale v hlavě mam už velky kulovy a trenera si jako student dovolit nemůžu :- (. Pokud mi aspoň ukáže co a jak cvičit, budu rád, ale pokud by ses mě chtěl ujmout ;-). |
rekni Bazzymu, ten tam taky chodi a rad ti to vysvetli _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|