|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
badevil

|
Zaslal: út duben 27, 2010 1:04 pm Předmět: |
|
|
spravne je to "za doktory".
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: út duben 27, 2010 8:57 pm Předmět: |
|
|
Zdar Pavle, musim říct, že tento log mě opravdu baví..  Jen tak dál, protože to je změna od těch logů typu: "Šel jsem cvičit, vyžral jsem litr proteinu, šel jsem spát a tak pořád do kolečka". Je to fakt prdel číst (naposled jsem se málem udusil, protože jsem zrovna žral  ), jsi hovado, dávej si to! Jo a nemaroď pořád tolik.. _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: út duben 27, 2010 10:48 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: út duben 27, 2010 11:00 pm Předmět: |
|
|
Já myslím, že Pavel vás má na háku, prostě si cvičí, akorát se z toho neposírá jako kdekdo tady. A není studentík, aby řešil jenom to, kde veme na protein a jestli si dá dneska dřepy nebo leg press. Takže bych mu to tady zbytečně nezasíral, co vy na to?
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: st duben 28, 2010 8:24 am Předmět: |
|
|
díky YUDE..todle napíšou lidi,kteří už mně znají..a je to naprosto přesný.
Jarack o tom to je.. a jak jde strážničina? Promin,že jsem se ještě neozval,ale fakt toho mam dost. Jestli jsi na FB tak si mně najdi,snad bude víc času na pokec. _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: st duben 28, 2010 8:33 am Předmět: |
|
|
Ježiš, co ti to tu píše za klauni _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: st duben 28, 2010 2:08 pm Předmět: |
|
|
jari vole,todle jsem nepochopil ani já  Neblouzníš z hladu? Jinak budu potřebovat píchnout,ale ozvu se pak v pm. _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: st duben 28, 2010 2:24 pm Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | jari vole,todle jsem nepochopil ani já Neblouzníš z hladu? Jinak budu potřebovat píchnout,ale ozvu se pak v pm. |
Z hladu , voe, myslel jsem, že narážíte na Ivánku, kamaráde....
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: st duben 28, 2010 2:25 pm Předmět: |
|
|
VOE..JA SU FAKT NĚJAKÝ ZABRŽDĚNÝ _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: ne květen 02, 2010 8:06 pm Předmět: |
|
|
2.5.10
Dneska jsem se byl protáhnout..ještě nejsem OK
Bench 3x25 (50)
Mrtvola 3x15 (90)
Smrdlání ramen,uzký bench a bicák.
Bylo to super... _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|