|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
agnez
|
Zaslal: st duben 28, 2010 6:03 pm Předmět: |
|
|
| Ernandes napsal: | Oproti tobě asi ve všem kamarade . Akorat seš teda mnohem lepší v honění příspěvků jedním připíčem za druhým to ti de moc dobře |
az mi ukazes kde sem honil blbe prizpevky muzes mi rict.O proti me ve vsem? Dej konkretni priklad,ty vis jake mam vykony?Mame tady mistra sveta,hele neak moc ti narostlo sebevedomi,nebudu se s tebou srovnavat,je to vuci tobe nefer.Ale mysli si to dal.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Ernandes

|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: st duben 28, 2010 6:21 pm Předmět: |
|
|
| Ernandes napsal: | Tvý silový výkony i tebe celýho mám uprdele tak to pochop .Pohrdám tebou jak to jen jde. Neznám tě a přesto tebou pohrdám! Mužeš snad klesnout níž? Nemáš nic co bych chtěl, neumíš nic co bych chtěl. Idkybys mě porazil ve všem měřitelným co snad jenom jde tak prostě pro mě nejseš nic |
Potom nesmyslně nereaguj.Proč potom říkáš že jsi ve všem lepší,když ted píšeš že neznáš moje výkony,prostě potřebuješ se povyšovat.Pohrdej si jak chceš mám v piči lidi co se snaží povyšovat nad ostatními přes internet.Než si tady někoho znal byl klid,jakmile ses vetřel k někomu ve fitku je z tebe frajer.Ego je ego.Ted tě každý plácá po zádech,tak se budeš povyšovat a pohrdat,to už jsem někde viděl.
To same muzu napsat ja,ze pohrdam clovekem ktereho neznam ani jeho vykony ale presto budu rikat ze jsem lepsi,to da rozum
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: st duben 28, 2010 6:57 pm Předmět: |
|
|
Viz muj log, když už si tam začal psat tak ať se nemusim divat do dvou temat!
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st duben 28, 2010 9:18 pm Předmět: |
|
|
| agnez napsal: | | Ernandes napsal: | Tvý silový výkony i tebe celýho mám uprdele tak to pochop .Pohrdám tebou jak to jen jde. Neznám tě a přesto tebou pohrdám! Mužeš snad klesnout níž? Nemáš nic co bych chtěl, neumíš nic co bych chtěl. Idkybys mě porazil ve všem měřitelným co snad jenom jde tak prostě pro mě nejseš nic |
Potom nesmyslně nereaguj.Proč potom říkáš že jsi ve všem lepší,když ted píšeš že neznáš moje výkony,prostě potřebuješ se povyšovat.Pohrdej si jak chceš mám v piči lidi co se snaží povyšovat nad ostatními přes internet.Než si tady někoho znal byl klid,jakmile ses vetřel k někomu ve fitku je z tebe frajer.Ego je ego.Ted tě každý plácá po zádech,tak se budeš povyšovat a pohrdat,to už jsem někde viděl.
To same muzu napsat ja,ze pohrdam clovekem ktereho neznam ani jeho vykony ale presto budu rikat ze jsem lepsi,to da rozum |
Nereaguj už. prosím.
|
|
| nahoru |
|
 |
badevil

|
Zaslal: so květen 01, 2010 7:25 am Předmět: |
|
|
Asi nejsem jedinej koho stve, ze 1.5. nevyslo na vcerejsek... Navic uz zacina klasickej model - pres tyden vedra, o vikendu hnusne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: so květen 01, 2010 8:53 pm Předmět: |
|
|
badevil:
Kdysi nám jeden chytrej profesor říkal že tohle 5+2 není náhoda. že takhle příroda reaguje na změny intenzity provozu a podobnejch věcí mezi pracovníma dnama a víkendem. Možná na tom něco bude.
|
|
| nahoru |
|
 |
hooliganko
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: so květen 01, 2010 9:37 pm Předmět: |
|
|
| hooliganko napsal: | to , že sem nikde od nikoho nezjistil , kdo vyhrál na moravě v kategorii kultíci do 90kg , nevíte někdo? |
Zdeněk Červený, byl zde před nějakou dobou moderátor, jeho nick byl "schwaca"
|
|
| nahoru |
|
 |
hooliganko
|
Zaslal: so květen 01, 2010 10:01 pm Předmět: |
|
|
| JOga napsal: | | hooliganko napsal: | to , že sem nikde od nikoho nezjistil , kdo vyhrál na moravě v kategorii kultíci do 90kg , nevíte někdo? |
Zdeněk Červený, byl zde před nějakou dobou moderátor, jeho nick byl "schwaca" |
morava , ne čechy
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne květen 02, 2010 6:23 am Předmět: |
|
|
na sk něco je, tak koukni _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: ne květen 02, 2010 7:40 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: ne květen 02, 2010 9:05 pm Předmět: |
|
|
Včera mě nasral jeden kokot u nás, jak vyprávěl, že po psovi házeli dlažební kostku, a že dneska chtěli chytit a nakopnout kočku, měl štěstí ten sráč, že tam přišel nějakej chlap si stěžovat, že mu někdo shodil popelnici. Jinak by ten kokot domu po svejch nejspíš nedošel! _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
pxicho
|
Zaslal: ne květen 02, 2010 9:21 pm Předmět: |
|
|
| NUMM3R™ napsal: | | Jinak by ten kokot domu po svejch nejspíš nedošel! |
ačkoli má nummer pravdu, že klučina je arcič*rák, tak to co mě se*e víc, jsou tyhle silácký řeči
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|