|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st duben 21, 2010 8:10 pm Předmět: |
|
|
Můžeš, co bys nemohl :-) Už zítra mě čeká vložkový (doufám, že nebude na p**u) trénink po 15 opakováních. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: st duben 21, 2010 8:13 pm Předmět: |
|
|
Tohle te hochu zabije  Zitra odpoledne jsem tam _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st duben 21, 2010 8:15 pm Předmět: |
|
|
Nejdřív tam budu tak v 15:30. Mám meeting do 15, takže abys mě nepropásl :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st duben 21, 2010 8:22 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Nejdřív tam budu tak v 15:30. Mám meeting do 15, takže abys mě nepropásl :-) |
Neboj, tvuj kolaps po prvni serii s 15 opakovanima (no dobre nebudu te zase podcenovat, tak tedy po 3. serii ) si ujit nenecham a pak to sem napisu jako jsi to napsal loni v lednu ty do meho logu, kdyz jsem lezel v nemocnici se zlomenym kolenem _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Slash
|
Zaslal: st duben 21, 2010 10:58 pm Předmět: |
|
|
Tak v kolik tam mam byt? _________________ [color=red:84a63ee026][b:84a63ee026][url=http://forum.ronnie.cz/slash-aneb-misak-sundava-vanu-t24722.html] Muj log: Slash aneb "Mišák" sundává vanu ;-)[/url][/b:84a63ee026][/color:84a63ee026]
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt duben 22, 2010 5:36 am Předmět: |
|
|
Vzhledem k jistým vlnám návštěvnosti v BG hádám, že dnes budu čekat tak 20 minut na klíč, takže začátek tréninku bude tak v 16 hod :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt duben 22, 2010 4:01 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 414 - 22.4.2010
rehab - vrch
superset: hyperexteneze + zkracovačky
přítahy vsedě na stroji 3x12-15x40kg
tlaky na stroji incline 15x20kg, 15x30kg, 15x20kg
stahování kladky naširoko na hrudník 3x15x30kg
tlaky na stroji decline 3x15x30kg
upažévání s JČ 3x15x5kg
zapažování s JČ 3x12-15x4kg
stahování kladky tricepsové 3x12-15x15kg
zdvihy kladky bicepsové 3x15x20kg
zkracovačky nohy nahoře 4xMAX
A teď to přišlo:
veslo 1km - 4'10"
veslo 1km - 3'50"
ČAS: 0:55hod
Rehab trénink jak to jen šlo. Váhy malé, ale bavily mě. Všechno pokus o to, aby to bylo lehký a aby to dobře prokrvilo. Ne všude se povedlo. Celkově to hodnotím jako dobrý trénink.
Pak veslovačka. Napadlo mě to až v posilovně. Dal jsem dvakrát po kilometru. První byl takový zkušební, druhý už jsem víc prožíval a víc dřel. Budu to takto dávat asi pořád. Těch 10 minut mě nezabije a jen mi to prospěje.
Suplementace:
1 odměrka B.I.G. plus jedna odměrka proteinu po tréninku _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt duben 22, 2010 4:19 pm Předmět: |
|
|
| citace: | A teď to přišlo:
veslo 1km - 4'10"
veslo 1km - 3'50"
|
Ted nevim, jestli jsem jeste v takove euforii z toho sveho dnesniho veslovani, ze uz to vidim i v tvem logu nebo jsi skutecne vesloval _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt duben 22, 2010 4:25 pm Předmět: |
|
|
Jo, vidíš to dobře a nebylo to rozhodně naposled. Hned v neděli to zopakuju :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne duben 25, 2010 10:37 am Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 415 - 25.4.2010
rehab - spodek
veslo 1km - 3"50'
leg-press 2x15x67,5kg, 15x90kg
předkopávání 3x15x20kg
zakopávání 3x15x20kg
stahování kladky tricepsové 3x15x15kg
bicepsový zdvih na Scottově lavičce na stroji 3x10x15kg
zkracovačky nohy nahoře 4xMAX
veslo 15 min - 3350m
ČAS: 1:00hod
Druhý rehab trénink je za mnou, zaplať nevím komu. Všechno bylo jaksi těžký a hlavně po úvodním vesle, který jsem nějak přepálil jsem myslel, že vrhnu. Pak jsem se srovnal. Leg-press docela šel, ale nějak mě z toho všechno všude bolelo. Předkopy dobrý. Zákopy na nic, ale to je normální.
Triceps fajn, na to jaká to bylo pidi váha to krásně pumpovalo :-) Biceps taky dobrý, míň opakování, nějak to bralo až moc.
Veslo na závěr bylo rozhodně lepší než to první. Začal jsem pomalu okolo 2"30' na 500m a postupně jsem vylepšoval techniku až jsem ji našel. Sladil jsem dýchání s pohybem a hlavně pohyb samotný ve fázi natažených nohou. To jsem asi našel a fakt to začalo pěkně odsýpat. Zrychloval jsem až někam na hranici 2"10' za 500m a v poslední minutě jsem tahal jako magor a posledních 500m jsem dal za 1"35'. Nebo možná to je projekce, to teď nevím. Stáhnu si někde návod.
Suplementace:
1 odměrka B.I.G. plus jedna odměrka proteinu po tréninku _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne duben 25, 2010 3:02 pm Předmět: |
|
|
Ses zbláznil? Tohle je mnohem snažší. Včera jsem chvíli běžel na Hádech do kopce a nebylo to dobrý :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: ne duben 25, 2010 3:17 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|