|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Johny HaRd
|
Zaslal: st duben 07, 2010 7:17 pm Předmět: |
|
|
To fakt myslíš vážně? _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
elnino

|
Zaslal: st duben 07, 2010 7:21 pm Předmět: |
|
|
Přílet těch dvou individuí.To bych ještě překousl,ale to že služby (policii..)platíme my,to už ne.To mě dokáže vytočit.Prostě si řeknou že si dají schůzku u nás a je to.Doufám že si aspoň hotely a žrádlo platí sami. _________________ Fanaticzny styl życie
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: st duben 07, 2010 7:28 pm Předmět: |
|
|
| elnino napsal: | Přílet těch dvou individuí.To bych ještě překousl,ale to že služby (policii..)platíme my,to už ne.To mě dokáže vytočit.Prostě si řeknou že si dají schůzku u nás a je to.Doufám že si aspoň hotely a žrádlo platí sami. |
Ted sem cetl v novinach co maji za limuziny S tim kdyby jel J.F. Kennedy tak by se nestalo co se stalo...
|
|
| nahoru |
|
 |
elnino

|
Zaslal: st duben 07, 2010 7:42 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: st duben 07, 2010 7:50 pm Předmět: |
|
|
| elnino napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | elnino napsal: | Přílet těch dvou individuí.To bych ještě překousl,ale to že služby (policii..)platíme my,to už ne.To mě dokáže vytočit.Prostě si řeknou že si dají schůzku u nás a je to.Doufám že si aspoň hotely a žrádlo platí sami. |
Ted sem cetl v novinach co maji za limuziny S tim kdyby jel J.F. Kennedy tak by se nestalo co se stalo... |
mám takový dojem,že Kennedy seděl v kabrioletu,když ho trefili.Ale nevím jistě.I kdyby,tak si stejně myslím,že už v té době měli neprůstřelná skla a podobné věci. |
jj myslim to byl kabriolet, ted sem se prave dival na film JFK... zajimava verze Stonea, moc povedeny film. Zepry se maji za 30 let zverejnit nejake informace o atantatu na JFK, je to tak?
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st duben 07, 2010 8:00 pm Předmět: |
|
|
Za 30 let odkdy? Nikdy nic nezvěřejní, to je můj názor.
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: st duben 07, 2010 8:13 pm Předmět: .. |
|
|
pisou to jen ctenari jednoho servru: jeden pise ze do roku 2017, druhy zas v roce 2029. Jinak ja si taky myslim ze se to nikdy nezverejni.
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: st duben 07, 2010 8:28 pm Předmět: |
|
|
Stve me, ze sem si pred 2 dny objednal proteinovy tycinky a BUM.....dneska jsou v akci
|
|
| nahoru |
|
 |
slevac
|
Zaslal: st duben 07, 2010 9:26 pm Předmět: |
|
|
Zveřejní, stejně jak se zveřejní,jak to bylo v 11.září,válkou v Iráku atd,je tady nějaké xleté informační embargo a pak se to může zveřejnit,ale většinu si stejně vláda upraví k obrazu svému.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: čt duben 08, 2010 12:09 am Předmět: |
|
|
| slevac napsal: | | Zveřejní, stejně jak se zveřejní,jak to bylo v 11.září,válkou v Iráku atd,je tady nějaké xleté informační embargo a pak se to může zveřejnit,ale většinu si stejně vláda upraví k obrazu svému. |
Jojo ... baze ... vzdycky se takovyhle informace zverejnuji ... vetsinou je to dany tak, az umrou vsichni co s tim meli neco spolecnyho ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
badevil

|
Zaslal: pá duben 09, 2010 7:59 am Předmět: |
|
|
Ranni show na Evrope 2. Neskutecne trapny dneska.
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: pá duben 09, 2010 8:00 am Předmět: |
|
|
| badevil napsal: | | Ranni show na Evrope 2. Neskutecne trapny dneska. | Tak to neposlouchej
|
|
| nahoru |
|
 |
badevil

|
Zaslal: pá duben 09, 2010 8:01 am Předmět: |
|
|
| cocman napsal: | | badevil napsal: | | Ranni show na Evrope 2. Neskutecne trapny dneska. | Tak to neposlouchej |
Aha, to me nenapadlo. Dik!
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: pá duben 09, 2010 8:11 am Předmět: |
|
|
| badevil napsal: | | cocman napsal: | | badevil napsal: | | Ranni show na Evrope 2. Neskutecne trapny dneska. | Tak to neposlouchej |
Aha, to me nenapadlo. Dik! | V pohode....rad poradim...kdyz neco vim, tak proc se nepodelit ze?
|
|
| nahoru |
|
 |
tofmik
|
Zaslal: pá duben 09, 2010 8:20 am Předmět: |
|
|
| elnino napsal: | Přílet těch dvou individuí.To bych ještě překousl,ale to že služby (policii..)platíme my,to už ne.To mě dokáže vytočit.Prostě si řeknou že si dají schůzku u nás a je to.Doufám že si aspoň hotely a žrádlo platí sami. |
jenže díky tomu, že je čr udávaná ve zprávách cnn atd. což je velmi pravděpodobné, že potomhle všechno se mnohonásobně vrátí už třeba ve větším zájmů turistů atd. atd. za reklamu se hold platí a celosvětová reklama je kapku dražší jak billboard u dálnice
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|