Slash aneb "Mišák" sundává vanu ;-)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Slash aneb "Mišák" sundává vanu ;-)  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Slash aneb "Mišák" sundává vanu ;-)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Slash

PříspěvekZaslal: st březen 24, 2010 6:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

24. Března 2010 - Středa

Na začátek spiner - 5 minut na zahřátí

NOHY + RAMENA

Legpress
20x30 kg
20x45 kg
14x52,5 kg
14x52,5 kg
14x52,5 kg

- pohodička :-), chvilku jsem hledal tu spravnou polohu, protože jakejsi clovek predemnou to totalne rozhasil, pak najit tu spravnou zatez a jde se na to :-)

Předkopávání
14x15 kg
14x15 kg
14x15 kg
14x15 kg

- vzdycky na konci serie to jaksi ztezklo, ale dojel jsem vsechny do konce, bylo krasne citi, jak ten sval pracuje

Zakopávání
14x15 kg
14x15 kg
14x15 kg
14x15 kg

- celej ten stroj jaksi vrzal, az na konci jsme zjistil, ze jde ten retez na okraji kladky a ne v ni, ale jinak jsme vsecko odjel, poctive, dobrej pocit

Rumunsky mrtvy tah
14x (2x5 kg)
14x (2x5 kg)
14x (2x5 kg)
14x (2x5 kg)

- diky Draperovi za zkontrolovani techniky, prijde mi to jako zatim nejnarocnejsi cvik, delam ho pomalu, abych to nejak nekazil, ale uplne jsem citil, jak mě ty hamstringy palej :-)

Oslí výpony
14x
14x
14x
14x

- krasne jsem citil lytka :-) uplne perfektni cvik, fakt me to bavi, je to takovy protahovani, ale zaroven citim jak ty svaly jedou

Výpony na stroji v sedě
14x15 kg
14x15 kg
14x15 kg
14x15 kg

- todle me tak nebavi, ale ty lytka to procvici taky krasne

Tlaky JR
14x (2x5 kg)
11x (2x5 kg)
14x (2x2,5 kg)
14x (2x2,5 kg)

- masakr :-), trosku jsem neodhadl a tak sjem musel zvolit lehci JR (ty nejmensi, co v BG jsou :- (, citil jsem se trapne :-D), ale jinak dobry, ramena mam zatim slabe

Rozpazovani
14x (2x2,5 kg)
14x (2x2,5 kg)
14x (2x2,5 kg)
14x (2x2,5 kg)

- lehounke JR jsem si nechal, zezacatku jsme si myslel, jaka to s nima bude pohoda, ale jeste ze sem si je nechal

Predpazovani
14x (2x2,5 kg)
14x (2x2,5 kg)
14x (2x2,5 kg)
14x (2x2,5 kg)

- tady si priste asi vezmu o neco tezsi JR, mylsim, ze bych je zvladl

veslo
15 minut / zatez 5 / 3445 m PR

- super, zezačátku jsem to sice trošku přepálil, ale pak jsme se držel nějak tak, abych ujel ty 3400m na konci zabral a je z toho to, co je :-), Drape uz se tres ;-)

10 minut / zatez 5 / 2066 m

- tady jsme si dal jeste navic, bo mě to bavilo, tak jen takove klidne tempo, pro zabavu

spiner
10 minut v tempu + 1 takova na vyplaveni s povolenym kolem, jen aby to ty nohy točilo

- tak tadle mrcha mi dneska hooodně nešla :- (, vubec mi to nejelo, citil jsem, jak mi to nejde a nebavilo mě to, proto jen 10 minut :- (

-stretching + začínám s ledovou sprchou - Zzzzimmmma

Dneska fajn trenink, až na ten spinner :- (, to byl otřes, mam z toho blbej pocit :- (, ale jinak super :-). Těším se na Pátek :-).
Jen netusim, co me to popadlo dneska cvicit serie po 14 opakovani nejake nahle zmateni smyslu, jeste se rozmyslim, ale budu cvicit jednotny pocet u vseho, ted nevim, jestli 13 nebo 14

Naposledy upravil Slash dne st březen 24, 2010 6:53 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: st březen 24, 2010 6:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
veslo
15 minut / zatez 5 / 3445 m PR

- super, zezačátku jsem to sice trošku přepálil, ale pak jsme se držel nějak tak, abych ujel ty 3400m na konci zabral a je z toho to, co je :-), Drape uz se tres ;-)

a kur*a....
madball

PříspěvekZaslal: st březen 24, 2010 10:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
(ty nejmensi, co v BG jsou :- (, citil jsem se trapne :-D)

10x lepsi potlacit ego, nez delat nejaky ptakoviny
je super, ze ti Drape obcas neco poradi a dohlidne na tebe, toho si vaz, aspon si nezazijes nejaky nesmysly, jak ve strave, tak cviceni, hodne zdaru a hlavne, at te to bavi
Slash

PříspěvekZaslal: čt březen 25, 2010 8:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

však to byl pokus o vtip :-), je mi jedno, s jakejma vahama cvicim, hlavni je, ze z toho mam ten pocit, ze jsem to odcvicil poctive, nijak jsem to neosral a bavilo mě to :-)
Vazim si toho, ze me Draper sem tam zkontroluje a poradi, jsem mu za to vdecny a jsem rad, ze jsme si vybral BG
Slash

PříspěvekZaslal: pá březen 26, 2010 12:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska nahovno :- (, trenink napišu večer :- (
Slash

PříspěvekZaslal: pá březen 26, 2010 5:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

26. Brezna 2010 - Patek

Hned rano jsem se dozvedel, ze budu v tezkem casovem pressu :- (

Na zacatek spiner - 5 minut na zahrati

PRSA + BICEPS + BRICHO

Bench Press s jednoruckama
20x (2x5kg)
20x (2x5kg)
14x (2x7,5kg)
14x (2x7,5kg)
14x (2x7,5kg)

- parada, rozehratej, vyspanej, vzal jsem si lehci na rozcvicen (priste si zas vezmu ty nejmensi) a pak jsem si vzal tezsi, hezky jsem to citil, super pocit

Bench Press s jednoruckama hlavou nahoru
14x (2x7,5kg)
14x (2x5kg)
14x (2x5kg)
14x (2x5kg)

- borci vedle byli lehce nervozni, ze jsem po odcviceni prvniho cviku neopustil lavicku, ale zacal si ji stelovat :-D, koukali divne, ale nerekli nic, prvni serie byla tezka, posledni dve opakovani byly fakt hoodne tezky, tak jsem is vzal lehci a s tema to slo krasne

Bench Press s jednoruckama hlavou dolu
14x (2x5kg)
14x (2x5kg)
14x (2x5kg)
14x (2x5kg)

- presunul jsme se na lavicku vedle, borci byli radi :-D, nechal jsem si ty mensi JR a hezky odtahal ctyri serie, super pocit

Peck deck
14x10 kg
14x10 kg
14x10 kg
14x10 kg

- zbyval mi posledni cvik na prsa, bylo volno, tak jsem se tam hned nasackoval, nebyl jsem si jistej, kolik si mam dat, tak jsme to nechal na tech 10kg, dycky na konci serie to ztezklo, ale primerene a odjel jsem vsechno poctive, akorat po treti serii tam prisel borec, jestli bych se s nim nevystidal, mno, sice nerad, ale svolil jsem :-), tezka demotivace :-D, nalozil si tam skoro vsechny zavazi, ale zas jich neodjel 14 opacek jak ja :-D
, posledni serie kupodivu neztezkla ani na konci, mozna diky te delsi pauze

Biceps sroj v sede
14x7,5 kg
14x7,5 kg
14x5 kg
14x5 kg

- tady jsem mel minule trosku problemy, tak jsem to nechtel prepalit, dal jsem si na zacatek jen 7,5kg a stejne to bylo moc :- (, tak jsem potom shodil jeste na 5kg a to už šlo

Bicepsovy zdvih EZ
14x5 kg
14x5 kg
14x osa
14x osa

- tady jsem ja blbec nezapocital vahu osy, tak jsem si dal hezky dva maly kotouce na kazdou stranu, abych tam mel 5kg a ouha, tezky jak prase :-D, tak jsem je po dvou seriich sundal a zvedal jen osu, BTW: kolik vazi ta EZ osa?

Bicepsovy zdvih JR - kladivo
14x (2x5kg)
14x (2x5kg)
14x (2x5kg)
14x (2x5kg)

- na tohle jsem se fakt tesil, minule me to bavilo a ten cvik se mi proste libi, hoodne jsem si veril, po predchozich malejch vahach jsem si odvazne vzal 5kg jednorucky a slo to jak po masle, krasne to bylo citit, jak ten sval taha :-), fakt mě to nakoplo, jeste jsme nevedel, co me ceka :- (

Zvedani nohou ve visu
14x
14x
12x
14x

- doted bylo vsecko super, ale to bricho mi dneska totalne nesedlo :- (, uz od zacatku mi bylo zle, ale jeste jsme se zatnul a to zvedani nohou odcvicil

Sklapovacky
10x
10x
10x
7x

- tady uz jsme skoro umiral :- (, bylo mi zle, tak jsme to dal jen po deseti opakovanich a nakonec jsem ani tech deset nedal :- (

Rotana stroj - takovy otacení se
14x na obe strany x 10kg
14x na obe strany x 10kg
14x na obe strany x 10kg
14x na obe strany x 10kg

- tohle je nejlehci cvik, takze jsem si aspon trochu spravil chut, ale neuspech z tech predchozich cviku na bricho to nevyrovnalo :- (

veslo
15 minut / zatez 5 / 3200 m

- nebylo mi dobre :- ( po tom brichu, celkove jsem se citil divne, zezacatku to jeste slo, ale tak od 8 minuty jsme se strasne trapil, ale chtel jsem dojet, jen jsem si rikal: "nesmis to vzdat, nemsis"

-stretching + zacinam s ledovou sprchou - Zzzzimmmma

Dneska z toho mam spatnej pocit, prestoze az na to bricho to nebylo tak strasny a fakt me to bavilo, ale to bricho vsecko zazdilo. Musim s nim neco udelat, aby to dalsi Patek nebylo tak tragicke, bo dneska me to fakt strasne sere a mrzi :- (. Navic si to asi budu muset naplanovat nejak lepe a zacit chodit uz na 8am, abych vsecko stihl.

Naposledy upravil Slash dne pá březen 26, 2010 5:50 pm, celkově upraveno 1 krát
pr0

PříspěvekZaslal: pá březen 26, 2010 5:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Slash napsal:
BTW: kolik vazi ta EZ osa?

cca 7.5 kg
Draper

PříspěvekZaslal: pá březen 26, 2010 6:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jeee ja cekal kdovijakou tragedii a ono ti to trochu zkazilo bricho a ze se ti chtelo na vesle grcat Boooze Alespon jsi dojel, ja uz to takhle asi 3x v pulce zabalil a to jsi mel videl, jak jsem byl nasrnej :)
Priste se to vykompenuzuje a bude to naopak trenink na 150% :)
A sorry ze jsem neprisel do fitka, ale 9 bylo moc brzo a pak jsem neco mel.

Jinak jeste to par treninku drz na tomto poctu opakovani, vypiluj techniku a pak sniz na 10 a pridej vahu
Slash

PříspěvekZaslal: pá březen 26, 2010 8:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drape dyt to je tragedie
vis jak me to sralo ? uplne vytocenej jsem byl, pak jsem jeste musel cekat na sprchu

Ze jsi neprisel neva, ja stejne mel malo casu , myslim, ze se tam potkame v Pondeli.

Par treninku je kolik? jeste tak 2 tydny? (2x cele telo)
Slash

PříspěvekZaslal: ne březen 28, 2010 6:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

28. Března 2010 - Neděle

Dnes ráno proběhlo vážení
Váha: 92,0 kg
Docela motivace, na sobě to sice ještě nějak nepozouju, ale ta váha se prostě hybe, treninky v posilovne me bavi, spokojenost :-).
Slash

PříspěvekZaslal: po březen 29, 2010 4:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

29. Brezna 2010 - Pondeli

Na zacatek spiner - 5 minut na zahrati

ZADA + TRICEPS
Stahováni horní kladky nadmatem: sirokym uchopem
20x20 kg
20x20 kg
14x25 kg
14x25 kg
14x25 kg

- prvni dve serie jako vzdy takove rozcvicovaci, pak jsem si pridal a slo to hezky, ke konci to trochu ztezklo, coz me zarazilo, ale dojel jsem to

Pritahy spodni kladky ("veslo")
14x25 kg
14x25 kg
14x25 kg
14x25 kg

- hodne dobry, mel jsem strach, ze kdyz jsme ty zada citil uz u toho stahovani, ale bylo to perfektni

Pritahy JR v klece
13x5 kg (obě ruce)
13x5 kg (obě ruce)
13x5 kg (obě ruce)
13x5 kg (obě ruce)

- obvykle mi tenhle cvik da nejvice zabrat, ale dneska jsem vsecko krasne citil, ale nebylo to nejak extreme tezky, super :-)

Hyperextenze
14x
14x
14x
14x

- mega strach, po minulem treninku zad kdy jsem tenhle cvik neodjel uplne celej jsem na to sel s tim, ze dneska proste MUSIM, tak jsem dodrzel pauzy tesne pod minutu a pul a sice tak tak,a le odjel jsem to vsecko :-)

Tricepsove stahovani kladky
20x10 kg
20x15 kg
14x20 kg
14x20 kg
14x20 kg

- první dve serie zas na rozcviceni, prvni moc lehka, druha v pohode, tak jsme si dal jeste o desku vic, jak minule a pohoda :-), dneska me nikdo neotravoval, takze v klidu

Extenze JR v sedě
14x7,5 kg
14x7,5 kg
14x7,5 kg
14x7,5 kg

- minule jsem taky neodjel upe dobre, takze jsem si vzal jen 7,5kg a bylo to tak akorat

Tricepsovy tlak na stroji v sedě
13x15 kg
13x15 kg
13x15 kg
13x15 kg

- nemam k tomu co rict, bylo to krasne citit

veslo
15 minut / zatez 5 / 3466 m PR

- veslo super, citil jsem, ze mam na to jet lepe nez jsem kdy jel :-), celych 14 minut jsme se drzel nad predpokladanym dojezdem 3400m a chtel jsme posledni minutu jeste pridat, ale uz jsem nemel sily, i

tak je to dneska PR, takze spokojenost 3500m už je blizko :-D

spiner
20 minut v tempu + 1 takova na vyplaveni s povolenym kolem, jen aby to ty nohy točilo

Dneska excelentni, fakt jsem spokojenej, po Patecnim, kterej stal byl totalne na prd byl tenhle super, brutalni motivace do dalsich treninku ;-)
Slash

PříspěvekZaslal: st březen 31, 2010 4:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

31. Beezna 2010 - Streda

Na zacatek spiner - 10 minut na zahrati

NOHY + RAMENA

Legpress
20x45 kg
20x45 kg
14x52,5 kg
14x52,5 kg
14x52,5 kg

- pohoda, na zacatek dve serie na rozcviceni, pak sem pridal jeste desku a jel ;-)

Predkopavani
14x15 kg
14x15 kg
14x15 kg
14x15 kg

- dneska fajn, rozhodne lepsi, nez minule, sice ty posledni dve opacka uz jsou dycky takovy divny, ale jeste se daji

Zakopavani
14x15 kg
14x15 kg
14x15 kg
14x15 kg

- furt to vrze ten stroj :- (, takze az na ten zvuk to bylo v cajku

Rumunsky mrtvy tah
14x (2x5 kg)
14x (2x5 kg)
14x (2x5 kg)
14x (2x5 kg)

- boli, boli, ale snazim se, chci je hezky natahnout abych se hezky dotkl dlani zeme :-)

Oslí výpony
14x
14x
14x
14x

- krasne jsem citil lytka :-) uplne perfektni cvik, fakt me to bavi, je to takovy protahovani, ale zaroven citim jak ty svaly jedou

Výpony na stroji v sedě
14x15 kg
14x15 kg
14x15 kg
14x15 kg

- todle me tak nebavi, ale ty lytka to procvici taky krasne

Tlaky JR
14x (2x5 kg)
11x (2x5 kg)
14x (2x5 kg)
14x (2x5 kg)

- dneska jsem si veril, vzal jsem si zase ty 5kg JR a vsecko jsem odjel :-), huraaa :-D

Rozpazovani
14x (2x2,5 kg)
14x (2x2,5 kg)
14x (2x2,5 kg)
14x (2x2,5 kg)

- taaak a zase jsem si vzal ty nejmensi JR ktere tam jsou :-) a dobre jsem udelal, na ramenou musim zapracovat

Predpazovani
14x (2x2,5 kg)
14x (2x2,5 kg)
14x (2x2,5 kg)
14x (2x2,5 kg)

- maly JR jsme si nechal, posledni opacka byly dycky uz taktak

veslo
15 minut / zatez 6 / 3481 m PR

- Draper naridil, ze si mam zvednout zatez, tak jsem si posinul packu na 6-ku :-D, nebylo to tak hrozny, dokonce lepsi, nez v Pondeli, celou dobu jsem jel na hranici 3400m a ve finisi jsem to vytah, uz mi zbyva "jen" 19m k 3500m :-D

spiner
20 minut v tempu + 1 takova na vyplaveni s povolenym kolem, jen aby to ty nohy točilo

- joo, pohoda, vzal jsem si MAXIMabych se nenudil a hezky jsme si pocet :-)

Dneska fajn trenink, zacinam citit mirne zlepseni, vahy jeste aspon tyden necham, ale mam pocit, ze to jde lepe a lepe :-)
Draper

PříspěvekZaslal: st březen 31, 2010 5:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Draper naridil, ze si mam zvednout zatez, tak jsem si posinul packu na 6-ku :-D

tak tak, Draper se bude v BG naslovo poslouchat
Slash

PříspěvekZaslal: čt duben 01, 2010 7:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

neska máme rektorské volno , takže já za chvilku mířím do BG na extra trenink, dat si nakou aerobku a bricho :-D, uz se tesim, jak mi to bricho zas nepujde :_ (
Poman

PříspěvekZaslal: čt duben 01, 2010 11:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Slash napsal:
neska máme rektorské volno , takže já za chvilku mířím do BG na extra trenink, dat si nakou aerobku a bricho :-D, uz se tesim, jak mi to bricho zas nepujde :_ (

Tak to jsme se museli těsně minout

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Slash aneb "Mišák" sundává vanu ;-) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: