|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Koho budete volit? |
| ČSSD |
|
6% |
[ 10 ] |
| ODS |
|
16% |
[ 26 ] |
| KSČM |
|
1% |
[ 3 ] |
| TOP09 |
|
29% |
[ 47 ] |
| KDU-ČSL |
|
0% |
[ 1 ] |
| Strana zelených |
|
2% |
[ 4 ] |
| Věci veřejné |
|
12% |
[ 19 ] |
| Strana svobodných občanů |
|
12% |
[ 19 ] |
| Strana práv občanů (Zemanovci) |
|
9% |
[ 15 ] |
| Jiná strana (dole napište jaká) |
|
8% |
[ 14 ] |
|
| Celkem hlasů : 158 |
|
| Autor |
Zpráva |
ygg
|
Zaslal: pá březen 19, 2010 5:09 pm Předmět: |
|
|
| Tomkins napsal: |
Když krachne banka, zaplatí to zajišťovna. Všechny pojišťovny a banky jsou povinně pojištěny. Která pojišťovna či banka v poslední době zkrachovala? A byly tyto pojišťovny či banky pojištěny u zajišťovny? Ano, byly. Když něco takovýho krachne, člověk na tom nikdy netratí, protože se s tím počítá. |
Hele, neber to ve zlém, ale ty o tomhle moc nevíš, viď?
Je to garanční fond.
Je to ze zákona....pokud není ve fondu v daném okamžiku dostatek prostředků na výplatu ze zákona, poskutne ČNB překlenovací úvěr.
Žádná, protože všechny které lehnout mohly tak hrdě učinily:-)
A tratilo na tom kurva dost lidí, protože si přečti které vklady jsou pojištěny. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tomkins

|
Zaslal: pá březen 19, 2010 5:10 pm Předmět: |
|
|
| mysH napsal: | | ygg napsal: | | O peníze přišel hlavně stát, bo jinak by šel LID nejdřív zakroutit krkem Tošovskému, a pak to vzal přes Vltavu na Klárov na Úřad vlády a plynule pokračoval do Sněmovní:-))))) |
Stat vyplacel banky ne? a urcite ne do 100% vkladu bez omezeni. Kampelicky a fondy nechal bez vyplaceni .. nebo ne?
| Tomkins napsal: | | Jak můžeš říct, že ti nezkrachuje současný důchodový či zdravotní systém? |
Duchodovy zkrachuje - duchody se vyplaci mesicne a nezalezi na prijmech. Zatimco zdravotni nemusi - na operaci nejdes hned, ale az kdyz je misto (= jsou penize)
| Tomkins napsal: | | Když krachne banka, zaplatí to zajišťovna. Všechny pojišťovny a banky jsou povinně pojištěny. Která pojišťovna či banka v poslední době zkrachovala? A byly tyto pojišťovny či banky pojištěny u zajišťovny? Ano, byly. Když něco takovýho krachne, člověk na tom nikdy netratí, protože se s tím počítá. |
pojisteni NENI do 100% .. ale je tam strop. Nedavno to v cely EU zvedali, ale to nic nemeni na tom, ze jsou i takovy, ktery tam maji vic .. |
Strop se zvedal i u kampeliček a bank. Prostě to dřív bylo špatně nastavený, ale teď už ti při krachu daj 100%. _________________ Čokoláda je naprosto zdrcujícím důkazem toho, že tuk ve spojení s jednoduchými sacharidy na celé čáře chuťově válcuje proteiny se sacharidy komplexními.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomkins

|
Zaslal: pá březen 19, 2010 5:13 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | Tomkins napsal: |
Když krachne banka, zaplatí to zajišťovna. Všechny pojišťovny a banky jsou povinně pojištěny. Která pojišťovna či banka v poslední době zkrachovala? A byly tyto pojišťovny či banky pojištěny u zajišťovny? Ano, byly. Když něco takovýho krachne, člověk na tom nikdy netratí, protože se s tím počítá. |
Hele, neber to ve zlém, ale ty o tomhle moc nevíš, viď?
Je to garanční fond.
Je to ze zákona....pokud není ve fondu v daném okamžiku dostatek prostředků na výplatu ze zákona, poskutne ČNB překlenovací úvěr.
Žádná, protože všechny které lehnout mohly tak hrdě učinily:-)
A tratilo na tom kurva dost lidí, protože si přečti které vklady jsou pojištěny. |
Tak o krachu kampeliček víme všichni. Ale nemůžeš postkomunistické období srovnávat se současnou dobou, kde většina věcí je ze zákona v celé EU pojištěna na 100%.
EDIT: Když stát udržel zdravotnictví bez krachu více než 20 let, nechápu, proč by to podle tebe muselo krachnout. A pokud by jedna dvě pojišťovny krachly, proč by se musel zhroutit celý systém. Minulý týden krachla jedna kampelička, a nikoho to ani nevrzušilo. _________________ Čokoláda je naprosto zdrcujícím důkazem toho, že tuk ve spojení s jednoduchými sacharidy na celé čáře chuťově válcuje proteiny se sacharidy komplexními.
Naposledy upravil Tomkins dne pá březen 19, 2010 5:15 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá březen 19, 2010 5:14 pm Předmět: |
|
|
| Tomkins napsal: | | ygg napsal: |
Proč by nemohla jít pojišťovna u životního nebo úrazového pojištění do mínusu, to nechápu? |
Jak jsem napsal výše - každá pojišťovna je dále pojišťovna pro případ, že by šla do mínusu a krachla. Proto se ti nemůže už v současnosti stát, že někde budeš mít uloženy prachy a když daný subjekt krachne, neuvidíš z toho ani korunu. Jaká je pravděpodobnost, že když tu bude 10 pojišťoven, krachnou všechny? Prostě jedna krachne, tak pokud budeš mít nějakej akutní případ, zaplatí se to z pojistky tý daný pojišťovny a pak budeš mít dost času přejít k pojišťovně jiný. Nevím, co se ti na tom nezdá. |
Ty si ze mě děláš prdel???
To si nepamatuješ AIG z předloňska? Si přečti kolik k dnešku Obamu stála, a vypadá to, že rozhodně není všem dnům konec.
A věř tomu, že kdyby ji nechal padnout, tak by to byl po celém světě takový hukot, že to se stalo byl poznávací zájezd na Bali. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá březen 19, 2010 5:15 pm Předmět: |
|
|
Tak o krachu kampeliček víme všichni. Ale nemůžeš postkomunistické období srovnávat se současnou dobou, kde většina věcí je ze zákona v celé EU pojištěna na 100% . |
Na 100%??? A nepovídej, to jako kde????
A pojištěny jsou pouze vklady fyz.osob, podnikatelé mají smolíčka pacholíčka. O kampeličkách se nebavím, podívej se kolik tu lehlo bank, co se s nima stalo, a kolik nás to stálo. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomkins

|
Zaslal: pá březen 19, 2010 5:16 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | Tomkins napsal: | | ygg napsal: |
Proč by nemohla jít pojišťovna u životního nebo úrazového pojištění do mínusu, to nechápu? |
Jak jsem napsal výše - každá pojišťovna je dále pojišťovna pro případ, že by šla do mínusu a krachla. Proto se ti nemůže už v současnosti stát, že někde budeš mít uloženy prachy a když daný subjekt krachne, neuvidíš z toho ani korunu. Jaká je pravděpodobnost, že když tu bude 10 pojišťoven, krachnou všechny? Prostě jedna krachne, tak pokud budeš mít nějakej akutní případ, zaplatí se to z pojistky tý daný pojišťovny a pak budeš mít dost času přejít k pojišťovně jiný. Nevím, co se ti na tom nezdá. |
Ty si ze mě děláš prdel???
To si nepamatuješ AIG z předloňska? Si přečti kolik k dnešku Obamu stála, a vypadá to, že rozhodně není všem dnům konec.
A věř tomu, že kdyby ji nechal padnout, tak by to byl po celém světě takový hukot, že to se stalo byl poznávací zájezd na Bali. |
Jasně, srovnávej zaprclý malý Česko a USA, kde ročně krachne 60 bank, v době krize 300 bank. _________________ Čokoláda je naprosto zdrcujícím důkazem toho, že tuk ve spojení s jednoduchými sacharidy na celé čáře chuťově válcuje proteiny se sacharidy komplexními.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomkins

|
Zaslal: pá březen 19, 2010 5:18 pm Předmět: |
|
|
Tak o krachu kampeliček víme všichni. Ale nemůžeš postkomunistické období srovnávat se současnou dobou, kde většina věcí je ze zákona v celé EU pojištěna na 100% . |
Na 100%??? A nepovídej, to jako kde????
A pojištěny jsou pouze vklady fyz.osob, podnikatelé mají smolíčka pacholíčka. O kampeličkách se nebavím, podívej se kolik tu lehlo bank, co se s nima stalo, a kolik nás to stálo. |
Uveď příklady z posledních deseti či patnácti let. Kolik jich bylo a kolik to koho stálo. _________________ Čokoláda je naprosto zdrcujícím důkazem toho, že tuk ve spojení s jednoduchými sacharidy na celé čáře chuťově válcuje proteiny se sacharidy komplexními.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá březen 19, 2010 5:23 pm Předmět: |
|
|
A jak velikost instituce souvisí s tím, že se může dostat do potíží?
Akorát tak, že když je malá, tak se občas může nechat natvrdo lehnout, když je dost velká tak ani omylem.
jak jsem řekl, vklady můžeš mít kde chceš a vždy pouze do pojištěné výše, takže diverzifikací můžeš rizika eliminovat...a nic tě to nestojí. To ve zdravotnictví nejde. A když ti náhodou pojišťovna odmítne z pov.ručení něco uhradit a tobě se to nezdá, tak se prostě jdeš soudit....sice to trvá....a u nás čast TRVÁ....ale nakonec, pokud prokážeš její pochybení, ty prachy dostaneš+můžeš vysoudit náhradu škody a podobně. Jak bys tohle děla ve zdravotnictví, když tě rozsekaného přivezou na ÁRO, to fakt nevím. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá březen 19, 2010 5:30 pm Předmět: |
|
|
Uveď příklady z posledních deseti či patnácti let. Kolik jich bylo a kolik to koho stálo. |
Tak to si studuj sám, já v některých dělal, pak jsem dělal i v té ČNB, takže představu mám více než přesnou, ale abych ti tu dělat rešerše, za to mě fakt málo platíš:-)))).
A zkus to jinak...napiš mi nějakou, která nebyla dceřinou společností zahraniční banky, a neměla průsery. Já vím o dvou, třeba na ně taky přijdeš:-) _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomkins

|
Zaslal: pá březen 19, 2010 7:24 pm Předmět: |
|
|
Uveď příklady z posledních deseti či patnácti let. Kolik jich bylo a kolik to koho stálo. |
Tak to si studuj sám, já v některých dělal, pak jsem dělal i v té ČNB, takže představu mám více než přesnou, ale abych ti tu dělat rešerše, za to mě fakt málo platíš:-)))).
A zkus to jinak...napiš mi nějakou, která nebyla dceřinou společností zahraniční banky, a neměla průsery. Já vím o dvou, třeba na ně taky přijdeš:-) |
A proč by to nemohla být dceřinná společnost zahraniční banky? Ty děláš, jako by pojišťovny byly ve většině případů českýho původu. Většinou se jedná právě o dceřinné společnosti.
Taky by mě docela zajímalo (čistě ze zvědavosti), na jakých pozicích jsi v těch bankách dělal. Hned jsem si totiž vzpomněl na scénu z Kulovýho blesku - "Když ona Máňa říkala, že to není směroplatný..." (uklízečka někde na úřadu) _________________ Čokoláda je naprosto zdrcujícím důkazem toho, že tuk ve spojení s jednoduchými sacharidy na celé čáře chuťově válcuje proteiny se sacharidy komplexními.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá březen 19, 2010 7:41 pm Předmět: |
|
|
A proč by to nemohla být dceřinná společnost zahraniční banky? Ty děláš, jako by pojišťovny byly ve většině případů českýho původu. Většinou se jedná právě o dceřinné společnosti.
Taky by mě docela zajímalo (čistě ze zvědavosti), na jakých pozicích jsi v těch bankách dělal. Hned jsem si totiž vzpomněl na scénu z Kulovýho blesku - "Když ona Máňa říkala, že to není směroplatný..." (uklízečka někde na úřadu) |
Ale no tak, to co říkáme já a Máňa fakt směrodatný ani směroplatný není, ale furt čekám na ty banky s českým kapitálem, které neskončili v průseru, a přežily.
Jo myslíš ty zahraniční matky, které loni a předloni musely jejich vlády tahat z průserů ... tak to jo:-))))).
A zkus pochopit konečně jednoduchou logiku ... zdravotnictví v tom rozsahu, o kterém se bavíme, tj. standardní péče poskytovaná z pojištění, jež je povinné, je oblast, kde je ti nějaká konkurence plat prtná a je navíc kontraproduktivní. Konkurence je samozřejmě možná, a do značné míry i žádoucí, na úrovni jednotlivých zdravotnických zařízení ... protože to při pevně daných platbách za jednotlivé výkony může vést ke zvyšování jejich efektivity. Ale redistribuce vybraného pojistného žádnou konkurenci nepotřebuje.
To je jako kdybys chtěl soukromé komerční pojišťovny pro výplatu důchodů ... taky kokotina. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomkins

|
Zaslal: pá březen 19, 2010 8:22 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: |
To je jako kdybys chtěl soukromé komerční pojišťovny pro výplatu důchodů ... taky kokotina. |
Důchod budeš chtít pobírat v důchodovém věku pravidelně každý měsíc. To není to samý. Do nemocnice jdeš párkrát za život. Když se můžeš u pojišťovny pojistit, aby ti uhradila určitou částku, když se zraníš, např. si zlomíš ruku, můžeš se pojistit proti pracovní neschopnosti, můžeš se pojistit pro případ, že bys měl trvalé následky, můžeš se pojistit i tak, že ti pojišťovna bude vyplácet peníze za každý den, co budeš v nemocnici, by ses nemohl pojistit pro případ, že by sis třeba zlomil tu ruku a pojišťovna by zaplatila peníze namísto tobě nemocnici, za to, že ti tu ruku dala do sádry? Samozřejmě, že bys to mohl platit státu a ten by to platil nemocnicím, ale tady by zase docházelo k tomu, že nemocnice by si účtovaly přemrštěně vysoké částky a státu by to bylo jedno. Proto to musí dělat soukromé instituce. _________________ Čokoláda je naprosto zdrcujícím důkazem toho, že tuk ve spojení s jednoduchými sacharidy na celé čáře chuťově válcuje proteiny se sacharidy komplexními.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá březen 19, 2010 8:38 pm Předmět: |
|
|
| Tomkins napsal: | | ygg napsal: |
To je jako kdybys chtěl soukromé komerční pojišťovny pro výplatu důchodů ... taky kokotina. |
Důchod budeš chtít pobírat v důchodovém věku pravidelně každý měsíc. To není to samý. Do nemocnice jdeš párkrát za život. Když se můžeš u pojišťovny pojistit, aby ti uhradila určitou částku, když se zraníš, např. si zlomíš ruku, můžeš se pojistit proti pracovní neschopnosti, můžeš se pojistit pro případ, že bys měl trvalé následky, můžeš se pojistit i tak, že ti pojišťovna bude vyplácet peníze za každý den, co budeš v nemocnici, by ses nemohl pojistit pro případ, že by sis třeba zlomil tu ruku a pojišťovna by zaplatila peníze namísto tobě nemocnici, za to, že ti tu ruku dala do sádry? Samozřejmě, že bys to mohl platit státu a ten by to platil nemocnicím, ale tady by zase docházelo k tomu, že nemocnice by si účtovaly přemrštěně vysoké částky a státu by to bylo jedno. Proto to musí dělat soukromé instituce. |
To se netýká jenom nějakého pobytu v nemocnici, ale každé návštěvy lékaře, a třeba s malým dítětem jsi tam nezřídka častěji, nežli chodí naším seniorům ten důchod:-).
Co s těma, co na pojistné nemají ... děti, důchodci, nezaměstnaní a podobně?
A jak to funguje
1) pojistné je stanoveno zákonem, logicky, protože stát každému občanovi garantuje poskytnutí adekvátní lékařské péče. To je ten náš standard.
2) objem vybraného pojistného je tedy jednoznačně daný.
3) někdo, u nás je to pokud vím ministerstvo zdravotnictví spolu se zástupci ZP, stanoví CENTRÁLNĚ výši úhrady za jednotlvé výkony, léky a podobně, a to v závislosti jednak na jejich náročnosti, jednak s ohledem na to, jak velký je ten vybraný balík.
4) to, co ZP vybraly, potom na základě "spotřeby" rozúčtují mezi jednotlivá zdr.zařízení.
pořád nevím, kam do tohodle chceš cpát nějaké tržní konkurenční prostředí???? Jako že si pojištěnec bude studovat x set stran silnou bichlli a zkoumat, která pojišťovna jak proplácí kterou diagnozu, a když se tvým rodičům nebo dítěti udělá v noci zle a potřebuješ zavolat záchranku, tak nejdřív budeš zjišťovat kolik si která společnost účtuje za odvoz (nebo se kterou má tvoje pojišťovna smlouvu) a než dorazí, tak místo poskytování první pomoci opět nastuduješ, kam chudáka povezou? To je fakt výborný systém. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomkins

|
Zaslal: so březen 20, 2010 2:09 am Předmět: |
|
|
| ygg napsal: |
pořád nevím, kam do tohodle chceš cpát nějaké tržní konkurenční prostředí???? Jako že si pojištěnec bude studovat x set stran silnou bichlli a zkoumat, která pojišťovna jak proplácí kterou diagnozu, a když se tvým rodičům nebo dítěti udělá v noci zle a potřebuješ zavolat záchranku, tak nejdřív budeš zjišťovat kolik si která společnost účtuje za odvoz (nebo se kterou má tvoje pojišťovna smlouvu) a než dorazí, tak místo poskytování první pomoci opět nastuduješ, kam chudáka povezou? To je fakt výborný systém. |
Co na tom pořád nechápeš? Když máš povinný ručení a někdo tě nabourá, taky zjišťuješ, se kterýma autoopravnama má tvoje pojišťovna uzavřenou smlouvu? Ne. Znáš cestovní pojištění? Uzavřeš, podepíšeš, odjedeš do zahraničí. Když se ti něco stane, ukážeš pojištění a nemocnice tě ošetří. Zákrok fakturuje přímo pojišťovně. Ty seš ošetřenej, zákrok je zaplacenej, nemocnice má prachy na platy lékařům a ty děkuješ bohu, že ses nezapomněl pojistit. Taky ti přijde, že tenhle systém nefunguje? Systém, kterej navrhuju já, je stejnej - kdyby ti něco bylo, tak bys zašel do první nemocnice, která by byla nejblíž, tam bys ukázal kartičku pojišťovny a nemocnice by zákrok fakturovala rovnou tvý pojišťovně.
Už jsem psal, že pojištění by se muselo vztahovat na všechny zákroky, které jsou státem garantovány nyní, takže by se nemohlo stát, že bys musel přemýšlet, jaký který nebo čí pojištění si vybrat. V USA to například chodí tak, že když je člověk v ohrožení života, tak ho převezou do jakékoliv nejbližší nemocnice, kde ho nejprve stabilizují; pak teprve zjišťují, jakou má pojistku, jaké zákroky se k ní vztahují a pokud je zdravotně způsobilý k přesunu, tak ho v případě nutnosti přesunou jinam. Tento systém je ale naprd, protože spousta lidí nemá buďto pojistku žádnou, nebo jen tu nejlevnější, která nehradí téměř nic. Proto bych se do tohohle bordelu nepouštěl a stanovil, že zdravotní pojištění proplácí veškeré léčebné výlohy.
Jedinej rozdíl teda oproti současnýmu stavu by byl ten, že zdravotní pojištění by neputovalo ke státu, ale rovnou k pojišťovnám - ty by samy určovaly jeho výši. Nemocnice by byly plně autonomní - měly by ředitele, který by sám najímal, platil a vyhazoval doktory. Nemocnice by vydělávaly tím, že by ošetřovaly pojištěnce. Teď taky platíš každou návštěvu doktora, všechny léky a všechno ošetření. Jen se ti to strhává rovnou z platu a putuje to státu. Ale to je velice neefektivní. Když někdo bude vlastnit nemocnici, dá si bacha, aby ho zaprvé nikdo neokrádal, a zadruhé, aby tam měl dobrý doktory. Když nemocnice vlastní stát, dopadne to leda tak, že pacientovi nechaj v břiše třiceticentimetrovou špachtli a pak se divěj, že ho to bolí.
Jo a co se týče nezaměstnanejch, dětí a studentů, tak kdo to za ně platí teď? Doufám, že ti tahle odpověď stačí. _________________ Čokoláda je naprosto zdrcujícím důkazem toho, že tuk ve spojení s jednoduchými sacharidy na celé čáře chuťově válcuje proteiny se sacharidy komplexními.
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: so březen 20, 2010 9:05 am Předmět: |
|
|
Tomkins: Mas pacienta. Mas pojistovnu A, B, C. Pacient odvadi z platu fixni pomer (ze zakona) z platu. Vysvetli me proc by pojistovna A, B, C se mela nejak snazit ziskat pacienta, kdyz dostane uplne stejne. Nevim nakolik ty penize muzou investovat, ale logicky asi nejak vyrazne ne.
PS: chapu doufam dobre, ze cely moje zdravotni jde moji pojistovne, ze z toho stat nic nekrade. Jestli to je jinak, tak sry ..
Mas zakrok navstevu lekare 100kc, lehci operace 5000, velka operace 500 000. Tyto castky jsou podle sazebniku. Jsou pro VSECHNY pojistovny stejny. Proc by se opet mela pojistovna nejak vyrazne snazit ziskat pacienta, kdyz budou platit uplne stejne.
Nemocnice hlavne vydelavaji tim, ze i kdyz dostanou za operaci dle sazebniku 500 000, tak maji jedna naklady 460 000, druha 499 999 a treti 550 00 .. z toho je logicky, ktera nemocnice pujde brzo do krachu. A nesetri se na operaci - tezko pouzijou levnejsi nit, kdyz dle sazebniku musi pouzit urcitou .. tezko pouzijou tupy levnejsi skalpel, kdyz musi jiny .. setri na provoznich nakladech. A mozna i na pristrojich .. ale do toho nevidim moc ..
Jak chces udelat trzni prostredi? Ze jako jedny pojistovne budes z platu platit mensi zdravotni? A oni si s tim budou moct soupat? Co se stane je jasny - kazdy si poridi to nejlevnejsi. A druha vec - jak vyrovnas vykyvy v odvodech? Lopatak da momentalne min nez ministr. Udelas nejaky prumer? Takze ve vysledku lopatak najednou bude platit daleko vic nez doted a vlastne pro nej bude zdravotni nedostupnejsi? I kdyz ze zakona to pojisteni bude muset mit?
I kdyz to zni divne, tak za soucasny situace by bylo lepsi mit na zakladni poskytovanou peci skutecne jen JEDEN ustav. Vyloucilo by se tim pretahovani klientu, ktery u doktora zjisti, ze vlastne bud musi platit v hotovosti (a pak tu castku vymahat na pojistovne) nebo jit do prdele. Dokud mas statem garantovanou zdravotni peci, kterou si platis .. tak je neuveritelny, ze fungujou pojistovny, ktery tohle nesplnuji.
U nadstandartu by uz trzni prostredi delat slo. Tam se muzou pojistovny predhanet, ktera ti co nabidne navic .. a za kolik. Ale to by se nejdriv ten nadstandart musel povolit a hlavne presne definovat .. osobne bych do toho klidne zahrnul i preskoceni poradniku ..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|