MT- 210kg
Bench- 150kg 7x (nejedu zatim maximalky ale snazim se dostat na 10 opak)
Biceps zdvih s velkou 100kg
Drep 160kg
Krceni ramen na multipressu 310kg
no jako věděl jsem jak se dělá samozřejmě že jsem několikrát viděl lidi jak strongmany a kulturisty ale dělal jsem mrtvej tah poprvý ( nehodil jsem si tam hned 140)
to si děláš prdel?
???
Janze ti jemně naznačuje, že tohle není moc dobrá cesta.
no to já vím - taky že jsem přiznal svojí chybu a příště až to budu zkoušet tak se to nejdřív pořádně naučím jak to dělat správně a vezmu si na to potřebný věci
no to já vím - taky že jsem přiznal svojí chybu a příště až to budu zkoušet tak se to nejdřív pořádně naučím jak to dělat správně a vezmu si na to potřebný věci
Tim myslis mozek ze ano? Protoze nic vic na to nepotrebujes
Sakra, takovej hubenej kluk to byl ještě nedávno ( tak 2 roky ), ani šedestá kilo neměl a teď dělá už takovýhle slušný výkony a benchuje si stovku jako nic. Že by ty tvoje legendární "prasodny" přecejen zabíraly ? Takže velká pochvala a a%t jdou výkony pořád nahoru a pěkně log zase začni.
_________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
Dnes my ma pritelkyne udelala docela radost...
chtel sem aby udelala nejaka maximka...
BP-45kg
DL- nadhmatem 95kg
do drepu se ji pak nechtelo...
ty to cviky vubec necvici..spise dela jen aerobku..
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru