- dneska skoro prazdno, nikdo neotravoval, mel jsme strach,ze budu jak minule menit v pulce za lehci, ale slo to krasne
Bench Press s jednoruckama hlavou dolu
14x (2x7,5kg)
14x (2x7,5kg)
14x (2x7,5kg)
14x (2x7,5kg)
- tady uz jsem lehce citil, ze bych si mohl vzit lehci, ale nevzal a dojel to takhle
Peck deck
14x15 kg
14x15 kg
14x15 kg
14x15 kg
- nejakym pomatenim smyslu jsem si tam dal misto 10kg celejch 15kg a prislo mi to na konci posledni serie moc tezky, ale jinak upe v pohode, prijemne prekvapeni
Scotova lavice s EZ
20x osa
20x osa
14x5 kg
14x5 kg
14x5 kg
- kdosi byl nasackovanej na stroji, tak jsem sednul za sloup a odjel to s EZ, na rozcviceni jen osa, pak na kazdou stranu 2,5kg a nadhera
Bicepsovy zdvih EZ
14x5 kg
14x5 kg
14x5 kg
14x5 kg
- rozcvicenej, tak jsme to tam nechal a dobre jsem udelal, slo to hezky
Priste si alespon u nekterych (zakladnich) cviku klidne trochu pridej a jed o neco mene opakovani, drz to par treninku a az budes citit, ze uz je to lehke, tak zase pridej. Telo na to zatim reaguje myslim pekne, tak pomalu, neni kam spechat, coz ale sam moc dobre vis
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Dnes rano probehlo vazeni
Váha: 90,5 kg
Docela motivace, na sobě to sice ještě nějak nepozouju, ale ta váha se prostě hybe, treninky v posilovne me bavi, spokojenost :-).
ZADA + TRICEPS Stahovani horní kladky nadmatem: sirokym uchopem
20x20 kg
20x20 kg
10x30 kg
10x30 kg
10x30 kg
- prvni dve serie jako vzdy takove rozcvicovaci, pak jsem si prodal vic, nez obvykle s tim, ze pojedu mene opacek a docela fajn, jen BG se zacal pnit lidmi a nejakej borec se chtel stridat
Pritahy spodni kladky ("veslo")
10x30 kg
10x30 kg
10x30 kg
10x30 kg
- tohle mi prislo ke konci uz docela tezky, ale hodne jsem se sousteredil na techniku a dojel to, borec z minuleho cviku zas prisel, ze se chce vystridat, trosku jsme se bal, ze to tak bude celej trenink :- (
Pritahy JR v klece
14x5 kg (obě ruce)
14x5 kg (obě ruce)
14x5 kg (obě ruce)
14x5 kg (obě ruce)
- tady jsem pro jistotu nechal vahu a pocet opacek jak dycky, je to cvik, kterej mi dava zabrat nejvic, tak jsme to nechtel drazdit a dobre jsem udelal, bylo to tak akorat
Hyperextenze
14x
14x
14x
14x
- joo :-), do pohody, vedle me se protahovala jakasi slecna tak bylo i na co koukat :-D
Tricepsove stahovani kladky
20x15 kg
20x15 kg
10x25 kg
10x25 kg
10x25 kg
- první dve serie zas na rozcviceni, pak jsem pridal a trosku jsme to citil, nicmene to slo hezky
Extenze JR v sedě
10x10 kg
10x10 kg
10x10 kg
10x10 kg
- vzal jsem tezsi a bylo to tak akorat, nevim cim to je, ale u tohodle cviku me bli sem tam lokty
Tricepsovy tlak na stroji v sedě
10x20 kg
10x20 kg
10x20 kg
10x20 kg
- docela fajn, ke konci trosku tezky, ale dalo se to
veslo 15 minut / zatez 5 / 3559 m PR
- veslo super, zmenil jsme techniku a je to mene unavne a efektivnejsi
spiner 20 minut v tempu + 1 takova na vyplaveni s povolenym kolem, jen aby to ty nohy točilo
-stretching + začínám s ledovou sprchou - Zzzzimmmma
Dneska super, na Draperuv "prikaz" ;-) jsem zvednul vahy a snizil pocet opakovani, celkove mam z tohodle treninku dobrej pocit
BTW: zacal jsem davat protein a kdyz jsme zjistil, ze v tom sejkru jde pripravovat i tvaroh, sejkr se stal asi mym nejpouzivanejsim nadobim :-D, tvaroh je z nej fakt super :-D
veslo super, zmenil jsme techniku a je to mene unavne a efektivnejsi
A to jak?
citace:
BTW: zacal jsem davat protein a kdyz jsme zjistil, ze v tom sejkru jde pripravovat i tvaroh, sejkr se stal asi mym nejpouzivanejsim nadobim :-D, tvaroh je z nej fakt super :-D
jj a jeste az poznas taje spravneho sejkrovani :), tak uvidis, co s tim jde udelat za zazraky :)
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
No, ja to tahal jakoby celym telem a hodne rychle, vedle me vesloval borec a vypadal, ze to ma zmakle, srovnal jsem se a trosku jsme zpomalil, zato taham vic tim veslem, zitra kdyztak ukazu, ale mylsim, ze ty to delas spravvne.
Draper napsal:
jj a jeste az poznas taje spravneho sejkrovani :), tak uvidis, co s tim jde udelat za zazraky :)
A jake jsou taje spravneho sejkrovani? Uz jsme nakoupil prichute :-)
Tak ja vzhledem k tomu, ze mam zkracenou drahu pohybu, to asi az tak spravne nedelam, ale uz ty nohy preci jen zapojuji vic nez drive a co musim rict a zaklepat to, je to, ze jsem ted posledni dobou zaznamenal, ze mne konecne zacal vyrazneji rust stale atrofovany kvadriceps, kdezto posledni asi pul roku stagnoval a i v nem zacinam citit silu
edit:
neco k technice veslovani:
Legpress
20x45 kg
20x45 kg
10x60 kg
10x60 kg
10x60 kg
- prvni dve rozcvicovaci, pak jsme si "nalozil" a jel, ke konci docela tezke, navic tam furt otravoval kdosi anglicky mluvici, kolik toho jeste mam tak jsme se stridali ;-)
Predkopavani
10x20 kg
10x20 kg
10x20 kg
10x20 kg
- uff, no dalo se to, ale to posledni bylo dycky strasne tezke
Zakopavani
14x20 kg
14x20 kg
14x20 kg
14x20 kg
- u nevrze a je opravenej :-D, jinak to nebylo az tak moc tezky, po tech predkopech to bylo krasne uvolnujici
Rumunsky mrtvy tah
14x (2x5 kg)
14x (2x5 kg)
14x (2x5 kg)
14x (2x5 kg)
- boli, boli, ale snazim se, chci je hezky natahnout abych se hezky dotkl dlani zeme :-), tady jsme nechal strae schema vahy a opacek, bo se chci soustredit na techniku a na protazeni tech hamstringu a na to mi ta vaha bohate staci
Oslí výpony
14x
14x
14x
14x
- krasne jsem citil lytka :-) uplne perfektni cvik, fakt me to bavi, je to takovy protahovani, ale zaroven citim jak ty svaly jedou
Výpony na stroji v sedě
10x20 kg
10x20 kg
10x20 kg
10x20 kg
- ale jo :-), dalo se, sice ty lytka trochu tuhly, ke konci, ale jinak fajn
Tlaky JR
15x (2x5 kg)
20x (2x2,5 kg)
10x (2x7,5 kg)
10x (2x7,5 kg)
10x (2x7,5 kg)
- chtel jsem na rozcviceni vzit ty 5kg JR, ale byly tezke, tak jsem to dojel jsne s tema nejmensima, pak jsme si vzal vetsi a docela to slo, i kdyz jsem u toho funel jak bejk
Rozpazovani
10x (2x7,5 kg)
10x (2x7,5 kg)
10x (2x5 kg)
10x (2x5 kg)
- hmm, tady jsem to prehnal, druha serie byla technicky ke konci upe nehovno, tak jsem vzal lehci a dojel to s nima
Predpazovani
10x (2x5 kg)
10x (2x5 kg)
10x (2x5 kg)
10x (2x5 kg)
- ramena unaveny, tak jsem si nechal jen ty 5kg a odjel to s nima
veslo 15 minut / zatez 6 / 3448 m
- po vcerejsim narocnem treninku zad a tricaku a dnesnim nohou a ramen jsme nic moc necekal, ale ze na tom vesle necham upe vsecko jsem necekal teda absilutne :- (, v 5 minute krize, zaclo me pichat v boku, tak jsem zacal poradne dychat, v 10 minute krize nejvetsi, uplne mzitky pred ocima, no hruza, dojel jsem a byl jsem KO, ani na spiner jsem nesel :- (
-stretching + začínám s ledovou sprchou - Zzzzimmmma
Dneska trenink dobrej, ale to veslo me nemile prekvapilo, no, nemuze byt kezdej trenink PR :-D
U tý mrtvoly, sice nemám páru jak a s čim to vlastně jezdíš??, ale určitě se tam nesnaž ty svaly protahovat. To je uplně k ničemu akorát ti něco rupne:/ Ty svaly musej bejt zrelaxovaný aby se uvolnili, když se nečim drážděj tak to moc nejde.
BTW. Už vim jistě kdo jsi Ve středu jsem tam jel vedle tebe mrtvolu zrovna.
Jezdim s jednoručkama a zkontroloval mi to Draper, tak jezdim snad spravne :-)
To je hezky, ze vis, kterej jsem :-D, ale ja si zrovna nevybavuju, kdo jel vedle me mrtvolu :-D, jestli chces, tak se proste prihlas :-), ja budu rad
Jezdim s jednoručkama a zkontroloval mi to Draper, tak jezdim snad spravne :-)
To je hezky, ze vis, kterej jsem :-D, ale ja si zrovna nevybavuju, kdo jel vedle me mrtvolu :-D, jestli chces, tak se proste prihlas :-), ja budu rad
ja te videl jen jednou kdyz jsi zacinal pri jedne serii, tak nevim.... at te nemam pak na svedomi, az si urves hamstring
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru