Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 183, 184, 185 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Markisha

PříspěvekZaslal: pá květen 07, 2010 7:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Štve mě, že u nás v Debile už měsíc nemaj čínské zelí a v Hypernově je nějaký podivný, chutná to jako lopuch.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
LuckaSvecova

PříspěvekZaslal: pá květen 07, 2010 9:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

badevil napsal:
Markisho to nebylo na tebe, bylo to obecne. Jen si uvedomit fakta. Vsak podle pani doktorky sme vsichni bigoretici, takze to si clovek nevybere

A partner kdyz si te vykrmuje to je pak tezky, to verim . Zas druhy extrem muze byt mit partnerku, kterou nezajimaji a nelibi se ji nejaky svaly, pak jsou zensky co na to vylozene leti, zensky co leti na mohutny chlapy... Ideal krasy v dnesni dobe je uz hodne zkresleny pojem.

No jo je to tak :) Chlap pod 100kg pro mě není chlap :) (Samozřejmě nesmí to být 100kg v tuku :D)
Markisha

PříspěvekZaslal: pá květen 07, 2010 11:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

LuckaSvecova napsal:
badevil napsal:
Markisho to nebylo na tebe, bylo to obecne. Jen si uvedomit fakta. Vsak podle pani doktorky sme vsichni bigoretici, takze to si clovek nevybere

A partner kdyz si te vykrmuje to je pak tezky, to verim . Zas druhy extrem muze byt mit partnerku, kterou nezajimaji a nelibi se ji nejaky svaly, pak jsou zensky co na to vylozene leti, zensky co leti na mohutny chlapy... Ideal krasy v dnesni dobe je uz hodne zkresleny pojem.

No jo je to tak :) Chlap pod 100kg pro mě není chlap :) (Samozřejmě nesmí to být 100kg v tuku :D)

Tak to mě je jedno, jestli v tuku nebo ve svalech, hlavně nechci vedle chlapa vypadat jako mastodont vedle večeře :-D
Synthetic

PříspěvekZaslal: pá květen 07, 2010 11:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Markisha napsal:

Tak to mě je jedno, jestli v tuku nebo ve svalech, hlavně nechci vedle chlapa vypadat jako mastodont vedle večeře :-D

Ježiš (vůbec to neber jako útok na svojí osobu, nemyslim to zle)!
Ale tohle přesně mě vždycky šíleně děsí když to vidim. 50kg klouček se vede za ruku se 100kg "ženskou"...
Luster

PříspěvekZaslal: pá květen 07, 2010 12:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Synthetic napsal:
Markisha napsal:

Ale tohle přesně mě vždycky šíleně děsí když to vidim. 50kg klouček se vede za ruku se 100kg "ženskou"...

presne tak, navic to neni ani moc ojedinely
Synthetic

PříspěvekZaslal: pá květen 07, 2010 12:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
Synthetic napsal:
Markisha napsal:

Naopak je to dnes mezi mládeží poměrně populární..
Markisha

PříspěvekZaslal: pá květen 07, 2010 1:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Synthetic napsal:
Luster napsal:
Synthetic napsal:
Markisha napsal:

Naopak je to dnes mezi mládeží poměrně populární..

To mi povídejte...mně vždycky nejvíc balili právě takové kostitřasky, člověk by to obejmul a ono by to zdechlo, zaplať pambu za toho mýho baculku.
badevil

PříspěvekZaslal: pá květen 07, 2010 1:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.novinky.cz/zena/styl/199520-nejatraktivnejsi-celebritou-je-victoria-beckhamova.html

snad nejhorsi zebricek co jsem kdy videl... prvni misto trandak, druhy misto mama co bych pichal, treti zruda, ctvrta anorekticka..taky stetka z Transformers a dve opicky. No nazdar...
badevil

PříspěvekZaslal: pá květen 07, 2010 1:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A vaznejsi tema...menovy kurzy a ceny PHM. Diky Recko
Bernhard

PříspěvekZaslal: pá květen 07, 2010 2:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To si snad dělají p..el - facka a jít do lochu až na šest roků
http://aktualne.centrum.cz/domaci/soudy-a-pravo/clanek.phtml?id=667717
badevil

PříspěvekZaslal: pá květen 07, 2010 2:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To vis, s CSSD neni radno si zahravat . je me z toho nabliti tady.
I.N.G.

PříspěvekZaslal: pá květen 07, 2010 3:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bernhard napsal:

Jak útok na úřední osobu? Co to je za p*cov*nu? Od kdy je stranický politik na stranickém mítinku považovaný za úřední osobu? Bordel tady je kua neskutečnej, tohle jsou nefalšované bolševické papalášské manýry.

Jsem zvědavý, jestli tomu naštvanýmu chlápkovi nabídne služby Sokol nebo Samková. Tohle je přece zajímavá mediální kauza, že, právnické m*dky.
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: pá květen 07, 2010 5:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

badevil napsal:
http://www.novinky.cz/zena/styl/199520-nejatraktivnejsi-celebritou-je-victoria-beckhamova.html

snad nejhorsi zebricek co jsem kdy videl... prvni misto trandak, druhy misto mama co bych pichal, treti zruda, ctvrta anorekticka..taky stetka z Transformers a dve opicky. No nazdar...

heh taky nechapu, Beckhamova me absolutne sexualne nepritahuje, Angelina Jolie se mne libila este kdysi pred lety kdyz byla pekna...
m4l

PříspěvekZaslal: pá květen 07, 2010 5:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

I.N.G. napsal:
Bernhard napsal:

Jak útok na úřední osobu? Co to je za p*cov*nu? Od kdy je stranický politik na stranickém mítinku považovaný za úřední osobu? Bordel tady je kua neskutečnej, tohle jsou nefalšované bolševické papalášské manýry.

Jsem zvědavý, jestli tomu naštvanýmu chlápkovi nabídne služby Sokol nebo Samková. Tohle je přece zajímavá mediální kauza, že, právnické m*dky.

jezis moc to resite berte to tak ze to hlavne delaj novinari....... novinari jsou hovada nase justice stoji za .... ale az tak spatna neni:P
Markisha

PříspěvekZaslal: pá květen 07, 2010 9:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

badevil napsal:

no tak Keira Kneigthleyová a Cameron Diazová nejsou tak špatný, do Angeliny Jolie jsem byla svýho času zamilovaná, teda než začala blbnout s dietama, takovej film Gia olalá http://www.csfd.cz/film/22222-gia/.

No nic :-)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 183, 184, 185 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: