Legrace s Paroubkem

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 28, 29, 30  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Legrace s Paroubkem  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> Legrace s Paroubkem
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Jak hodnotíte (jako ve škole) dosavadní letošní vystupování vlády v otázce předsednictví EU?
1
13%
 13%  [ 19 ]
2
21%
 21%  [ 30 ]
3
15%
 15%  [ 22 ]
4
15%
 15%  [ 22 ]
5
34%
 34%  [ 48 ]
Celkem hlasů : 141

Autor Zpráva
mysH

PříspěvekZaslal: po březen 15, 2010 12:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Jo, a s tou ZR jsem to pochopil, byť je to otázka historické diskuze, s těma Sudetama ale ne

zvat si Dalajlamu = byt velky pritel Tibetu vs vesele obchodovat s Cinou, nepozadovat zadny sankce .. pokrytectvi
byt spojenec a pritel Ceskoslovenska a pak je odstrihnout a poslat do prdele .. pokrytectvi
svine jako svine ..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ygg

PříspěvekZaslal: po březen 15, 2010 12:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mysH napsal:
ygg napsal:
Jo, a s tou ZR jsem to pochopil, byť je to otázka historické diskuze, s těma Sudetama ale ne

zvat si Dalajlamu = byt velky pritel Tibetu vs vesele obchodovat s Cinou, nepozadovat zadny sankce .. pokrytectvi
byt spojenec a pritel Ceskoslovenska a pak je odstrihnout a poslat do prdele .. pokrytectvi
svine jako svine ..

To první jsem ti už psal .... nelze spojovat něčí osobní iniciativu (osob či nějakých spolků a sdružení) s oficiální politikou vlády. Já jsem třeba byl jednoznačně proti našemu angažování se v Kosovu, Iráku i Afganistánu, a je mi to stejně prd platné, ofiko stanovisko naší vlády bylo a je zcela opačné. Jak jsem psal, u někoho se o pokrytectví jedná, u někoho ne.

Jo ty myslíš Sudety v 38, ne 45 .... mi to nějak neseplo, pardon
mysH

PříspěvekZaslal: po březen 15, 2010 1:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spolky nebo sdruzeni maji temer nulovou politickou moc, armadu nemaji zadnou .. tak nevim cim chtej Cinu prinutit jednat. Ta doba, kdy se to mohlo zmenit je uz davno pryc.
Je to hezky gesto, ale uplne zbytecny. S cim ovsem nesouhlasim, aby vlajky Tibetu visely na budovach statnich organu. Pokud neni statni politika pomoct Tibetu (coz neni), tak to tam nema co delat.
ygg

PříspěvekZaslal: po březen 15, 2010 2:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mysH napsal:
Spolky nebo sdruzeni maji temer nulovou politickou moc, armadu nemaji zadnou .. tak nevim cim chtej Cinu prinutit jednat. Ta doba, kdy se to mohlo zmenit je uz davno pryc.
Je to hezky gesto, ale uplne zbytecny. S cim ovsem nesouhlasim, aby vlajky Tibetu visely na budovach statnich organu. Pokud neni statni politika pomoct Tibetu (coz neni), tak to tam nema co delat.

Že to je jen gesto je jasné .... pro někoho zbytečný, pro někoho má význam, že aspoň takto dá najevo svůj nesouhlas. Když v 68 těch pár nadšenců na Rudém náměstí protestovalo proti okupaci, taky to bylo jen gesto a nezměnilo nic ... stejně se dá dívat na upálení Palacha a Zajíce. Jak říkám, pokud to někdo myslí upřímně, tak je to v pořádku ... pokud to někdo dělá jako tyátr ... no, našich politici se tak chovají furt, takže jsme zvyklí, ne:-).

S těma budovama .... ono to většinou na státních nebývá, třeba místní samosprávy jsou trochu něco jiného. Na druhou stranu pokud to nějaký nadšený poslanec vyvěsí z okna ve Sněmovní ... ok, je to parlament, ale vyvěšuje to tam on sám za sebe, a dává tak najevo že s oficiální politikou státu nesouhlasí. Jestli to myslí upřímně nebo ne, to opět je otázka. Ale bolševici taky jezdí třeba do S.Koree a Paroubek do Syrie, a myslí to zcela upřímně , tak se tam nějaký skutečný sympatizant Tibetu třeba taky najde
frode

PříspěvekZaslal: po březen 15, 2010 2:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
ČSSD chce podle Paroubka regulovat energetiku. Plynárenství, vodárenství, telekomunikace a bankovnictví. Nepochybně, že chce. Zapomněl jen dodat, že taky média, parlament a politiku všeobecně. Dosavadní uspořádání se neosvědčilo, dosavadní spojenci taky ne. Se spojenci se to udělá tak, že získáme nové (Rusko, Čína), a ty staré, pokud jim to nebude vadit, si třeba dokonce ponecháme.

http://www.reflex.cz/Clanek39474.html
Poman

PříspěvekZaslal: po březen 15, 2010 3:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Tojotomi

PříspěvekZaslal: po březen 15, 2010 5:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MalajskyTygr napsal:
tojotomi:
Jsem rád že jsis dal tu práci a našel jsi si to. Přesné číslo není důležité jde o to, že je to těch +- 7% a ne jak si mnozí myslí, že Čína vlastní pomalu celou Ameriku. Dalších 7% dluží US Japonsku (mimochodem nejzadluženějsí zemi na světě ) a zbytek už jen domácím subjektům.
Úplně se ale zapomína že US investice v Číně jsou v současnosti řádově daleko větší a bez těchto investic by se Čína vůbec nezvedla. Nicméně obě tyhle země se dnes potřebují jako siamská dvojčata a ani jedna z nich si nemůže na druhou moc vyskakovat.

Můj původní odhad byl asi o 100 mld nižší. Ale najít to byla chvilka, tak proč tu plácat že . S tím co píšeš souhlasím, ale to nic nemění na tom, co jsem psal, což byl vlastně souhlas s postem mysHe. Obě země si musí jít na ruku a v první řadě jde vždy o peníze.

MalajskyTygr napsal:
Já bych se raději ale zajímal o náš dluh. V US stačí trochu zvednout daně které jsou tam velice nízké, omezit válečné eskapády a dluh je za chvíli splacen. U nás ovšem není už kam daně zvyšovat, ale Jyrka si myslí opak

Ale je, Jirka totiž zná "Paroubkovu nikdy se nemýlící křivku". Původně se jmenovala Lafferova, ale Jirka ji přepracoval a následně dal i patřičné jméno
Tomkins

PříspěvekZaslal: po březen 15, 2010 9:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tojotomi napsal:
MalajskyTygr napsal:
U nás ovšem není už kam daně zvyšovat, ale Jyrka si myslí opak

Ale je, Jirka totiž zná "Paroubkovu nikdy se nemýlící křivku". Původně se jmenovala Lafferova, ale Jirka ji přepracoval a následně dal i patřičné jméno

Tak teď jsi mě odrovnal
Freimen

PříspěvekZaslal: po březen 15, 2010 9:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tomkins napsal:
Tojotomi napsal:
MalajskyTygr napsal:

Tak teď jsi mě odrovnal

mě odrovnal Sobotka, že ji jako ministr financí neznal
YUD

PříspěvekZaslal: po březen 15, 2010 9:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
Tomkins napsal:
Tojotomi napsal:
MalajskyTygr napsal:

Tak teď jsi mě odrovnal

mě odrovnal Sobotka, že ji jako ministr financí neznal

Co bys chtěl, když ministra financí chce dělat (a dělal) s právnickým vzděláním...
Darion

PříspěvekZaslal: po březen 15, 2010 11:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to neni o pravnickym vzdelani, to je o tom, ze je idiot
YUD

PříspěvekZaslal: po březen 15, 2010 11:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Darion napsal:
to neni o pravnickym vzdelani, to je o tom, ze je idiot

No to taky
Bernhard

PříspěvekZaslal: st duben 14, 2010 11:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jeden tragi (-komi-)cký

Na ranní procházce Paroubek náhle zakopl a upadl, ukázalo se, že to byla mrtvice. A protože podle hesla "Zdraví není byznys" neměla blízká nemocnice dostatek personálu, tak zemřel.
Záhy stál před nebeskou branou a Svatý Petr ho přivítal:
"Vítej na Nebesích, ale dříve, než se tu usadíš tak se zdá, že tu máme malý problém. Málokdy tu máme sociální demokraty a tak si nejsme tak úplně jistí, co s nimi."
"To není žádný problém, prostě mě pusťte dál, jsem dobrý křesťan, jsem věřící."
"Já bych tě rád pustil dál, ale mám pokyny přímo od Boha. Říká, že od zavedení nové politiky LEPŠÍ BUDOUCNOST PRO OBYČEJNÉ LIDI musíš strávit jeden den v Pekle a jeden den v Nebi.
A potom si sám vybereš, kde chceš strávit Věčnost."
"Ale já už jsem se rozhodl. Chci do Nebe!"
"Lituji, ale taková jsou pravidla", odpověděl Petr.
Odvedl Paroubka k výtahu a jeli dolů do pekla. Brána Pekel se otevřela a Paroubek se ocitl na krásné zelené louce. Připadal si tam jako v RáJi.
Zelená tráva, slunce svítí, ale není moc horko. Vane mírný vlahý větřík. Všude jsou malé hospody s pivem, párky a ovarem stíněné šumícími stromy.
Všude postávají slavní sociální demokraté, sám Willy Brandt ho vítá. Pod kaštanem diskutuje Lenin s Rozou Luxemburgovou. Všichni se volně procházejí, hrají kuželky a fotbálek. K obědu si dávají bifteky, grilovaná prasátka, šampáňo a plzeň. Sám ďábel přinesl Paroubkovi sklenici oroseného piva a kotletku.
"Dej si jedno, Jirko!"
"Ne, slíbil jsem že už nebudu pít a budu hubnout", odmítá Paroubek.
"Tohle je peklo, synku. Tady můžeš jíst a pít co chceš a neuškodí ti to, spíš prospěje." Jirka si tedy zavdá a zjistí, že se mu ďábel líbí, že je to fajn chlapík, který umí vyprávět peprné vtipy a provádět ostatním kanadské žertíky. Prostě přesně to, co mají socani rádi. Jako jsou třeba jejich vtípky a sliby protikorupčního balíčku, výplata 2.400 Kč seniorům ze zisků ČEZ, zvýšení mateřské, zvýšení dostupnosti a kvality zdravotní péče zrušením poplatků, prosazení zdanění a transparentního odměňování ústavních činitelů, zavedení majetkových přiznání pro majetky nad 10 milionů korun a tvrdý a důsledný boj s daňovými úniky a slib silného tlaku EU na zrušení daňových rájů.
Všichni si to skvěle užívají a dřív než si to Paroubek uvědomí je den pryč. Všichni se s ním bouřlivě loučí a mávají mu, když nastupuje do výtahu. Když se dveře výtahu znovu otevřou je zase u bran Ráje a svatý Petr na něj čeká.
"Tak a teď je čas na návštěvu Ráje", a otvírá mu bránu. A dalších 24 hodin je Jirka donucen trávit čas s partou čestných, vychovaných lidí, kteří mají rádi společnost, mluví o jiných věcech než o jídle, o penězích, a chovají se k sobě slušně a uctivě. Žádné hrubé vtipy nebo kanadské žertíky. Nejsou tam ani žádné hospůdky a i když je jídlo dobré, bifteky a ovárek to není. A všichni jsou chudí. Není tam nikdo, koho by znal. A navíc se k němu nikdo nechová jako k důležité osobě.
"No tohle, na něco takového mě Fierlinger s Laušmanem nepřipravili. Ani Zeman se Špidlou se o tom nezmiňovali," říká si Paroubek.
Den skončil a svatý Petr se vrátil.
"Tak strávil jsi den v Pekle a den v Nebi. Teď si vyber, kde strávíš Věčnost."
Ale Jirka dlouho nepřemýšlí a rozhoduje se:
" Nikdy jsem si nemyslel, že tohle řeknu - víš Nebe bylo krásné, a tak...
ale já si opravdu myslím, že patřím k přátelům do Pekla."
Tak ho Petr odvede k výtahu a on jede stále dolů až do Pekla. Dveře výtahu se otvírají a on se ocitá uprostřed pustiny pokryté odpadky a toxickým odpadem. Vypadá jako poušť ale je to ještě horší. Asi jako doly pod Krušnými horami. Je vyděšen, když vidí své přátele, oblečené v cárech jak jsou přikováni k řetězu a sbírají do plastových pytlů odpadky při silnici.
Sténají a vzdychají v bolestech, tváře a ruce zčernalé špínou.
Ďábel přijde k Paroubkovi a dá mu ruku kolem ramen, ten se otřese a říká:
"Já tomu nerozumím, byl jsem tu včera, všude sluníčko, travička zelená, pivo teklo proudem. Jen jsme se tak poflakovali a bylo to skvělé. A teď je tady pustina, všude jenom nepořádek a každý vypadá zbědovaně."
Ďábel se na něj podívá, mazaně se usměje a řekne:
"Jo holenku, včera to byla volební kampaň, dnes už jsi nás zvolil!"
Mathaus

PříspěvekZaslal: st duben 14, 2010 12:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Skoda ze je to tak dlouhy vtip. tak kratsi verze na 5 radku je fakt zabavnejsi a hlavne ji docte do konce kazdy....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
mysH

PříspěvekZaslal: čt květen 06, 2010 11:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.novinky.cz/domaci/199525-zhar-podpalil-predvolebni-stanek-cssd-strana-zvazuje-zruseni-mitinku.html

Ja furt nechapu, kdo je voli .. spoustu lidi uz zacinaji opravdu hodne srat. A i kdyz mi to nasili neprijde uplne ok, tak asi serou vic a vic ..

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Legrace s Paroubkem Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 28, 29, 30  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: