|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Slash
|
Zaslal: st březen 17, 2010 9:17 pm Předmět: |
|
|
Já se ho ptal, jestli si to mám všecko odcvičit v jednom treninku, nebo to mam jet takhle rozdelene, rikal, ze by bylo lepsi to nechat rozdelene.
Jidelnicek dodrzuji, techniku se snazim dodrzovat tak, jak mi to predvedl.
V podstatě ted jsem hooodně moc zaměřenej na tu redukci váhy, když se povede, uvidime co bude dal, ale videt te byla docela motivace :-), na to jak jsi limitovan tim kolenem.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: st březen 17, 2010 9:24 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Já se ho ptal, jestli si to mám všecko odcvičit v jednom treninku, nebo to mam jet takhle rozdelene, rikal, ze by bylo lepsi to nechat rozdelene. |
Vsak v pohode, ony jsou ruzne treninkove metody a casem zkusis zase neco jineho. Hlavni je, ze cvicis, ze je svalova hmota stale aktivni, coz ti zrychluje metabolismus, ze drzis jidelnicek, ze mas motivaci a vysledky urcite budou.
| citace: | | V podstatě ted jsem hooodně moc zaměřenej na tu redukci váhy |
to je hlavne o tom jidelnicku _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Slash
|
Zaslal: st březen 17, 2010 9:27 pm Předmět: |
|
|
dneska to byla ale masakrální aerobka po tom treninku fakt :-D
veslo + veslo + spiner :-D z posilky jsem mířil přímo na bazén, tam jsme si krasně zaplaval, uvolnil tělo :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Slash
|
Zaslal: ne březen 21, 2010 7:21 am Předmět: |
|
|
21. Března 2010 - Neděle
Dnes ráno proběhlo vážení
Váha: 93,4 kg
Není to takovej rozdíl, oproti minulému vážení, ale nepřibral jsem, což je důležité.
|
|
| nahoru |
|
 |
Slash
|
Zaslal: po březen 22, 2010 3:10 pm Předmět: |
|
|
22. Března 2010 - Pondělí
Na začátek spiner - 5 minut na zahřátí
ZADA + TRICEPS
Stahování horní kladky nadmatem: široký úchopem
20x20 kg
20x20 kg
13x25 kg
13x25 kg
13x25 kg
- prvni dve serie byly takove rozcvičovací, nebyl jsme si jistej, kolik vubec zvednu, zvedal jsem to docela fajne, tak jsme si pak přidal jednu desku a odjel 3 serie, šlo to hezky :-)
Přítahy spodní kladky ("veslo")
13x25 kg
13x25 kg
13x25 kg
13x25 kg
- docela v pohode, citil jsem, jak ty zada pracujou
Přítahy JR v kleče
13x5 kg (obě ruce)
13x5 kg (obě ruce)
13x5 kg (obě ruce)
13x5 kg (obě ruce)
- prvni serie fajn, zbytek těžkej, těžší a nejtěžší, ale odjel jsem to, daval jsme si pozor, abych to dělal správně
Tady jem si dal 5 min na spineru, "lavička" na Hyperextenzi byla obsazená, tak abych nevychladl
Hyperextenze
13x
13x
9x
13x
- tady to bylo divný, zezačátku to šlo, ale ta třetí byla hrozná :- (, dal jsem si asi malou pauzu, před čtvrtou jsem zapauzíroval déle a hned to šlo lépe :-)
Tricepsove stahovani kladky
13x17,5 kg
13x17,5 kg
13x17,5 kg
- první 2 serie super, třetí najednou strašně ztěžkla :- (, navic vedle mě stepoval borec že už chce taky
Extenze JR v sedě
13x10 kg
13x10 kg
7x10 kg
13x7,5 kg
13x7,5 kg
- to nebylo špatný, ale vzal jsem si těžkou jednoručku, tak jsem tu třeí nedojel celou, už to nešlo, vzal jsem si lehčí a abych nahradil tu pokaženou serku, odjel jsem ještě 2 navíc :-)
Tricepsovy tlak na stroji v sedě
13x15 kg
13x15 kg
13x15 kg
13x15 kg
- kupodivu pohodička :-), nemam co bych vytknul, ale kdybych si tam dal víc, asi bych to neodjel
veslo
15 minut / zatez 5 / 3296 m
- bylo to fajn, je to čím dál větší zábava, ale ve 12 minutě docela krize, chtělo se mi vrhnout, trošku jsme zvolnil a ve 14 minutě už jsem byl zas na koni a posledni minutu jsem fakt maknul
spiner
20 minut v tempu + 1 takova na vyplaveni s povolenym kolem, jen aby to ty nohy točilo
-stretching + začínám s ledovou sprchou  - Zzzzimmmma
Dneska fajn trenink, už se těším na Středu
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po březen 22, 2010 5:50 pm Předmět: |
|
|
Musim pochvalit Slashe (az na ty banany  ), dnes jsem byl po celou dobu jeho treninku v posilovne a i kdyz jsem mel co delat sam se sebou  , tak jsem ho pozorne sledoval a musim uznat, ze cvici velmi dobre. Pouziva rozumne vahy, nerve to na ukor techniky, ale vse pekne poctive, nikam se nezene, necha si poradit a je na nem videt veliky zapal a motivace. A co se tyka vesla, tak vali jak drak :), uz zacinam byt nervozni, ze mi tam roste konkurent _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Slash
|
Zaslal: po březen 22, 2010 6:13 pm Předmět: |
|
|
A vidiš :-D já myslle, že ovoce je dobrý i do diety, takhle třena jako první svačina (tu mivam před posilkou) nebo když třeba jdu z posilky, tak si dat nějaky ovoce. Jinak od te doby, co jsi mi to tady nahlasil, tak ho nejim ož odpoledne a večer, ale dopoledne jsem to měl za dobrej napad.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po březen 22, 2010 6:15 pm Předmět: |
|
|
| Slash napsal: | | A vidiš :-D já myslle, že ovoce je dobrý i do diety, takhle třena jako první svačina (tu mivam před posilkou) nebo když třeba jdu z posilky, tak si dat nějaky ovoce. Jinak od te doby, co jsi mi to tady nahlasil, tak ho nejim ož odpoledne a večer, ale dopoledne jsem to měl za dobrej napad. |
Ovoce muzes, ale jen omezene a prave spise rano a dopoledne, pripadne po posilovne, coz ale take neni nejidealnejsi doplneni energie, ale rozhodne ne odpoledne a vecer!! A uz vubec ne banany _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: po březen 22, 2010 6:16 pm Předmět: |
|
|
Ovoce spíš dopoledne.
Aha tak Draper byl rychlejší.... _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
Slash
|
Zaslal: po březen 22, 2010 6:33 pm Předmět: |
|
|
odpoledne a večer už ho nejím, jen dopoledne a po posilovně, banany teda vyškrtnu uplně :-), jaky ovoce doporučiš? a když už jsme u toho doplněni energie po treninku, co teda sníst/vypít? Protein + Glukopur asi taky ne ne? :_D
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po březen 22, 2010 6:40 pm Předmět: |
|
|
| Slash napsal: | | odpoledne a večer už ho nejím, jen dopoledne a po posilovně, banany teda vyškrtnu uplně :-), jaky ovoce doporučiš? a když už jsme u toho doplněni energie po treninku, co teda sníst/vypít? Protein + Glukopur asi taky ne ne? :_D |
Kdyz ovoce, tak si dej nejake jablko, pomeranc atd, ale jen primerene a spise rano a dopoledne.
Co se tyka potreninkoveho doplneni energie, tak bych v tvem pripade zatim daval jen protein, az shodis ty kila, co shodit chces, tak muzes davat i trochu sacharidu, ale ted bych to nechal jen na proteinu. Cca za hodinu na to normalni jidlo s obsahem jak bilkovin tak sacharidu. Pokud budes citit, ze jsi makal a vydal ze sebe pri treninku opravdu hodne energie a budes se citit vycuclej, muzes dat po treninku trochu jednoduchych sacharidu (glukopur nebo maltodextrin) i v diete. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Slash
|
Zaslal: po březen 22, 2010 6:56 pm Předmět: |
|
|
Ok, beru si k srdci. Ty sacharidy po posilovně zatim davat nebudu,
Malem bych zapoměl  Drape, diky, cením si pochvaly
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: po březen 22, 2010 7:14 pm Předmět: |
|
|
Sakra, ten BG se nějak plní _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po březen 22, 2010 9:37 pm Předmět: |
|
|
| Slash napsal: |
Malem bych zapoměl Drape, diky, cením si pochvaly |
jj v poho, ucet ocekavej k 1.4.2010 _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Slash
|
Zaslal: po březen 22, 2010 9:43 pm Předmět: |
|
|
tedka dojídám :-D
tvaroh + umele sladidlo (nadrcene  ) + troška kakaa na pečení z Holandska a je to super, chutná to jak termix
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|