|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Slash
|
Zaslal: pá duben 09, 2010 6:11 pm Předmět: |
|
|
snazim se to jet nejak takhle
jen jeste nedosahnu na zem, tam mam ty jednorucky v rukach a jen se k tomu ohybam, tak abych citil ze ta zadni strana stehen tak jakoby pali?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Slash
|
Zaslal: pá duben 09, 2010 6:44 pm Předmět: |
|
|
9. Dubna 2010 - Patek
Na začátek spiner - 5 minut na zahrati
PRSA + BICEPS + BRICHO
Bench Press s jednoruckama
20x (2x5kg)
20x (2x5kg)
10x (2x10kg)
10x (2x10kg)
10x (2x10kg)
- ale jo, bylo to citit hezky, vzal jsem si tezsi JR a slo to i s nima, navic prazdnej Blue Gym, nadhera
Bench Press s jednoruckama hlavou nahoru
10x (2x10kg)
10x (2x10kg)
10x (2x10kg)
10x (2x10kg)
- parada, dneska jsem byl jakejsi namotivovanej, tak vsecko slo jedna basen
Bench Press s jednoruckama hlavou dolu
10x (2x10kg)
10x (2x10kg)
10x (2x10kg)
10x (2x10kg)
- presunul jsme se na lavicku vedle, JR zacly trosicku tezknout, ale zadna tragedie :-)
Peck deck
10x20 kg
10x20 kg
10x20 kg
10x20 kg
- Nesnasim Peck Deck, je to muj nejneoblibenejsi cvik, dycky to ke konci strasne ztezkne a ja se skoro rozkrajim, abych to dotahl
Scotova lavice s EZ
20x osa kg
20x osa kg
10x10 kg
10x10 kg
10x10 kg
- Scotovka me bavi vic, nez ten stroj, parada, do odtahane vahy nepocitam vahu osy, jen kdyby si chtel nekdo rypnout
Bicepsovy zdvih EZ
10x10 kg
10x10 kg
10x10 kg
10x10 kg
- parada, dost me ten bicak dneska bavil :-),a le doted jsem si prisel, jak ti blbecci, co se jim tady na foru vseci vysmivaji, valil jsem jen kozy a bicak :-D
Bicepsovy zdvih JR - kladivo
14x (2x7,5kg)
14x (2x7,5kg)
14x (2x7,5kg)
14x (2x7,5kg)
- na tohle jsem se fakt netesil :-D, po EZ jsem toho mel tak akorat, ale i tohle mi nakonec krasne sedlo
Zvedani nohou ve visu
10x
10x
10x
10x
- joo :-D, dneska slo i bricho, parada
Sklapovacky
10x
10x
10x
10x
- bricho porad v pohode, co se ku*va stalo? :-D
Zkracovacky
10x
10x
10x
10x
- no dobre no, tady jsem jaksi ztezkl, ale porad super
Rotana stroj - takovy otacení se
14x na obe strany x 15kg
14x na obe strany x 15kg
14x na obe strany x 15kg
14x na obe strany x 15kg
- nemam co rict
veslo
15 minut / zatez 6 / 3605 m PR
- nadrzenej jak stepni kozel jsem vletel na veslo, na zatez 7 jsem si jeste netrouf, ale valil jsme jak drak a je z toho PR :-D
-stretching + zacinam s ledovou sprchou  - Zzzzimmmma
Dneska z toho mam fakt super pocit :-), vsecko sedlo a citim se prijemne unaven, ted mirim na 20 minut na rotoped ke zpravam abych dojel chybejici aerobku ;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá duben 09, 2010 7:18 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | Já nevím proč, ale mě tenhle zápis připadá naprosto stejný jak Draperův, teeda |
Ja si rikal, kde uz jsem to jen videl :) Ale stejny neni, jeste ma sve mouchy napr. podtrzeni nazvu cviku, tucne pisemo v nazvech odcvicenych partii, zapis o veslu take pisu jinak.... jeste se toho musi proste hodne ucit no
edit: ale za to, ze to tak pise ja fakt nemuzu :))
| citace: | veslo
15 minut / zatez 6 / 3605 m PR |
Jeste par treninku a mas me _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Slash
|
Zaslal: pá duben 09, 2010 7:22 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá duben 09, 2010 8:02 pm Předmět: |
|
|
Preci jen uz ty nohy zapojuji vice nez drive, takze zase tak horky to nebude....ale stejne by me zajimalo, jak bych na tom byl, kdybych vesloval v plnem rozsahu pohybu a s maximalnim odrazem nohou
A tes se, az se ti veslo znechuti jako mne na podzim, to se ti bude otvirat kudla v kapse, jen uslysis ten zvuk. Ja jsem to tezce prepalil, vykon sel postupne do haje, nebavilo me to - obrovska nechut az skoro averze ci alergie a lecil jsem se z toho skoro pul roku  ale je fakt, ze tenkrat jsem tam travil minimalne hodinu kazdy den skoro bez vyjmky a asi 3 mesice v kuse _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Slash
|
Zaslal: pá duben 09, 2010 8:30 pm Předmět: |
|
|
Tak tolik casu mi nehrozi, stravit na vesle, ale stava se to pomlau drogou a kdyz to veslo nestihnu, tak je to takovy neuplny, ten trenink :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá duben 09, 2010 8:32 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | - Nesnasim Peck Deck, je to muj nejneoblibenejsi cvik, dycky to ke konci strasne ztezkne a ja se skoro rozkrajim, abych to dotahl |
Tak se na nej vyser :) Zkus treba protismerne kladky
A jeste k tomu peckdecku, zkus to chytnout tak (a ted abych to spravne vysvetlil, coz neni ma silna stranka ) , ze nemas predlokti celou plochou oprene o ta "ucha" a ruce smeruji svisle nahoru (vis co mysim), ale chyt to jakoby za jejich kraje, kdy mas predlokti naopak ve vodorovne poloze a stlacuj. Uvidis, jak to najednou zlehkne a uplne jinak to bude zabirat (mne ta druha variana vyhovuje mnohem vice). A nejlepsi je samozrejme tycovy peck deck, pro ten bych vrazdil :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Slash
|
Zaslal: pá duben 09, 2010 8:36 pm Předmět: |
|
|
tycovy v BG maji taky? Jinak, chapu, jak to myslis, nekteri to tam takhle cvici a protismerky nekdy zkusim, jne si u nich nejsme upe jist technikou
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá duben 09, 2010 8:36 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Tak tolik casu mi nehrozi, stravit na vesle, ale stava se to pomlau drogou a kdyz to veslo nestihnu, tak je to takovy neuplny, ten trenink :-) |
Jj :)
A kid (mistni tatka veslar :) ) to tu nedavno psal. U veslovani zapojis mnohem vice svalu nez na nejakem blbem rotopedu, cimz telo produjuje mnohem vice endorfinu, proto ta zavislost. Kdyz jsem loni s veslem zacinal, tak me varoval, at si na tom nevybuduji zavislost, to jsem se jen tak zasmal a rikal si co to keca a stacil tyden a bylo to tu
| citace: | | tycovy v BG maji taky? Jinak, chapu, jak to myslis, nekteri to tam takhle cvici a protismerky nekdy zkusim, jne si u nich nejsme upe jist technikou |
videl jsi ho tam snad nekde? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Slash
|
Zaslal: pá duben 09, 2010 8:39 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | A kid (mistni tatka veslar :) ) to tu nedavno psal. U veslovani zapojis mnohem vice svalu nez na nejakem blbem rotopedu, cimz telo produjuje mnohem vice endorfinu, proto ta zavislost. |
Jj, uz jsme to spolu resili, vim ;-)
| citace: | | videl jsi ho tam snad nekde? |
No nevsim jsem si ho
|
|
| nahoru |
|
 |
Slash
|
Zaslal: ne duben 11, 2010 8:13 am Předmět: |
|
|
11. Dubna 2010 - Nedele
Dnes rano probehlo vazeni
Váha: 89,5 kg
Mno, mohlo to byt o chlup lepsi, ale vcera jsem mel svickovou od maminky a tu jsem odmitnout nemoh a nechtel  . Uz obleknu i sve stare rifle :-) (tzn. mensi).
Jen by me zajimalo, jestli jde nejak poznat, ci to hubnu na tuku, nebo na svalech.
|
|
| nahoru |
|
 |
Slash
|
Zaslal: po duben 12, 2010 3:03 pm Předmět: |
|
|
12. Dubna 2010 - Pondeli
Na zacatek spiner - 10 minut na zahrati
ZADA + TRICEPS
Stahovani horní kladky nadmatem: sirokym uchopem
20x20 kg
20x20 kg
10x30 kg
10x30 kg
10x30 kg
10x30 kg
- prvni dve serie jako vzdy takove rozcvicovaci, pak jsme si pridal a odjel 4, prestal jsem zapocitavat rozcvicovaci serie :-), mno, docela hezky to slo, ale posledni byla tezka :-)
Pritahy spodni kladky ("veslo")
10x30 kg
10x30 kg
10x30 kg
10x30 kg
- joo :-), tohle lehci nez minule, krasne bylo citit, jak to berou ty zada
Pritahy JR v klece
14x5 kg (obě ruce)
14x5 kg (obě ruce)
14x5 kg (obě ruce)
14x5 kg (obě ruce)
- tyjo, zacina mi to jit, dycky je tendle cvik fakt tezkej, ale dneska do pohody
Hyperextenze
14x
14x
14x
14x
- parada, krasne to bralo :-)
Tricepsove stahovani kladky
20x15 kg
20x15 kg
10x25 kg
10x25 kg
10x25 kg
10x25 kg
- teda jsem mel ve treti serii trosku krizi, ale posledni byla zas v pohode
Extenze JR v sedě
10x10 kg
10x10 kg
10x10 kg
10x10 kg
- dneska ani lokty nebolely, ale vedle me si chtel borec pujcovat JR :-)
Tricepsovy tlak na stroji v sedě
10x20 kg
10x20 kg
10x20 kg
10x20 kg
- ke konci hodne tezky
veslo
15 minut / zatez 9 / 3708 m PR
- no FUJ, FUJ a jeste jednou FUJ, ja idiot z rostrzitosti jsem nabehnul na veslo, nastavil 15 minut a zacal jsem valit, vubec jsem si nevsim, ze ventilator je nastavenej na 9. Tak jsem to rozjel, docela to
slo, cumim na predpokladany dojezd a tam 4070m :-), rikam si prada, jedu na Drapera :-D, 5 minut jsme to takhle drzel, pak to mi to prislo nechutne tezky a jen jsem ocima zabloudil na ventilator, tyvole 9
:-D, no, trosku jsem zvolnil, od 8 minuti do 13 si pamatuju akorat takovou jakoby mlhu, nemoh jsem se poradne nadechnout, chtel jsme skoncit, ale stvalo by me to minimalne do stredy, tak jsme jel, ve 13.
minute jsem se jaksi probral, 2 minuty do konce, rikal jsem si, ze uz to musim zvladnout, posledni pulminuta, zaberu jak muzu a je z toho krasnych 3708m :-), kdyby nekdo dneska kolem 13:15 potkal v BG
mrtvolu v cernym triku, tak to jsme byl zarucene ja
spiner
20 minut v tempu + 1 takova na vyplaveni s povolenym kolem, jen aby to ty nohy točilo
-stretching + začínám s ledovou sprchou  - Zzzzimmmma
Dneska perfektni, i to veslo masakralni, prisel me pozdravit Poman, takze uz znam 2 cleny fora :-) (timto je zdravim ;-) ). Celak jsem, ze po vserejsim piskani, kdy jsem se fakt necitil dobre to dneska bude
stat za prd, ale opak byl pravdou, uz se tesim na Stredu a NOHY :-D
Naposledy upravil Slash dne po duben 12, 2010 4:09 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po duben 12, 2010 3:26 pm Předmět: |
|
|
To veslo je moc pekny. Nekdy je dobry, kdyz clovek nevim, jakou tam ma zatez a zjisti to az pozdeji...a to plati i o cinkach :) Ja jel zrovna nigga bench a pak jsem videl, jak tam asi 5 minut lezis vedle vesla na zemi (a to nekecam), napadlo me, jeslti to jen vydychavas nebo jestli to s tebou fakt slahlo  , ale nechetlo se mne zvedat z lavicky a jit pres pul fitka, tak jsem si rikal, ze kdyby ses dlouho nezvedal, tak ze si tam toho snad nekdo vsimne a poskytne pripadnou prvni pomoc
edit: a jeste k te technice, vsiml jsem si, ze to narozdil odeme tahas jakoby vic ke krku nebo respaktive k hrudniku, je to v necem lepsi? Ja to tak ani nikdy nezkousel.... _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Slash
|
Zaslal: po duben 12, 2010 3:53 pm Předmět: |
|
|
Vydychaval jsem no  , bylo to fakt brutal.
Ta technicka, me prijde, ze kdyz to taham vys, tak zamestnavam vice svalu a pocitove je to takove lehci, kdyz to taham k brichu, tam mam ruce hodne u tela a hlavne ten predklon/zaklon je minimalni kdyz je to u bricha a kdyz to mas vys, tak jeste tim zaklonem dotahnes kousek.
BTW: Zitra jdu znova :-), dam si nakou aerobku, konecne vyzkousim orbitrack a dam si k tomu bricho :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|