|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt květen 06, 2010 6:12 pm Předmět: |
|
|
| DrLift napsal: | Nevim, ze by u nas v posilovne nekdo z kluku daval min nez 220kg, 100kg zvedaji i holky | No jo, ale to je tak, jako bych napsal, že nevím, že by u nás v práci byl někdo, kdo by nerozuměl elektronovým mikroskopům. Rámcově s tebou souhlasím, ale zdá se mi, že ty bereš dosti omezený statistický vzorek. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ygg
|
Zaslal: čt květen 06, 2010 6:16 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | DrLift napsal: | Nevim, ze by u nas v posilovne nekdo z kluku daval min nez 220kg, 100kg zvedaji i holky | No jo, ale to je tak, jako bych napsal, že nevím, že by u nás v práci byl někdo, kdo by nerozuměl elektronovým mikroskopům. Rámcově s tebou souhlasím, ale zdá se mi, že ty bereš dosti omezený statistický vzorek. |
Nerámcově si Lift jako obvykle dělá z diskuze prdel:-))))....i když ta kila samozřejmě sedí. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt květen 06, 2010 6:22 pm Předmět: |
|
|
No, to asi jo :-) A ráno to dělá DrLift_ a večer jen DrLift :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
StrongerYAAHO

|
Zaslal: čt květen 06, 2010 6:23 pm Předmět: |
|
|
14years
Bench: 5x 63kg,1x 73kg _________________ [i:8e0845cf86]S pozdravem StrongerYAAHO[/i:8e0845cf86]
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
|
| nahoru |
|
 |
radeczek

|
Zaslal: čt květen 06, 2010 8:33 pm Předmět: |
|
|
| prochm napsal: | Můj 10 letý syn na bench press 20kg při své hmotnosti 30kg. |
tojo, drsne muj desetilety bracha, ktereho porad premlouvam at si da se mnou treba par kliku, tak je rad, ze vytahne osu (asi 13kg)
|
|
| nahoru |
|
 |
Markisha

|
Zaslal: čt květen 06, 2010 9:29 pm Předmět: |
|
|
| prochm napsal: | Můj 10 letý syn na bench press 20kg při své hmotnosti 30kg. |
Nejsem nějakej odborník, ale mám dojem, že by děti ve vývinu neměly silově cvičit.
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: čt květen 06, 2010 9:53 pm Předmět: |
|
|
| Markisha napsal: | | prochm napsal: | Můj 10 letý syn na bench press 20kg při své hmotnosti 30kg. |
Nejsem nějakej odborník, ale mám dojem, že by děti ve vývinu neměly silově cvičit. |
Jasně že ne.To bych mu nikdy nedovolil.Jde o to,že pořád celý den sedí jen u počítače a nic nedělá jen jednou týdně hraje ve škole s klukama florbal.No a já ho ukecal aby šel semnou cvičit.Nakonec se mu tam hrozně líbilo.Zkoušel si tam různé cviky.Ten bench zkoušel s tyčí a jen jednou.Jinak cviky které ho bavily nejvíc tak tricepsové stahování horní kladky a cviky na záda:stahování horní kladky za hlavu a spodní kladky v sedě.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt květen 06, 2010 9:56 pm Předmět: |
|
|
Já bych desetiletýho kluka poslal tak dvakrát týdně do bazénu. To je ultimátní cesta k parádní kondici a atletický postavě :)
K činkám bych ho neopouštěl ani omylem : ( Ale chápu tě.
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: čt květen 06, 2010 10:16 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | Já bych desetiletýho kluka poslal tak dvakrát týdně do bazénu. To je ultimátní cesta k parádní kondici a atletický postavě :)
K činkám bych ho neopouštěl ani omylem : ( Ale chápu tě. |
Já bych taky rači chtěl aby dělal nějaký jiný sport.Běhání nebo atletiku a činky bral jen jako doplněk.Ale strach z toho že by tomu cvičení nějak podlehl rozhodně nemám.
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: čt květen 06, 2010 10:34 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | Já bych desetiletýho kluka poslal tak dvakrát týdně do bazénu. To je ultimátní cesta k parádní kondici a atletický postavě :)
K činkám bych ho neopouštěl ani omylem : ( Ale chápu tě. |
Při správně vedeném tréninku není problém ani cvičení dětí v posilovně.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt květen 06, 2010 10:54 pm Předmět: |
|
|
| DrLift napsal: | | tofmik napsal: | | no jak myslíte. mě to spíš příjde, že když bych vzal pouze lidi v posilovně tak polovina těch lidí tam by něco takového nezvedla. pak samozřejmě lidi co slovo sport znají z televize |
Zrejme zijes v jine dimenzi. Nevim, ze by u nas v posilovne nekdo z kluku daval min nez 220kg, 100kg zvedaji i holky |
som cvičil vo viacerých posilovniach, 200ku som okrem mna videl dať týpka jedného raz a raz Petríka 270 okrem nich nikoho čo by dával mrtvoly okolo 200kg či nebodaj drepy poctivo viac ako 140 a to som videl korieb, hovied, búšičov etc... _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
DrLift
|
Zaslal: čt květen 06, 2010 11:28 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: |
som cvičil vo viacerých posilovniach, 200ku som okrem mna videl dať týpka jedného raz a raz Petríka 270 okrem nich nikoho čo by dával mrtvoly okolo 200kg či nebodaj drepy poctivo viac ako 140 a to som videl korieb, hovied, búšičov etc... |
To je ale opravdu spis tim, ze je nikdo necvicil. 200kg pro nekoho kdo mrtvolu obcas jede nemuze byt problem.
|
|
| nahoru |
|
 |
DrLift
|
Zaslal: čt květen 06, 2010 11:31 pm Předmět: |
|
|
| tofmik napsal: |
a mě to zas příjde, že jsou tady lidi co neumí číst. Tedko jsem našel co se psalo zezačátku, ale dalo se to do zvláštního topicu. Kde bylo přesně napsáno co jsem se ptal pod pojmem normální člověk. Potom naprosto souhlasím.
A když půjdeš do většiny normálních fitek tak tam opravdu není moc lidí co cvičí s tím co ty píšeš. Takže to že já zrovna v okolí co jsem bydlel jsem neměl pořádnou posilovnu, ale fitko kam chodili lidi jenom na stroje a pokecat si a že potom jsem napsal co jsem napsal a byla to pravda což pro tebe je jiná dimenze není můj problém :-). Až teprve tedko co jsem začal chodit do fitka co chodí mysh a cizo tak tam chodí víc lidí co už tam zvedají větší váhy. |
Jasne, ale ja samozrejme nepovazuju lidi co drou v posilovne ze nejaky reprezentativni vzorek. Napsal jsem to jen proto, ze byla pozdeji rec o lidech z fitek. Za tema vahama pro normalni chlapy si stojim. Pokud to chlap neda je proste lemra.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: pá květen 07, 2010 7:03 am Předmět: |
|
|
| DrLift napsal: | | Turakam napsal: |
som cvičil vo viacerých posilovniach, 200ku som okrem mna videl dať týpka jedného raz a raz Petríka 270 okrem nich nikoho čo by dával mrtvoly okolo 200kg či nebodaj drepy poctivo viac ako 140 a to som videl korieb, hovied, búšičov etc... |
To je ale opravdu spis tim, ze je nikdo necvicil. 200kg pro nekoho kdo mrtvolu obcas jede nemuze byt problem. |
Po třech letech intenzivního snažení (od tý doby co jsem s mrtvolama začal) jsem se dostal na 170 a to byl jen hec, takže fakt nevím, s jakejma sypačema se stýkáš... Teda ne že by moje nevýkony měly nějakou výpovědní hodnotu, ale u běžně cvičící populace (=neprofi sportovci) fakt 200 na mrtvoly není běžnej výkon.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|