Na rozehřátí 10min veslo (nejtěžší zátěž, asi 2300m)
Mrtvý tah:
2x10x50kg
2x8x60kg
2x6x70kg
2x4x80kg
Výpady s JČkama:
3x6x40kg na každou nohu
Pushpress: juhu, jen jestli je ta technika správná (cizo, wyghu...)
10x20kg
2x10x30kg
2x8x40kg
2x5x50kg
Tric. kliky mezi lavičkama:
12x 12x 12x 12x
Tric. kliky na bradlech:
8x 8x 8x 8x
Zdvihy velké osy:
2x10x20kg
3x5x30kg
Zdvihy JČ:
3x6x12kg na každou ruku
Poznámka:
Přišel jsem do posky, a byla úplně plná, tak jsem si šel zaveslovat.
Jinak s tím tříslem nic moc, pořád to cítím, takže běh nechám asi až na pondělí, uvidím jak to vše bude..., ale nepříjemně mi tam při zdvihu nohy přeskakuje.
Video pushpress, prosím o zhodnocení techniky, jezdím ten cvik krátce: (snažil jsem se jít dynamicky až od špiček)
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Bench na rovné: konečně se to zlepšuje!!
1x15x20kg
1x12x40kg
2x10x50kg
2x8x60kg
1x6x70kg
2x10x50kg
Millitary:
10x20kg
8x25kg
3x6x30kg
Kliky na JČách:
10x 10x 10x 10x 10x
Russian twist:
5x10x10kg (závaží na konci velké osy)
Gym Jones na bench lavici s 40kg: při tomhle cviku mě bolel ten úpon, takže jsem ho vynechal a dal místo toho zkracovačky
10x
Zkracovačky na zemi:
3x20
Na konec 5min kolo svižné tempo
Poznámka:
Super, byl jsem od rána od 8, a spokojenost. Že by bylo ráno víc energie?
EDIT: kámoška za barem mi pověděla, že jeden chlap co tam dnes taky cvičil jí říkal, že se na mě "dobře kouká", že skoro jako jediný jedu cviky technicky velice správně a v plném rozsahu, a že je vidět že makám, a prý je pěkný jak se na to vždy připravuju a že cvičím z celé posilovny nejlépe (jak z těch co cvičí dopo, tak i z těch co chodí večer). TO mě velice potěšilo, tohle se poslouchá moc dobře. Navíc když ten chlap tomu očividně rozumí, není to žádný začátečník.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Asi v tobě něco bude Frozzi,jen tak dál.
Kolik kg máš na to pushpressu? 50?
Mimochodem,ta posilka vypadá podobně jak ta,kam chodím já.Taky žluté stroje i okna podobné
aha tak sorry,už vidím že 50
Asi v tobě něco bude Frozzi,jen tak dál.
Kolik kg máš na to pushpressu? 50?
Mimochodem,ta posilka vypadá podobně jak ta,kam chodím já.Taky žluté stroje i okna podobné
aha tak sorry,už vidím že 50
Díky, jo bylo tam 50kg, cvik jedu chvíli takže víc zatím nepojedu, až budu mít zvládnutou perfektně techniku, tak možná. No třeba chodíš do stejné a ani o tom nevíš .
Ty taky makej, měj se .
- muselo být, jelikož jsem byl v Ústí darovat plazmu, takže 600Kč v kapse, jen zákaz cvičení pro dnešek. Zítra, jestli mě nebude bolet nějak hodně ten úpon, se půjdu proběhnout.
- muselo být, jelikož jsem byl v Ústí darovat plazmu, takže 600Kč v kapse, jen zákaz cvičení pro dnešek . Zítra, jestli mě nebude bolet nějak hodně ten úpon, se půjdu proběhnout.
Oni jenom zbytecne strasej....jenom rada do budoucnosti...nechod darovat po cviceni, pac pak budes mit zvyseny bily krvinky a na pristim odberu by te nevzali a musel bys par tydnu cekat...to ja sem tam jednou byl a jel sem zrovna vlny, tudiz 400 gramu kureciho denne nebyl problem...a pani mi rikala, ze mam malo zeleza a ze bych mel jist vic maso...hlavne kureci
Oni jenom zbytecne strasej....jenom rada do budoucnosti...nechod darovat po cviceni, pac pak budes mit zvyseny bily krvinky a na pristim odberu by te nevzali a musel bys par tydnu cekat...to ja sem tam jednou byl a jel sem zrovna vlny, tudiz 400 gramu kureciho denne nebyl problem...a pani mi rikala, ze mam malo zeleza a ze bych mel jist vic maso...hlavne kureci
Díky, no poslední trening mívám v pátek večer, a v SO v 8 hod ráno už mi odebírají, ale nechodím tam 1x týdně, ale 1x za 14 dní. Tak uvidím, zatím druhý odběr a vše je v pohodě .
Poznámka:
Dobré, těch prvních 12min bylo krásné tempíčko, ale jinak foukal silný vítr, chvíli se mi zdálo že stojím na místě .
Od dnešního dne budu trénovat na příjímačky, takže 12minutovky a 1500m, chci to dobře zaběhnout.
Školy mám habaděj, zítra to zase začíná, tak uvidím jestli dám trening, podle situace, uvidí se.
Hlavně Jacíkův celostní motorický test Není to žádná prdel kámo
Na to pudu z fleku , nejhorší je, že to nemám kde trenovat.
Doma v paneláku asi ne , o tělocviku též ne, v posilce málo místa, ale alespoň 1x bych si to chtěl zkusit.
Já si taky myslel, že to bude pohoda, ale je to fakt záhul. Sice seš dost "vyběhanej", ale radši si to zkus brzo, ať můžeš dyžtak trénovat
Jo, zkusím , ale když jsem zvládnul 12x300m s 3min pauzama bez poblití, tak toho zvládnu už snad hodně .
ÚTERÝ - 16.3.2010
45min volejbal
POSILOVNA FULLBODY - A
Clean squat: dobrý, úplně jsem měl chuť na 55kg, ale nee musím s tím počkat!
2x6x30kg
2x4x40kg
4x3x50kg
Dřepy: super , ty jo já tam tu 100ku prostě do maturity šoupnu!
10x40kg
2x10x50kg
2x8x60kg
2x6x70kg
2x4x80kg
Tlaky JČ hlavou nahoru:
Teď na to koukám, a já sem na ně úplně zapoměl
Takže ve čtvrtek!!
Shyby:
4x 4x 4x 4x 4x
Dyn. kliky mezi kotoučema:
10x 10x 10x 10x 10x
Zkracovačky na zemi s nohama hore:
3x20
Na závěr kolo 10min svižné tempo
Poznámka:
Dobré, já si ale říkal že toho je nějak méně, a měl jsem pravdu, tlaky mi vypadly .
Zítra mě čeká plyometrie, už se těším.
Dnes je venku fakt nádherně , už se těším, dám si 2F:
1F - plyo
2F - poska fullbody B
Tlaky JČ hlavou nahoře: z úterka
3x8x17kg
2x8x20kg
Bulgarian split SQ:
3x6x34kg na každou nohu
Pushpress:
10x20kg
2x8x30kg
2x6x40kg
2x5x50kg
Tric. kliky mezi lavičkama:
12x 12x 12x 12x
Tric. kliky na bradlech:
8x 8x 8x 8x
Zdvihy JČ:
3x8x12kg na každou ruku
Kladiva JČ:
3x6x12kg na každou ruku
Přítahy spodní kladky: na závěr na dopumpování
3x10x40kg
Poznámka: Moc dobré, krásný dvou-a-půl fázový trening , zítra to samé, zase 2F, snad to zvládnu . A v sobotu do Prahy učit se, a to si dám volno.
Naposledy upravil Frozz. dne čt březen 18, 2010 9:46 pm, celkově upraveno 1 krát
Musis mit vybornou fyzicku a vubec po basketu, po atletice jit jeste do fitka to fakt obdiv
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru