Bench na rovné: bee bez síly
15x20kg
12x40kg
3x8x50kg
2x6x60kg
Millitary:
10x20kg
8x25kg
3x6x30kg
Kliky na JČách:
10x 10x 10x 10x 10x
Russian twist:
5x10x10kg (závaží na konci velké osy)
Gym Jones na bench lavici s 40kg: - zase jsem to nemohl jet, úpon..
Zkracovačky na zemi:
3x20
Poznámka:
Bylo to dobré, po včerejšku trochu unava, moc jsem toho nenaspal (4 hodiny ve škole = 4 písemky) ale i tak to celkem šlo.
Zase jsem začal cítit ten úpon, takže jsem GymJones vynechal a dal místo toho zkracovačky na zemi.
Musím se přiznat, že dnes jsem celkem unavený po těch 2 dnech, ale ještě 2F bych zvládl .
Draper: díky moc, snad ji tam mám no .
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Poznámka:
Velmi rychlý, ale přitom výživný trening, tohle musím trenovat víc, dostat trochu vytrvalosti...
Zítra posilka fullbody A, těším se.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Máš už nějakou disciplínu,které se budeš věnovat víc? Nějaké závody? A kdy tě uvidím na Zlaté tretře?
No vic, v posledni dobe se na treningy zameruju spis komplexne, ale jinak je moje prvotni disciplina sprinty. Premyslel jsem ze bych se zacal nejak vic venovat disku, pripadne ostepu, ale to fakt nevim co bude v lete. Zavody v zime zkoncily, budou az na leto. Na Zlate tretre? Hmm .
Nevim jak to bude vypadat se zavodama, protoze mam ted jine, prednejsi problemy {matura, vejska} a na zavody mozna ani nebude chut > nikdy jsem je nemel prilis v lasce .
Ted mi jde hlavne o komplexni rozvoj sily, dynamiky, rychlosti a vytrvalosti .
Máš už nějakou disciplínu,které se budeš věnovat víc? Nějaké závody? A kdy tě uvidím na Zlaté tretře?
No vic, v posledni dobe se na treningy zameruju spis komplexne, ale jinak je moje prvotni disciplina sprinty. Premyslel jsem ze bych se zacal nejak vic venovat disku, pripadne ostepu, ale to fakt nevim co bude v lete. Zavody v zime zkoncily, budou az na leto. Na Zlate tretre? Hmm .
Nevim jak to bude vypadat se zavodama, protoze mam ted jine, prednejsi problemy {matura, vejska} a na zavody mozna ani nebude chut > nikdy jsem je nemel prilis v lasce .
Ted mi jde hlavne o komplexni rozvoj sily, dynamiky, rychlosti a vytrvalosti .
Aha,tak to je škoda,že tě nebaví,ale tak když to děláš pro fyzičku:). A s tou Tretrou,nebylo by marné zaběhnout si stovku s Boltem,ne? Za nějaké 4 roky,kdy budeš začínat svou úspěšnou karieru,tak už by mohl být k poražení
Shyby: moc lidí, nebylo místo, takže náhrada:
Přítahy horní kladky:
3x10x50kg
Dyn. kliky mezi kotoučema:
10x 10x 10x 10x 10x
Zkracovačky na zemi s nohama hore:
3x20
Na závěr veslo 10min svižné tempo nejtěžší zátěž
Poznámka: , zítra plyometrie.
Abeceda:
30m + 30m lifting
30m + 30m polovysoký skipping
30m + 30m vysoký skipping
30m + 30m nůžky
30m + 30m zakopávání
30m + 30m na každou třetí
30m + 30m předkopávání na každou třetí
Ostatní:
5x30m jeleni
3x15 výpady popředu upgraded
3x15 výpady pozadu
3x10 výskoky na lavičku snožmo
5x20 přeskoky snožmo přes čáru
3x20 dynamické švihy kolen k loktům
4x10 výskoky snožmo na místě
3x5 Reactive jumps
3x10 + 3x10 boční vykročení na lavičce
Kotníčky:
2x20 střídavě
2x20 po jedné noze
2x20 snožmo
2x20 snožmo pozadu
2x20 dyn. poskoky
- výklus, protažení
Poznámka:
Poznámka:
Dnes nic moc, protože jsem nestihl tric. kliky mezi lavičkama -> hrozně moc lidí, takže i trening trval déle, škoda. Dnes půjdu spát asi hodně pozdě kvůli škole, a ještě musím do města někdy o půlnoci pro rodiče, mno to bude zítra energie na 2F, uff..
5min protahování na zemi, sluníčko mi krásně dodalo energii , ale dýchalo se příšerně
- výklus, protažení
POSILOVNA FULLBODY - C
Zadní dřep + výraz:
2x8x30kg
2x6x40kg
Clean squat:
2x6x30kg
4x4x40kg
Bench na rovné:
15x20kg
12x40kg
3x8x50kg
2x6x60kg
Millitary:
10x20kg
8x25kg
3x6x30kg
Kliky na JČách:
10x 10x 10x 10x 10x
Russian twist:
5x10x10kg (závaží na konci velké osy)
Gym Jones na bench lavici s 40kg:
5x10x40kg držení osy
Poznámka:
Dnes velice příjemný běh, sice se špatně dýchalo, ale to dělá to vedro noo. Posilovna dobrá, jen u zadního dřepu s výrazem jsem od včera citíl slušně ramena.
Možná jsem přišel na to, proč mi ten bench vůbec nejde -> v tomhle novým trening. plánu mám důraz na ramena, a možná to je ten důvod, že i u benche používám ramena, ale třeba je to blbost...
Zítra na odběr, takže bude volno.
S těma ramenana máš pravdu, zkus někdy zařadit bench jako první cvik v tréninku a uvidíš že budeš zvedat i o 10kg více
Ok zkusím.
Takže:
Sobota - byl jsem zase na odběru, takže ten den jsem nesměl nic dělat. Večer jsem si nechal otevřené okno, a další den jsem nemohl ani mluvit, navíc se mi rozbil vejfuk, takže jsem musel auto odvest ke znamemu na opravu, snad to nebude stát hodně .
Neděle - pořád bolest v krku, ale neřeším to, chtěl jsem si jít zaběhat, bohužel toho mám na zítra do školy hodně (a nemám auto ), takže dnes ještě volno. Zítra běh.
Clean squat: dobré, rezerva v tom nadhozu, jde to pěkně!
2x6x30kg
2x5x40kg
3x4x50kg
Dřepy: těžší jak série s méně op. a víc kg..
7x12x50kg
Tlaky JČ hlavou nahoru:
5x8x17kg
Shyby:
4x 4x 4x 3x 2x 1x
Dyn. kliky mezi kotoučema:
10x 10x 10x 10x 10x
Bicepsový zdvih JČ:
3x7x12kg
Zkracovačky na zemi s nohama hore:
3x20
Poznámka:
Super trening, kratke pauzy, nohy byly hezky tvrdy...
Jinak jsem se rozmyslel, a dám malinko větší důraz na ruce, i když vím že je procvičím i tak na jiných cvicích, ale prostě mě baví, takže teď k úterku a pátku přidám: zdvihy JČ.
Zítra mě čeká plyometrie, doufám že už budu mít auto .
V pondělí trening nebyl, nebyl jsem ani ve škole - pořád bolest v krku, rýma, bee.
edit: jo a když jsem jel ty bic. zdvihy, tak se za mě postavil nějakej kluk - fighter, o něco menší než já, ale celkem namakanej, a říká: ty vole on je větší jak já, a všichni ty jeho kámoši fighteři (bylo jich asi 5) se otočili a čuměli na mě .
No, prostě králové, mám je rád, a písnička no 1, fullflex :
chtelo by to nejake aktualne foto a pridat trosku miri zda seneco zmenilo. a taky neco malo kolem jidla zase trosku popsat.
Zdar , dík že sleduješ log.
Foto, noo klidně nějaké udělám, nevím kdy ale můžu. Myslím si, že jsem s najetím toho fullbody takovej o něco mohutnější/silnější, třeba si to ale jen myslím a není to pravda, ale ty cleany, pushpressy a zadní dřepy s výrazem mají něco do sebe . I běhat mi jde ještě lépe...ale konec toho optimismu .
Rischarde, míry mě nikdy moc nezajímaly, já vidím rozdíl v zrcadle .
Ohledně jídla to mám tak, že jím tak nějak vše, samozřejmě se snažím alespoň 1x denně pořádný maso, těstoviny,rýži, brambory, k snídaně pořád musli s mlékem, svačina tmavé pečivo, šunka, sýr, salát....Aktuální BW je asi něco kolem 83kg.
Spíš bych chtěl i pro vás natočit video z atletiky, nějaké cvičení apod., pro inspiraci, jestli by to někoho zajímalo...
no a to zrcadlo hodne skresluje , mereni neni od veci. sem tam to chce kvuli prehledu jak ktera partie jde dopredu a ktere se moc nechce.
a tyhle cviky co rikas mi taky nejak prirostli k srdci , jenom to chce cas na vypilovani techniky.
pak jeste skusim dat cas na corssfit to mne ted laka ze vseho nejvic.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru