Slash aneb "Mišák" sundává vanu ;-)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Slash aneb "Mišák" sundává vanu ;-)  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Slash aneb "Mišák" sundává vanu ;-)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Slash

PříspěvekZaslal: so březen 13, 2010 10:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Změnil jsme v jidelníčku tu večeři a přidal tvaroh :-), mám k němu dotaz, když dieta, tak teda nizkotučnej, ale co do něj mužu přidat, aby byl pořád dietní a nějak se vylepšila chuť? Dočet jsem se tady o přidávání Frapka, Granka, Tangu, marmelady nebo nějakyho cukru + mleko. To si myslim nebude uplně vhodne na noc ne?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
cocman

PříspěvekZaslal: so březen 13, 2010 10:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja delam takovou tu klasiku....Tvaroh, sladidlo, vajicko, skorice, trocha vody.....poradne zamichat a na svete je dobrota k nezaplaceni
Draper

PříspěvekZaslal: so březen 13, 2010 10:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Slash napsal:
Změnil jsme v jidelníčku tu večeři a přidal tvaroh :-), mám k němu dotaz, když dieta, tak teda nizkotučnej, ale co do něj mužu přidat, aby byl pořád dietní a nějak se vylepšila chuť? Dočet jsem se tady o přidávání Frapka, Granka, Tangu, marmelady nebo nějakyho cukru + mleko. To si myslim nebude uplně vhodne na noc ne?

v diete tyhle veci ne. Pouzivej sladidla, skorici, kakao, pripadne ochucena sladidla, muzes treba i light jogurt (bez tuku a cukru) atd
Slash

PříspěvekZaslal: so březen 13, 2010 11:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

diky diky, tož odzkušame ;-)
Slash

PříspěvekZaslal: po březen 15, 2010 6:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak dneska poprvé v BlueGymu , ukázal mi nějaké cviky na záda, tak jsem si to odcvičil, na začátek rozehřátí na rotopedu, na konci jsem si na něm hezky zablbnul jako aerobka :-). Byl jsme tam asi od 16:00 modre trenky a triko se skorodlouhym rukavem a na něm čemba :-), tak mě možná někdo potkal :-). Hodně mě to bavilo :-)

Draper

PříspěvekZaslal: po březen 15, 2010 6:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Tak dneska poprvé v BlueGymu , ukázal mi nějaké cviky na záda, tak jsem si to odcvičil, na začátek rozehřátí na rotopedu, na konci jsem si na něm hezky zablbnul jako aerobka :-).

takze koukam zatim nadseni, snad ne jen to pocatecni :)

citace:
Byl jsme tam asi od 16:00 modre trenky a triko se skorodlouhym rukavem a na něm čemba :-), tak mě možná někdo potkal :-)

ja dnes zacinal trenink kratce po 10h a taknejak v 16h jsem zhruba koncil tak jsem se skoro minuli
Slash

PříspěvekZaslal: po březen 15, 2010 6:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zítra tam budu od 11 :-), mam trosku plnější týden tak to musím trošku narvat do mene dnu :- (. Stejne bych te asi nepoznal :-D
Draper

PříspěvekZaslal: po březen 15, 2010 7:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Slash napsal:
zítra tam budu od 11 :-), mam trosku plnější týden tak to musím trošku narvat do mene dnu :- (. Stejne bych te asi nepoznal :-D

poznal:
Blondatej magor v cernych teplakach, s igelitkou, sesitem propiskou a mobilem, co je tam minimalne 3 hodiny (obvykle zacina cvicit po 10h), pumpuje svaly jak o zivot, cvici okolo 40 serii na partii, zpocej je jak prase a jehoz chuze pripomina neco jako chuzi retardovayho kacera a takovej je tam jen jeden

jo a kdyz ma na pi*u trenink, tak je to na nem ku*evsky znat a to a nej radeji nemluvit
Slash

PříspěvekZaslal: út březen 16, 2010 4:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska zase BluGym
Napíšu si sem cviky, příště už si zapamatuju i váhy, ale u některejch cviků nevím, jak se jmenujou, tak doufám, že mi je pomůžete správně pojmenovat :-).
Včera: Záda
Tady jsem v názvech těžce nejistej :-D

2x20x mín něž normálně kg - Přítahy "horni" kladky nadhmatem na široky uchop, sedim u toho, mirně zakloněn a taham to na hrudnik
3x12x?kg - to same

3x12x?kg - Přítahy spodní kladky v takovym "sedolehu", mírně pokrčené nohy, ruce u těla a přitahuju takovou plošinku se svisle navařenejma uchopama. Přišlo mi to skoro jak veslovani.

3x12x?kg - s jednoručkou, jednim kolenem a rukou opřenej na lavičce, prohnu zada a tu jednoručku tahám k pasu

3x12x?kg - takova lavička, zapřu si paty a stehna zepředu, shybam se čelem k zemi a zas rovnam, jakoby sedlehy, ale opačně

3x12x?kg - přítahy horní kladky nadhmatem? - stojím, srovnám záda, ruce u těla, předloktí rovnoběžně s podlahou a pohybuju jen předloktím necham vytahnout nahoru, zabiram a taham zpatky

3x12x?kg - s jednoručkou, sednu si obkročmo na lavičku, ruce nad hlavu, jednoručku zapřu jakoby o palce, lokty se snazim tlacit k sobe a tu jednorucku spoustim za hlavu

3x12x?kg - stroj nahrazujici bench na uzkej uchop, sedim a odtlačuju, předloktí rovnoběžně se zemí, svislej uchop

To je ze zad všecko :-)

Dneska jsem jel nohy :-), tady sem si nazvama jistejší

2x20x mín něž normálně kg - Legpress
3x12x?kg - Legpress

3x12x?kg - Předkopávání

3x12x?kg - Zakopávání

3x12x?kg - takovy "protahovani" s jendoručkama, stojím, srovnám záda, spíš je trošku prohnu dozadu, ramena taky dozadu, mirne pokrčím nohy, a jdu do předklonu, ale jen tolik, abych nezakulatil záda

3x12x?kg - zas takovy protahovani- stopnu si na takovej "schudek" jen špičkama a jdu patama dolu, pak zas na špičky

3x12x?kg - ten samy pohyb na lytka, ale na stroji, se závazím

To je všecko ze dneška.

Na začátku každého treninku si dám 5 minut na rotopedu na rozehřátí a každej končím aspoň 20 minut.
Draper

PříspěvekZaslal: út březen 16, 2010 5:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
3x12x?kg - Přítahy spodní kladky v takovym "sedolehu", mírně pokrčené nohy, ruce u těla a přitahuju takovou plošinku se svisle navařenejma uchopama. Přišlo mi to skoro jak veslovani.

Myslis toto?

a nebo toto?

Nevim jak se ten prvni jmenuje oficialne, pokud vubec nejak :) , ale ja to nazyvam pritahy kladky s nohma nahore nebo pritahy kladky v leze, ten druhy jsou klasicke pritahy spodni kladky

citace:
3x12x?kg - s jednoručkou, jednim kolenem a rukou opřenej na lavičce, prohnu zada a tu jednoručku tahám k pasu

pritahy JR v klece nebo jen pritahy JR

citace:
3x12x?kg - přítahy horní kladky nadhmatem? - stojím, srovnám záda, ruce u těla, předloktí rovnoběžně s podlahou a pohybuju jen předloktím necham vytahnout nahoru, zabiram a taham zpatky

pokud u toho stojis, tak je to asi muj velmi oblibeny cvik,ktery nazyvam stahovani kladky ve stoje s napnutyma rukama (dnes jsem ho delal, kdyz jsi cvicil lytka)

citace:
3x12x?kg - s jednoručkou, sednu si obkročmo na lavičku, ruce nad hlavu, jednoručku zapřu jakoby o palce, lokty se snazim tlacit k sobe a tu jednorucku spoustim za hlavu

to bude asi extenze JR v sede (cvik na triceps)

citace:
3x12x?kg - stroj nahrazujici bench na uzkej uchop, sedim a odtlačuju, předloktí rovnoběžně se zemí, svislej uchop

tricepsovy tlak na stroji v sede

citace:
zas takovy protahovani- stopnu si na takovej "schudek" jen špičkama a jdu patama dolu, pak zas na špičky

asi osli vypony

citace:
ten samy pohyb na lytka, ale na stroji, se závazím

vypony na stroji v sede

citace:
Na začátku každého treninku si dám 5 minut na rotopedu na rozehřátí a každej končím aspoň 20 minut

jj to je dobre, aerobka k tomu patri a az se ti rotoped (ono je to spise spinningove kolo - spiner) znechuti a nebo at v tom mas pestrost, tak zkus i veslo nebo orbitrack, ale bacha na vesle se da velmi snadno vytvorit tezka zavislost :)

good luck
Slash

PříspěvekZaslal: st březen 17, 2010 9:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
citace:

pokud u toho stojis, tak je to asi muj velmi oblibeny cvik,ktery nazyvam stahovani kladky ve stoje s napnutyma rukama (dnes jsem ho delal, kdyz jsi cvicil lytka)

Nee, já pohybuju jen predloktím, ohybam to v lokti, ruku mam jakoby v pravem uhlu a jen to předlokti necham jakoby vytahnout aby s paži sviralo ostry uhel a pak to taham zase zpatky do praveho

JInak děkuji, zbytek bude to spravne :-)
Dneska mířím znovu :-)
Slash

PříspěvekZaslal: st březen 17, 2010 6:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bench Press s jednoručkama
2x20x nevim kg
3x12x nevim kg

Bench Press s jednoručkama hlavou dolů
1x17x (2x5 kg)
3x13x (2x7,5 kg)

Bench Press na stroji hlavou nahoru
1x10x7,5 kg
1x10x12,5 kg
1x6x15 kg

Prsa stroj - těžko se to popisuje, sedim, ruce rozpaženy a v lokti ohly a zapřeny o takovy podložky, rukama pohybuju po 1/4 kružnice rukama k sobě a od sebe.
3x13x10 kg

Biceps sroj v sedě
1x6x10 kg
1x9x7,5 kg
2x12x5 kg

Biceps s takovou poohybanou činkou vestoje
1x7x10 kg
1x10x5 kg
1x8x5 kg

Biceps ve stoje s jednoručkama dlaní k tělu
3x12x (2x5 kg)

Přítahy nohou - na takovem ramu, visim a zvedám nohy
3x12x moje nohy :-)

Břicho stroj - jak sklapovačky
3x13x35 kg

Břicho stroj - jako zkracovačky
3x13x35 kg

5 minut na rotopedu - čekal jsem na stroj :-)

Rotana stroj - takovy otačení se
1x12 na obě stranyx15 kg
1x12 na obě stranyx10 kg

Mno a pak jsem měl nějakej čas, tak jsem si dal hezky aerobku :-)
Draper mi nasadil brouka do hlavy s tím veslem, tak jsem to šel zkusit ;-)
10 minut jsme si dal na seznámení, najel jsem 2km
a pak to začlo :-)
15 minut - 3196 m
Drapere, fakt je to návykové :-D
no a bych se zničil ještě víc, dal jsem si nakonec
11 minut na spineru
Draper

PříspěvekZaslal: st březen 17, 2010 8:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Nee, já pohybuju jen predloktím, ohybam to v lokti, ruku mam jakoby v pravem uhlu a jen to předlokti necham jakoby vytahnout aby s paži sviralo ostry uhel a pak to taham zase zpatky do praveho

tricepsove stahovani kladky

citace:
Biceps s takovou poohybanou činkou vestoje

bicepsovy zdvih EZ

citace:
Biceps ve stoje s jednoručkama dlaní k tělu

bicepsovy zdvih JR - kladivo

citace:
Prsa stroj - těžko se to popisuje, sedim, ruce rozpaženy a v lokti ohly a zapřeny o takovy podložky, rukama pohybuju po 1/4 kružnice rukama k sobě a od sebe.

asi peck deck jestli je to tam uplne v rohu u multipressu

citace:
Draper mi nasadil brouka do hlavy s tím veslem, tak jsem to šel zkusit ;-)
10 minut jsme si dal na seznámení, najel jsem 2km
a pak to začlo :-)
15 minut - 3196 m
Drapere, fakt je to návykové :-D

jj to mi povidej Kid to tu nedavno vysvetloval, proc tomu tak je. Je to druh aerobky, kde zapojis mnohem vice svalu, nez treba na rotopedu, prakticky svaly celeho tela, proto se vyplavi do mozku vice endorfinu (hormonu stesti) a to dela tu zavislost :)

Jinak tohle ted bude tvuj trenink? To ti sestavovali v BG?
Co jidelnicek, ten jsi s nim take resil?
Kdy mas dalsi trenink?
Slash

PříspěvekZaslal: st březen 17, 2010 8:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jídelníček jsem s ním neřešil, nechal bych ho tak, jak je, vysledky zatím nese.

Ano, tohle by měl byt můj trénink + ještě mi ukáže něco na ramena.
Jj, sestavoval mi to ten chlapek co děla v BG, je to špatně, nedokonaly nebo co si o tom myslíš?
Další trenink mám teďka až do neděle doma :- ( (mam i jednoručky, poohybanou tyč, klasickou tyč, nějake zavaži a posilovaci stroj) tak to snad nejak zvladnu
Jinka do BG razím v Pondělí někdy dopoledne.
Draper

PříspěvekZaslal: st březen 17, 2010 9:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak spatnej trenink to neni, proste klasika, se kterou za predpokladu dodrzovani spravne techniky cviceni, jidelnicku, regenerace a jinych veci muzes klidne udelat pekne vysledky, ale efektivnejsi by asi bylo rozdelit si telo na 2 casti (do dvou treninku A B) a jet to treba A- B volno A - B volno - volno nebo 3x tydne cele telo. Ale jsi prakticky zacatecnik, tak bych to klidne nechal, vsak telo na to bude reagovat (zacatecnici nebo lide, co delsi dobu necvicili v tomto maji vzdy vyhodu) a kdyz ne, bude se hledat, kde je chyba. Hlavne se nauc spravnou techniku, dodrzuj jidelnicek a uvidis sam.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Slash aneb "Mišák" sundává vanu ;-) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: