Naše,vaše osobáky

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 345, 346, 347 ... 582, 583, 584  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Naše,vaše osobáky  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Naše,vaše osobáky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
badevil

PříspěvekZaslal: út květen 04, 2010 7:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

drlift_ napsal:
Markisha napsal:
no můj manžel dá s bídou 70 :-)))) a to je chlap jak hora.

Vzdyt neni jako hora.

Normalni chlap da podle mne od 120kg a vys.

Jo a 150kg na mrtvolu bez cviceni z fleku. To uz tady jednou bylo
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Anonymní

PříspěvekZaslal: út květen 04, 2010 8:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tofmik napsal:
drlift_ napsal:

to mi připadá trochu jako ulet. když někdo necvičí tak to prostě nezvedne. Je jasné když k tomu přijdou lidi co pracujou v oboru kde furt něco tahají atd. tak max. nebudou vědět jak to chytnout, ale zvednou to. ale říct že každý normální chlap musí zvednou 120kg mi přijde dost mimo. Samozřejmě otázka co ty si představuješ pod tím slovem "normální"

Když jsem začínal cvičit, tak jsem po cca půl roce (klasického nesmyslného a neefektivního) cvičení poprvé zkoušel mrtvolu a stovka šla bez problémů. To mi bylo 18 a nějaké silové předpoklady jsem fakt neměl. Takže ten Liftův odhad je pro zdravého, dospělého, ne přímo rachitického chlapa reálný.
JOga

PříspěvekZaslal: út květen 04, 2010 8:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když jsem já začínal s mrtvolou někdy minulý rok na podzim, jel jsem docela na krev 5x5 70kg a prdel si fakt nedělám, ted dávám bezproblému
5x5 120-130, tím myslím, že je to jeden ze cviků, kde váha na čince šíleným způsobem stoupá .
tofmik

PříspěvekZaslal: út květen 04, 2010 8:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no jak myslíte. mě to spíš příjde, že když bych vzal pouze lidi v posilovně tak polovina těch lidí tam by něco takového nezvedla. pak samozřejmě lidi co slovo sport znají z televize
Frozz.

PříspěvekZaslal: út květen 04, 2010 8:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bic. zdvih velkou osou - Tak takovej osobáček malinkej, ale mám z toho radost, protože vidím zlepšení, i když to samozřejmě pro mě není moc důležitý cvik, ale potěší to. Když jsem začínal tak jsem jel max s 20kg osou, v současnosti max s 30kg, a dnes najednou 2x3x40kg , takže +10kg ani nevím jak . TH 83kg.
karlkanas

PříspěvekZaslal: út květen 04, 2010 8:43 pm    Předmět: maximalky Odpovědět s citátem

17 let 90kg 7 měsíců od 1.kontaktu s čínkou bench 145kg dřep 210-hluboký, mrtvola 195, podle známých neco obdivuhodnýho zajímá mne také ale názor zkušených
Belda

PříspěvekZaslal: út květen 04, 2010 9:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky se tedy podelím o me vykony ... 19 let - bench 6x 100kg, drep 6x 150, mrtvy tah 5x160kg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
ka-r-los

PříspěvekZaslal: út květen 04, 2010 11:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bench-press : 95 kg
dřep (pásek) : 170 kg
dřep (RAW) : 150 kg
MT : 170 kg

Výška 185cm/90kg
nikkon

PříspěvekZaslal: st květen 05, 2010 4:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dnes deadlift 140kg s hmotnostou 73
17 rokov
siel som drepy..a sparing tahy..kukol sa na cinku a poveda: "pod skusit"
nemal som unaveny uchop pretoze mrtvolu som pred tym nesiel ale bl som rozohriaty z drepov
potesilo ma to...
Markisha

PříspěvekZaslal: st květen 05, 2010 9:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

setit napsal:
tofmik napsal:
drlift_ napsal:

to mi připadá trochu jako ulet. když někdo necvičí tak to prostě nezvedne. Je jasné když k tomu přijdou lidi co pracujou v oboru kde furt něco tahají atd. tak max. nebudou vědět jak to chytnout, ale zvednou to. ale říct že každý normální chlap musí zvednou 120kg mi přijde dost mimo. Samozřejmě otázka co ty si představuješ pod tím slovem "normální"

Když jsem začínal cvičit, tak jsem po cca půl roce (klasického nesmyslného a neefektivního) cvičení poprvé zkoušel mrtvolu a stovka šla bez problémů. To mi bylo 18 a nějaké silové předpoklady jsem fakt neměl. Takže ten Liftův odhad je pro zdravého, dospělého, ne přímo rachitického chlapa reálný.

Moje chlapisko není rachitické spíše naopak a je líné jako vepřík, takže odtud ty výkony :-)
300lbs

PříspěvekZaslal: čt květen 06, 2010 2:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak dneska sem si udelal radost...
DL- 2op-215kg...NADHMATEM...
mysH

PříspěvekZaslal: čt květen 06, 2010 2:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

300lbs: to neni fer, ja chci taky delsi prsty ..
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: čt květen 06, 2010 2:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

15let, 180cm, 72kg

bench press 8x 70kg, bicepsový zdvih - 2x 40kg

shyby najednou 10 opravdu poctivých se širokým úchopem, kliky najednou 40 taky poctivých - hrudníkem se dotknu země bez prohýbání
DrLift

PříspěvekZaslal: čt květen 06, 2010 5:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tofmik napsal:
no jak myslíte. mě to spíš příjde, že když bych vzal pouze lidi v posilovně tak polovina těch lidí tam by něco takového nezvedla. pak samozřejmě lidi co slovo sport znají z televize

Zrejme zijes v jine dimenzi. Nevim, ze by u nas v posilovne nekdo z kluku daval min nez 220kg, 100kg zvedaji i holky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
tofmik

PříspěvekZaslal: čt květen 06, 2010 6:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DrLift napsal:
Zrejme zijes v jine dimenzi. Nevim, ze by u nas v posilovne nekdo z kluku daval min nez 220kg, 100kg zvedaji i holky

a mě to zas příjde, že jsou tady lidi co neumí číst. Tedko jsem našel co se psalo zezačátku, ale dalo se to do zvláštního topicu. Kde bylo přesně napsáno co jsem se ptal pod pojmem normální člověk. Potom naprosto souhlasím.

A když půjdeš do většiny normálních fitek tak tam opravdu není moc lidí co cvičí s tím co ty píšeš. Takže to že já zrovna v okolí co jsem bydlel jsem neměl pořádnou posilovnu, ale fitko kam chodili lidi jenom na stroje a pokecat si a že potom jsem napsal co jsem napsal a byla to pravda což pro tebe je jiná dimenze není můj problém :-). Až teprve tedko co jsem začal chodit do fitka co chodí mysh a cizo tak tam chodí víc lidí co už tam zvedají větší váhy.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Naše,vaše osobáky Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 345, 346, 347 ... 582, 583, 584  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: