Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 172, 173, 174 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bazzy

PříspěvekZaslal: čt duben 01, 2010 9:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

opravdu neskutecny

http://www.novinky.cz/krimi/196541-ridic-se-pomstil-zene-za-zpomaleni-na-d1-hrozi-mu-12-let.html

predstavte si ze to je vase pritelkyne manzelka, nedej boze kdyby jeste vezla decko, toho chlapa patri zabit
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
I.N.G.

PříspěvekZaslal: čt duben 01, 2010 9:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky jsem na tu D1 málem skočil, ale on to bude apríl....
ygg

PříspěvekZaslal: pá duben 02, 2010 12:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nesmyslnost prodejen Fitness Ronnie Shop cz., konkrétně Smíchov ....

viděl jsem na webu reklamu na tohle,
https://obchod.ronnie.cz/s-1729-whey-protein-80.html
a protože si pamatuji, jak Iron Pumping vždy horoval pro Promil, řekl jsem si, že vyzkouším, přinejhorším to kilo vždy nějak s mlékem pozřu. Dnes jsem náhodou šel okolo Smíchovského nádraží, tak jsem si řekl, že nebudu prudit s objednávkou, ale když je tam firemní prodejna, tak rovnou zajdu a koupím. Výsledek? Hovno 390, ale 490!

Takže pokud si to přes bezplatnou linku objednám, nějaký dobrák to zadá do compu, jiný vyhrabe ze skladu, dá do igelitky, další odveze z Kačerova na Smíchov, já si to tam vyzvednu a zaplatím, tak to mám za 390 Kč.
Když tam rovnou přijdu a ten samý pytlík mi paní podá z regálu, tak mě to stojí 490 Kč

Kua, to se mi ve WS na Francouzké nikdy nestalo ... a před cca 1,5 r ani dvakrát na Čerňáku.
Bernhard

PříspěvekZaslal: pá duben 02, 2010 12:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na čerňáku už je to taky tak - jiné ceny ( vesměs nižší) pro internetové objednávky s vyzvednutím
ygg

PříspěvekZaslal: pá duben 02, 2010 12:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ad ČM .... před cca 1,5r jsem tam měl párkrát cestu, a dvakrát po sobě v rozmezí asi 2 měsíců něco kupoval, jedno bylo tohle kombo https://obchod.ronnie.cz/s-1058-glukosamin-chondroitin-gelatina-zdarma.html, druhé snad nějaký rybí tuk/olej od Medpharmy (a šortky od Bizonu, ale ty nepočítám:-))), a v obou případech seděla cena v e-shopu s cenou, kterou jsem platil.
cipinek

PříspěvekZaslal: pá duben 02, 2010 3:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Nesmyslnost prodejen Fitness Ronnie Shop cz., konkrétně Smíchov ....

viděl jsem na webu reklamu na tohle,
https://obchod.ronnie.cz/s-1729-whey-protein-80.html
a protože si pamatuji, jak Iron Pumping vždy horoval pro Promil, řekl jsem si, že vyzkouším, přinejhorším to kilo vždy nějak s mlékem pozřu. Dnes jsem náhodou šel okolo Smíchovského nádraží, tak jsem si řekl, že nebudu prudit s objednávkou, ale když je tam firemní prodejna, tak rovnou zajdu a koupím. Výsledek? Hovno 390, ale 490!

Takže pokud si to přes bezplatnou linku objednám, nějaký dobrák to zadá do compu, jiný vyhrabe ze skladu, dá do igelitky, další odveze z Kačerova na Smíchov, já si to tam vyzvednu a zaplatím, tak to mám za 390 Kč.
Když tam rovnou přijdu a ten samý pytlík mi paní podá z regálu, tak mě to stojí 490 Kč

Kua, to se mi ve WS na Francouzké nikdy nestalo ... a před cca 1,5 r ani dvakrát na Čerňáku.

je to jednoduchý, prostě borci co na to mají prachy chodí do kamenných obchodů, jiní si to prostě objednají na webu a pokoutně na Kačerově vyzvednout ve skladu u zadního vchodu, hele drogy někde v boční ulici stojí méně než na hlavní třídě...
ygg

PříspěvekZaslal: pá duben 02, 2010 5:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na Kačerově jsem si to kdysi vyzvedával taky:-)))) ... a kdyby to bylo jen tam, tak to chápu, ale ono si to právě můžeš vyzvednout i na tom Smíchově. Takže mezi proteinem co leží na regálu, na který ho samozřejmě z toho Kačáku dříve dovezli, a tím samým co se v igelitce válí na zemi, který opět dovezli z toho Kačáku, je rozdíl jaký? Jeden jediný .... 25% ceny ... takže NEVER MORE AGAIN!!!
Gohan

PříspěvekZaslal: ne duben 04, 2010 6:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zas někdo hodil na cigány chudáčky, ale pozor, tentokrát dvě lahve. Hlavně že ten cigoš co se ho ptali byl okamžitě přesvědčen že jde o rasistický útok, to je k smíchu už ale
Poman

PříspěvekZaslal: ne duben 04, 2010 6:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
Zas někdo hodil na cigány chudáčky, ale pozor, tentokrát dvě lahve. Hlavně že ten cigoš co se ho ptali byl okamžitě přesvědčen že jde o rasistický útok, to je k smíchu už ale

Včéra přefiknul sousedovic slepice a dneska holt přišla odplata....
Gohan

PříspěvekZaslal: ne duben 04, 2010 7:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poman napsal:
Gohan napsal:

Včéra přefiknul sousedovic slepice a dneska holt přišla odplata....

Já bych se už fakt nedivil, kdyby si to tam hodili sami.
I.N.G.

PříspěvekZaslal: út duben 06, 2010 2:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bazzy napsal:
opravdu neskutecny

http://www.novinky.cz/krimi/196541-ridic-se-pomstil-zene-za-zpomaleni-na-d1-hrozi-mu-12-let.html

predstavte si ze to je vase pritelkyne manzelka, nedej boze kdyby jeste vezla decko, toho chlapa patri zabit

Tak to prý apríl není (což jsem si myslel):
http://zpravy.idnes.cz/pirata-ktery-vytlacil-ridicku-z-d1-ceka-obvineni-f5x-/krimi.asp?c=A100406_131025_krimi_hv

Tak to mi hlava fakt nebere.
Azmodan

PříspěvekZaslal: út duben 06, 2010 3:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takovejhle zasranej póvl by měli okamžitě na místě odstřelit. Bez soudu, bez jakýchkoli nároků na cokoli. Jako zdivočelýho psa se vzteklinou. Přivázat ke stromu a zastřelit. Nechat a místě - takovej zmrd si nezaslouží pohřeb.
Frozz.

PříspěvekZaslal: út duben 06, 2010 8:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Škola, každej den, čím dal tím blíž k maturitě, bee , ať už jsou prázdniny..
cipinek

PříspěvekZaslal: út duben 06, 2010 8:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Azmodan napsal:
Takovejhle zasranej póvl by měli okamžitě na místě odstřelit. Bez soudu, bez jakýchkoli nároků na cokoli. Jako zdivočelýho psa se vzteklinou. Přivázat ke stromu a zastřelit. Nechat a místě - takovej zmrd si nezaslouží pohřeb.

myslíte, že by šlo udělat na internetu stránky, kam by lidi psali, nebo spíše, by probíhala veřejná anketa, kdo je určen k likvidaci, lidi by hlasovali a pak jednou měsíčně, ten, kdo by měl nejvíce hlasů, tak by byl zlikvidován nájemným vrahem, lidi by tam samozřejmě posílali peníze na úhradu nákladů, tak aby ten likvidátor mohl platit výdaje na sledování, zbraně, auto, beznín, atd., tak, aby mohl unikat policii a justici, myslíte, že by tyto stránky někdo mohl zakázat, když by se ty nájemné vraždy udály?
MOOG

PříspěvekZaslal: st duben 07, 2010 12:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Uz to nehul clovece

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 172, 173, 174 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: