| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Ernandes

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Ernandes

|
Zaslal: út květen 04, 2010 1:48 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: út květen 04, 2010 1:51 pm Předmět: |
|
|
4.5.2010
Shadow boxing 2min
Rope pull-ups: 6x,6x,6x,6x,5x
Front squat + military press: 4x10
Deep push-ups +vest: 25x,20x,20x,20x
Abs mix: 4x25
Biceps barbell: 4x12
Pozn: Bicáček byl z toho celýho nejlepší
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: út květen 04, 2010 5:03 pm Předmět: |
|
|
Koukal jsem na to tvý poslední video a vypadá to dobře to cvičení, jen ten poslední cvik bych radši vynechal:D _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: út květen 04, 2010 5:30 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | | Koukal jsem na to tvý poslední video a vypadá to dobře to cvičení, jen ten poslední cvik bych radši vynechal:D |
jenze to je cviceni ktery s posilovanim jako takovym nema nic spolecnyho, je to jedno z cviceni pro mma jako vsechny cviky co sou na tom videu akorad tem co tomu nerozumi to prijde vtipny, je tak Ernandes?
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: út květen 04, 2010 5:34 pm Předmět: |
|
|
3. cvike je posilovaci to je snad i vidět. Však si to zkuste 30sec kruhy na jednu stranu 30sec na druhou a lokty a kolena 5cm nad zemi. a 4. pokud se dělá bez ruk tak naprosto bezkonkurenční na posílení celýho krku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: út květen 04, 2010 5:37 pm Předmět: |
|
|
myslel sem posilovani normalnich lidi v cinkarne kteri nemaji sklony k nasili
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: út květen 04, 2010 5:40 pm Předmět: |
|
|
No myslim že 3. by se dal uplatnit v nějakych cvičeních ale čtyřka asi ne =D
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: st květen 05, 2010 7:24 pm Předmět: |
|
|
5.5.2010
Forearm + wrist: 10min
walk 5km - 70min
Pozn: Vzhledem k tomu že sem si všiml v posledních dnech že mám chuť cvičit spíš navečer tak od zítra začnu cvičit večer a uvidíme
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: čt květen 06, 2010 3:09 pm Předmět: |
|
|
6.5.2010
100 burpees for time: 7:53 Holy crap
Bench press: 3x30
Bench press close grip: 3x30
Bent over rows: 3x25
Good morning: 3x25
calves ex.: 3x20
Biceps barbell: 4x20
Full contact twist: 4x20
Pozn: že to bude hrozný sem čekal ale takhle hrozný?  . Řikal sem si že to sem ani nebudu dávat ale co je to motivace pro mě. Polehčení mi je snad jen to že je to asi poprvé co sem se dohnal k tomu udělat jich 100. Pocity během cvičení byli asi takový že po dodělání 40ti sem měl chuť padnout na zada a nechat se zastřelit  a po dodělání toho celýho sem myslel že si ublinknu a vyblinkám svoje plíce  . Zbytek taková změna od toho co jedu normálně. Jednou začas to muže jen prospět  .
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: čt květen 06, 2010 3:14 pm Předmět: |
|
|
Hele muzu se zeptat? Ty anglicaky delas jak? Klik, vyskok a tlesknuti nad hlavou? Jelikoz jsem videl velkou spoustu variaci na ne a nekterym se burpees snad rikat ani neda
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: čt květen 06, 2010 3:17 pm Předmět: |
|
|
Klik s dotekem hrudniku o podlahu (samozřejmě v pozdější fázi se tomu už moc klik říkat nedá  ). Přiskok nohama na uroveň ruk. Vyskok a ruce nahoru no nebes. Ale příště to tlesknutí určitě zavedu protže se to dá lip kontrolovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: čt květen 06, 2010 3:28 pm Předmět: |
|
|
| cocman napsal: | Tak to klobouk dolu za ten cas....ja to zkousel jen jednou a mel sem cas asi o 5 minut horsi |
Fakt? Tyjo tak to si mě potěšil Ja ani nevim jak mě to napadlo. Prostě sem si vzpoměl že sem to jednou zkusil a u 70tky sem se na to vysral no. Tak sem jich teď udělal dvacet par vteřin oddech a po každejch 10 zase par vteřin na rozmyšleno jestli si radši nerozbiju hlavu o zeď a nakonec sem to udělal za 7:53 tak sem si řikal že je to napiču a kouknu na net a nenašel sem tam snad jediný video s horším časem jak 5min Takže sem to přehodnotil jako hodně trapnej výkon.
Tak si to teď někdy zkus myslím že ten cross co jedeš by měl zařídit že budeš mít slušnej čas.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |