|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
supporter
(ban)
|
Zaslal: út září 08, 2009 7:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út září 08, 2009 7:44 pm Předmět: |
|
|
| Lameboy napsal: | Máš zřejmě enormní zásoby glykogenu, nebo udělali někde soudruzi z NDR chybu. |
No to nevím, jestli po třech dnech, kdy jsem byl dvakrát cvičit a odjel dřepy, mrtvoly a 2x bench a hafo ostatního, a hodinu a půl strávil u pytle, mám pořád někde nějakej glykogen, pak jsem asi přírodní úkaz
| supporter napsal: |
zkus L-leucin a alfalipoovou kyselinu....nebo máš blbý papírky. Ale pokud hubneš, tak cajk ne? |
Papírky mě nenapadly. Ale posledně měřily dobře, a včera to vypadalo na jedničku, takže snad nějak měřej... Uvidím ráno a zkusím dva různý.
Leucin jsem zrovna včera uvažoval že od Smarlabsáků vezmu, ale musím šetřit a úplně vidím, že bych si koupil tohle, k tomu přihodil ještě něco, a místo diety rozjel objem
Zásadní výhodu CKD spatřuju pro mojí osobu v tom, že to je jediný co mě dokope držet režim, v noci nežrat, celkově žrát málo, a tak. Pět let jsem neshodil ani kilo i s 11 tréninkama týdně (počítám do toho jak box tak posilovnu), a při prvním pokusu šly dolů tak čtyři kila a kalhoty co jsem půl roku nebo dýl neoblík mi byly pohodlně :) Tak kurva chci pořádnou ketózu a doplácat to ještě tejden a půl, aby byly výsledky :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt září 10, 2009 8:04 am Předmět: |
|
|
http://www.f-sport.cz/print.php?id=333
ROFL!
Velmi nízký přísun sacharidů, to je pod 50g denně a máte-li už nějaké svaly tak u můžů i pod 200g denně, způsobuje tzv. ketózu
Hubnoucím se tyto dva efekty, ztráta svalů a odvodnění, líbí, protože to znamená úbytek 5-10kg. Ovšem jakých kg ! To si rovnou můžete nechat amputovat nohu, protože to co shodite není ani z 5 procent tuk, ale je to jen voda a svaly !
ty krávo autora bych chtěl poznat
Výsledkem nejčastěji bývá obrovský hlad a díky nízké hladině cukrů vás dohoní mlsná (viz. tento článek). Nejhorší je, že po takové "dietě" se i malé množství snězených cukrů (a většinou jednoduchých viz článek o sacharidech) okamžitě projeví zavodněním a zvětšením svalů. Opticky tedy zalitím vodou a zvednutím váhy. No a to je impuls zase přestat jíst sacharidy. Nejenom, že je to začarovaný kruh, ale navíc se v každém kole zbavíte 0g tuků a až sníte ten zákusek tak nějaký přibude. Je to onen známy jojoefekt - shodíme 3kg svalů a 2kg vody, pak se najíme, přibereme 1kg tuků, spraví se 3kg svalů a vrátí se 2kg vody a jedeme znova. Kdo umí počítat vidí, že výsledkem těchto "cyklu" je spousta špeků.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pitro

|
Zaslal: čt září 10, 2009 2:11 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: út září 29, 2009 6:14 pm Předmět: |
|
|
Dobrej odkaz
Chystám se teď to taky znova prubnout,posledně jsem to jl sice jenom asi 2 týdny a ještě na samejch pochoutkách:)
Tak teď sbírám inspiraci co papat-dost lidí tu to ted jelo/jede (Yazi,grim,suporter?).
Zatim to vidim na vajčka,para ořechy (8g S a 70g T na 100g pokud jsem to našel šprávně),olivovej olej,vepřový,hovězí (Jaký části doporučujete?:),nějaký ryby (Nějaká dobrá,tučná rybka?),sýry (tip na nějakej dobrej?)...
A suplementace? Co kdo papal? _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: so říjen 03, 2009 6:03 pm Předmět: |
|
|
To jsem se toho moc nedozvěděl teda (zase  )
Tak jaký vepřový?:) _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
SnakeSoft
|
Zaslal: so říjen 03, 2009 7:02 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: so říjen 03, 2009 8:00 pm Předmět: |
|
|
No díky.
Tos dělal ty?
Jsou to jen základní informace:)Hodnoty potravin okopírovaný zrovna z těch co mám takže...
Mě jde o osobní zkušenosti a tipy místních žroutů hlavně _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
redvous

|
Zaslal: po říjen 12, 2009 6:25 pm Předmět: jak dlouho |
|
|
zdravím, jsem nějakých 15 dní na sach.vlnách, mám 5 krtá týdně posku, ve volných dnech mám fotbal, v práci občas nějaký ten tělocvik,zatím fungují dobře a jdu dolů tak nějak 2 kila za týden, pas padá dolů a hrudník se víceméně drží takže jsem spokojený,chci se zeptat jak dlouho mají smysl sach.vlny? fungují i třeba 3 měsíce nebo je lepší třeba měsíc,pak chvilku vynechat a znova měsíc nebo v kuse ty 3 měsíce? díky
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: po říjen 12, 2009 10:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mira.007
|
Zaslal: so duben 03, 2010 7:39 pm Předmět: |
|
|
Zdravim, mam par dotazu k CKD, tak to hodim sem, abych nezakladal zbytecne novy tema.
Nacetl jsem si nejaky info z clanku i z ruznych logu tady, dost me ta dieta zaujala, tak bych to chtel od pondelka vyzkouset zatim na 2 tydny, jak na to budu reagovat. Vsak mam taky co shazovat  . Jednak by me zajimalo, jak je to v ketoze se schopnosti premyslet a ucit se a tak? Pry to snad nemusi byt v tomhle ohledu vzdycky uplne OK. Sedim posledni dobou porad u komplu nad nakou praci do skoly, tak jestli by to nemelo na me nakej vyraznej negativni vliv. A jinak co se tyka carb up, tak na jake urovni drzet bilkoviny v tech 2 dnech? Tak jak bezne, nebo taky o neco niz jako v ketoze? Co takovej tvaroh pred spanim, dat v ho tom carb up nebo je to zbytecny? A posledni dotaz, kdyz si v carb up dam v sobotu nejaky dve tri pivka, uskodi to nejak vyrazne?  Diky.
|
|
| nahoru |
|
 |
mira.007
|
Zaslal: ne duben 04, 2010 7:10 pm Předmět: |
|
|
Tak si odpovim sam, alkohol je udajne v carb up blbost, protoze dehydratace je v tehle chvili vazne nezadouci. Coz mi prijde celkem pochopitelny. Takze i kdyz by toho byla jen troska, tak to radsi vydrzim. Ale co ty ostatni veci, hlavne jak je to s tema bilkovinama carb up?
|
|
| nahoru |
|
 |
Sauron

|
Zaslal: st duben 07, 2010 2:37 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mira.007
|
Zaslal: st duben 07, 2010 7:22 pm Předmět: |
|
|
| Sauron napsal: | | Můj hodně starý log: |
Dival jsem se na ten log a moc nechapu, jak jsi mohl vydrzet s tak malo jidly behem dne? Vsude vidim tak 3, nekde max. 4. To ja bych se asi zblaznil, mam to vsechno rozdeleny vetsinou tak do 7 jidel (samozrejme malych, se zachovanim celkove energeticke bilance), jinak by me ten hlad asi zabil. Jsou sice chvile, kdy je to relativne vpohode a na jidlo nemyslim, ale nekdy je hlad vazne obrovskej. Spousta lidi tvrdi, ze v ketoze neni hlad, muj pripad to teda rozhodne neni
|
|
| nahoru |
|
 |
Bouchalec
|
Zaslal: út duben 20, 2010 8:22 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Bouchalec dne po červenec 08, 2013 10:40 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|