Naše,vaše osobáky

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 347, 348, 349 ... 582, 583, 584  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Naše,vaše osobáky  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Naše,vaše osobáky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
PetkaB

PříspěvekZaslal: pá květen 07, 2010 7:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
DrLift napsal:
Turakam napsal:

som cvičil vo viacerých posilovniach, 200ku som okrem mna videl dať týpka jedného raz a raz Petríka 270 okrem nich nikoho čo by dával mrtvoly okolo 200kg či nebodaj drepy poctivo viac ako 140 a to som videl korieb, hovied, búšičov etc...

To je ale opravdu spis tim, ze je nikdo necvicil. 200kg pro nekoho kdo mrtvolu obcas jede nemuze byt problem.

Po třech letech intenzivního snažení (od tý doby co jsem s mrtvolama začal) jsem se dostal na 170 a to byl jen hec, takže fakt nevím, s jakejma sypačema se stýkáš... Teda ne že by moje nevýkony měly nějakou výpovědní hodnotu, ale u běžně cvičící populace (=neprofi sportovci) fakt 200 na mrtvoly není běžnej výkon.

Taky už se nějakou dobu poflakuju po posilovnách a můj pohled - 200 na MT chlapi běžně nedávají, ale podle mě z velké části jen proto, že ten cvik prostě necvičí.
TO Octopuss: nevím, kolik ti je a kolik vážíš, ale pokud nemáš 60 kg, přijde mi po 3 letech intenzivního snažení 170 na MT málo. Ale jak jsem už napsala, není moc s čím poorovnávat, lidi ve fitkách moc MT nechodí.Porovnání mám třeba se svým synem-podotýkám, že cvičí pro sebe, je mu 19 a ještě před třemi lety boxoval v 63ce. Teď má cca 90 kg a zatáhl 205 před pár dny.

P.S. Ještě tu čekám Saurona a jeho polemiku s Liftem na téma - normální chlap a 100 kg na benč:-)))
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: pá květen 07, 2010 7:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsou všichni asi supertalenty nebo co :) Osobně znám jen dva lidi co zvednou přes 200, a jeden je profi vzpěrač, což se nepočítá

Btw fakt, že před rokem jsem s trhačkama a sumem vytáh 180, ale to se nepočítá, to je pro lemra.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
drlift_

PříspěvekZaslal: pá květen 07, 2010 8:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:

Po třech letech intenzivního snažení (od tý doby co jsem s mrtvolama začal) jsem se dostal na 170 a to byl jen hec, takže fakt nevím, s jakejma sypačema se stýkáš... Teda ne že by moje nevýkony měly nějakou výpovědní hodnotu, ale u běžně cvičící populace (=neprofi sportovci) fakt 200 na mrtvoly není běžnej výkon.

Tak predne k nam zadni sypaci nechodi. Pokud by se prislo na to, ze nekdo od nas sype, ma okamzite vyhazov z posilovny....

Pokud nedavas po takove dobe 200kg a nevazis zrovna 60kg, tak jsou jen dve moznosti. Bud trenujes totalne spatne nebo jsi hooodne velky antitalent na mrtvy tah.
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá květen 07, 2010 8:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

DrLifte, jak jsi na tom byl ty, když jsi poprvé zkoušel mrtvý tah?

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
mysH

PříspěvekZaslal: pá květen 07, 2010 8:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss: jenze DrLift nechodi do beznyho fitcentra a jestli ty kluky vede, tak se nediv, ze davaj tolik :) a druha vec je system treninku, si vem ze velka cast lidi cvici nesmyslny treninky nebo "kulturisticky".
Ja osobne, co jsem me cizo dal na spravnou cestu, tak po prvni silovce mi skocil drep na 180 a mt na 225 (pri 90kg vahy). A dal to slo s kazdou silovkou vys (az na bench, na to jsem taky hnup :D )
MT pres 200kg raw a klasikou je slusny vykon, drep pres 200kg raw bez monoliftu je velice slusny vykon. Takovy uvod do sveta silnejsich ..

Coz se mi nechce verit, ze tohle jde v 17ti letech, po 7 mesicich cviceni. Protoze pokud to skutecne dal, tak by mel okamzite jit vzpirat .. takovy supertalent bude medaile luxovat ..
drlift_

PříspěvekZaslal: pá květen 07, 2010 8:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
DrLifte, jak jsi na tom byl ty, když jsi poprvé zkoušel mrtvý tah?

Nejaky cas jsem uz cvicil nez jsem zkusil mrtvy tah. Muj prvni mrtvy tah byl 215kg (TH cca 80-85kg). Po cca dvou mesicich treninku mrtveho tahu jsem dal na prvnich zavodech tusim 245kg pri vaze 83kg (raw, zadne dresy tehdy nebyly). Kazdopadne nejsem dobre meritko, daval jsem ze zacatku pomerne o dost vic nez ostatni kluci.
tofmik

PříspěvekZaslal: pá květen 07, 2010 8:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jen snad nevadí, že se zeptám tady. ale ted už nevím na jakých přesně, ale koukal jsem se na nějaké výsledky na mainwebu pro trojboj a tam i párkrát byla váha pod 200kg případne to bylo těsně kolem 200kg. To jsou teda zrovna závodnicí co to dělaj chvilku nebo jsou to mladý kluci, protože tam jsou kila a ne ročníky? Když někdo kdo by se rozvoj mimo dřep a bench zaměřoval na rozvoj téhle discipliny nedostal potom tak rychle přes 200kg?
bikon

PříspěvekZaslal: pá květen 07, 2010 8:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tofmik napsal:
jen snad nevadí, že se zeptám tady. ale ted už nevím na jakých přesně, ale koukal jsem se na nějaké výsledky na mainwebu pro trojboj a tam i párkrát byla váha pod 200kg případne to bylo těsně kolem 200kg. To jsou teda zrovna závodnicí co to dělaj chvilku nebo jsou to mladý kluci, protože tam jsou kila a ne ročníky? Když někdo kdo by se rozvoj mimo dřep a bench zaměřoval na rozvoj téhle discipliny nedostal potom tak rychle přes 200kg?

vysledky junioru nebo muzu ? dotaz je myslenej bez rozdilu vahovych kategorii ?
tofmik

PříspěvekZaslal: pá květen 07, 2010 9:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

bikon: já se to pokusím najít. už si to přesně nepamatuju. takže je možné, že to byli junioři. Jinak co vím tak to co jsem napsal platí pouze to kategorie do 90kg
bikon

PříspěvekZaslal: pá květen 07, 2010 9:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tofmik napsal:
bikon: já se to pokusím najít. už si to přesně nepamatuju. takže je možné, že to byli junioři. Jinak co vím tak to co jsem napsal platí pouze to kategorie do 90kg

na oficialnich strankach trojboje sou i rocniky zavodniku. pokud tam ma do 90 nekdo pod 200, tak to sou mlady kluci. bylo to v ramci oblastnich soutezi (nejnizsich)
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: pá květen 07, 2010 10:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

drlift_ napsal:
Tak predne k nam zadni sypaci nechodi. Pokud by se prislo na to, ze nekdo od nas sype, ma okamzite vyhazov z posilovny....

Pokud nedavas po takove dobe 200kg a nevazis zrovna 60kg, tak jsou jen dve moznosti. Bud trenujes totalne spatne nebo jsi hooodne velky antitalent na mrtvy tah.

Vážím přes 90 a že nejsem žádnej trenér, toho jsem si velice dobře vědom :)
Jinak musím podotknout, že ze svaté trojice D, B, MT mám na mrtvolách výkony nejlepší 200 je pro mě něco jako svatej grál. Možná za pár let dám, možná ne. Stejně pojedu od nuly, a kdoví kdy budu moct zase cvičit...

drlift_ napsal:
Nejaky cas jsem uz cvicil nez jsem zkusil mrtvy tah. Muj prvni mrtvy tah byl 215kg (TH cca 80-85kg). Po cca dvou mesicich treninku mrtveho tahu jsem dal na prvnich zavodech tusim 245kg pri vaze 83kg (raw, zadne dresy tehdy nebyly). Kazdopadne nejsem dobre meritko, daval jsem ze zacatku pomerne o dost vic nez ostatni kluci.

V tom případě jsi supertalent... Což je samozřejmě super, ale holt zkus akceptovat fakt, že je vás drtivá menšina :) Plus se domnívám, že na takovýhle výkony se člověk nemůže věnovat ničemu jinýmu. Já bych se pravděpodobně zlepšit dokázal, ale mám i jiný sporty, kterým se věnuju, a krom toho jsem zjistil, že vážit moc je k hovnu :)
drlift_

PříspěvekZaslal: pá květen 07, 2010 10:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
Plus se domnívám, že na takovýhle výkony se člověk nemůže věnovat ničemu jinýmu. Já bych se pravděpodobně zlepšit dokázal, ale mám i jiný sporty, kterým se věnuju, a krom toho jsem zjistil, že vážit moc je k hovnu :)

Trenink zas az tak hrozne narocnej casove neni, proste zajdes 3x tydne do posilovny (zivotospravu resit nemusis). Kazdopadne pro zivot je lepsi vsestranost. Je to otazka priorit. Nekdo chce delat od kazdeho trochu (ale nic poradne), nekdo venuje svoje usili jen jednim smerem....

Super talent na MT bohuzel nejsem, to bych musel tahat minimalne o 30kg vic
CIZO

PříspěvekZaslal: pá květen 07, 2010 10:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

drlift:

zase na druhou stranu, na benci zacina alespon trochu slusnej raw vykon od 1,5 nasobku telesny hmotnosti a to se bavime porad spis o nejakym prumeru, nez o dobrym vykonu a myslim ze ty jsi s tim bencem taky docela bojoval a nejak jsi v nem nevynikal (aby to nebylo spatne pochopeno, ja samozrejme nemam co rikat, protoze ja jsem se na ten 1,5 nasobek jeste ani nedostal a na benc jsem tak slabej, ze se to vymyka vsem meritkum )... takze nejde rict ze 250 tah je vlastne nic, to uz je solidni vykon a urcite jsou na to potreba nejake dispozice

Derek Poundstone
drlift_

PříspěvekZaslal: pá květen 07, 2010 10:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
drlift:
zase na druhou stranu, na benci zacina alespon trochu slusnej raw vykon od 1,5 nasobku telesny hmotnosti a to se bavime porad spis o nejakym prumeru, nez o dobrym vykonu a myslim ze ty jsi s tim bencem taky docela bojoval a nejak jsi v nem nevynikal (aby to nebylo spatne pochopeno, ja samozrejme nemam co rikat, protoze ja jsem se na ten 1,5 nasobek jeste ani nedostal a na benc jsem tak slabej, ze se to vymyka vsem meritkum )... takze nejde rict ze 250 tah je vlastne nic, to uz je solidni vykon a urcite jsou na to potreba nejake dispozice

Ja ale nepsal, ze 250kg v tahu je nic. V benchi jsem rozhodne nevynikal, ale v dobe kde jsem zacinal se zvedaly ve vsech disciplinach podstatne mensi vahy nez se zvedaji dnes. Nasel jsem mistrovstvi oblasti z r.93 (dresy tehdy nemel snad nikdo, nejsem si jistej jestli drepy byly jen v obinadlech nebo uz v bandazich, doplnky vyzivy prakticky neexistovaly)

do 90,0 kg
1. Vatolin Vasil Klára Praha 230,0 182,5 235,0 647,5
2. Urban Martin Sokol Nymburk 200,0 120,0 *281,0 600,0
3. Šťastný Adam Sokol Nymburk 190,0 115,0 220,0 525,0
4. Doležal Karel Sokol Nymburk 170,0 120,0 200,0 490,0
5. Stříska František Sokol Nymburk 170,0 100,0 207,5 477,5
6. Jech Luděk Sokol Nymburk 172,5 102,5 195,0 470,0
7. Sorokáč Pavel TZ Prosport Rakovník 145,0 120,0 175,0 435,0

P.S.:mozna by nebylo od veci celou tuhle debatu nekam presoupnout abysme to tu nezasirali.
bikon

PříspěvekZaslal: pá květen 07, 2010 11:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jak dlouho tehda cvicils ? ale od ty doby bench posunuls pekne. bych ale cekal vetsi cislo v tom veku vzhledem k poslednim souteznim vykonum. jak to tehda bylo se stopkou na benchu ?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Naše,vaše osobáky Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 347, 348, 349 ... 582, 583, 584  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: