|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Johny HaRd
|
Zaslal: po květen 03, 2010 11:10 am Předmět: |
|
|
Noo, mám doma 4 kočky  , a někdo my ji chytit a nakopnout, tak by to jen silácky řeci nebyly... _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: po květen 03, 2010 2:47 pm Předmět: |
|
|
| cocman napsal: | No spolubydlici ma jen 1 kocku a kdyby ji nekdo chytil a nakopnul, tak bych mu jeste zaplatil |
Důvod?
Mám taky doma kočku, přijdu domu, všude bordel od ní, z poličky shozené vonavky atd, nebo třeba otevřu dveře a ona vyběhne ven tak jí odsunu nohou, ale nikdy v životě bych jí nenakopl, i kdyby to nebyla moje, ani psa bych nenakopl.
Když někdo ubliží bezbranému zvířeti jako je kočka (no uplně bezbraná neni, ale přece) tak je u mě č*rák co si zaslouží rozbít hubu, at je to někdo koho znám nebo třeba prezident, at má třeba 2 metry a 120kg, prostě to bude u mě č*rák.
Když je někdo takovej frajer, tak at vleze do v zoo do klece a nakopne třeba geparda,tygra nebo jinou kočkovitou šelmu. Uvidíme kdo bude frajer.
| pxicho napsal: |
ačkoli má nummer pravdu, že klučina je arcič*rák, tak to co mě se*e víc, jsou tyhle silácký řeči |
Tohle na milion % procent silácký řeči nejsou. Toho kluka znám několik let, a né jednou jsme si dali do huby. A i kdyby to nebyl on tak bych tomu člověku řekl minimálně co si o něm myslim. Tot vše ktevj siláckejm řečím. _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
hooliganko
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: po květen 03, 2010 3:00 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
hooliganko
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
|
| nahoru |
|
 |
pxicho
|
Zaslal: po květen 03, 2010 3:12 pm Předmět: |
|
|
| pxicho napsal: |
ačkoli má nummer pravdu, že klučina je arcič*rák, tak to co mě se*e víc, jsou tyhle silácký řeči
| NUMM3R™ napsal: |
Tohle na milion % procent silácký řeči nejsou. Toho kluka znám několik let, a né jednou jsme si dali do huby. A i kdyby to nebyl on tak bych tomu člověku řekl minimálně co si o něm myslim. Tot vše ktevj siláckejm řečím. | |
nejsou? tedy by jsi mu zlámal hnáty, "že by po svých neodešel"?
dost toho. mě se líbilo to s tím talířem
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: po květen 03, 2010 3:17 pm Předmět: |
|
|
Furt jsem nemocnej,do toho mě začal bolet zub, bakalářku k poslední úpravě jsem dostal po měsíci místo 2 týdnů. Od 7.30 do 14.30 jsem každý den v nemocnici (alespoň nás někteř pouští dřív:) do toho se mám učit na praktické státnice které jsou už za 3 týdny (ústní za 4  ) na který si člověk z nemocnice jen odskočí a pak zas zpět...
Kocourkov _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: út květen 04, 2010 11:43 am Předmět: |
|
|
Ti socani z Řecka,nechápu že Slováci si ještě kvůli nich musí půjčovat.116 milionu eur vždyt tolik penez ani nemaj..150 miliard eur na záchranu,kurva kde se tolik peněz veme,to je neskutečná suma.Řekne mi někdo jak se Řecko do té situace dostalo?Stačí stručně.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bernhard
|
Zaslal: út květen 04, 2010 11:48 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Deviator
|
Zaslal: út květen 04, 2010 11:50 am Předmět: |
|
|
| agnez napsal: | | Ti socani z Řecka,nechápu že Slováci si ještě kvůli nich musí půjčovat.116 milionu eur vždyt tolik penez ani nemaj..150 miliard eur na záchranu,kurva kde se tolik peněz veme,to je neskutečná suma.Řekne mi někdo jak se Řecko do té situace dostalo?Stačí stručně. |
Zajebal to Stelios jak nám dával půlky zadaro :D
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: út květen 04, 2010 11:51 am Předmět: |
|
|
| Deviator napsal: | | agnez napsal: | | Ti socani z Řecka,nechápu že Slováci si ještě kvůli nich musí půjčovat.116 milionu eur vždyt tolik penez ani nemaj..150 miliard eur na záchranu,kurva kde se tolik peněz veme,to je neskutečná suma.Řekne mi někdo jak se Řecko do té situace dostalo?Stačí stručně. |
Zajebal to Stelios jak nám dával půlky zadaro :D |
Ty cipe Ten to posral maximálně vitamíny no. já mám dost.Stelios Bosa líta vrtulníkem
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: út květen 04, 2010 12:49 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|