|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Markisha

|
Zaslal: pá květen 07, 2010 7:12 am Předmět: |
|
|
Štve mě, že u nás v Debile už měsíc nemaj čínské zelí a v Hypernově je nějaký podivný, chutná to jako lopuch.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
LuckaSvecova

|
Zaslal: pá květen 07, 2010 9:32 am Předmět: |
|
|
| badevil napsal: | Markisho to nebylo na tebe, bylo to obecne. Jen si uvedomit fakta. Vsak podle pani doktorky sme vsichni bigoretici, takze to si clovek nevybere
A partner kdyz si te vykrmuje to je pak tezky, to verim . Zas druhy extrem muze byt mit partnerku, kterou nezajimaji a nelibi se ji nejaky svaly, pak jsou zensky co na to vylozene leti, zensky co leti na mohutny chlapy... Ideal krasy v dnesni dobe je uz hodne zkresleny pojem. |
No jo je to tak :) Chlap pod 100kg pro mě není chlap :) (Samozřejmě nesmí to být 100kg v tuku :D)
|
|
| nahoru |
|
 |
Markisha

|
Zaslal: pá květen 07, 2010 11:28 am Předmět: |
|
|
| LuckaSvecova napsal: | | badevil napsal: | Markisho to nebylo na tebe, bylo to obecne. Jen si uvedomit fakta. Vsak podle pani doktorky sme vsichni bigoretici, takze to si clovek nevybere
A partner kdyz si te vykrmuje to je pak tezky, to verim . Zas druhy extrem muze byt mit partnerku, kterou nezajimaji a nelibi se ji nejaky svaly, pak jsou zensky co na to vylozene leti, zensky co leti na mohutny chlapy... Ideal krasy v dnesni dobe je uz hodne zkresleny pojem. |
No jo je to tak :) Chlap pod 100kg pro mě není chlap :) (Samozřejmě nesmí to být 100kg v tuku :D) |
Tak to mě je jedno, jestli v tuku nebo ve svalech, hlavně nechci vedle chlapa vypadat jako mastodont vedle večeře :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Synthetic

|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá květen 07, 2010 12:31 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Synthetic

|
Zaslal: pá květen 07, 2010 12:42 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Markisha

|
Zaslal: pá květen 07, 2010 1:22 pm Předmět: |
|
|
| Synthetic napsal: | | Luster napsal: | | Synthetic napsal: | | Markisha napsal: |
Tak to mě je jedno, jestli v tuku nebo ve svalech, hlavně nechci vedle chlapa vypadat jako mastodont vedle večeře :-D |
Ježiš (vůbec to neber jako útok na svojí osobu, nemyslim to zle)!
Ale tohle přesně mě vždycky šíleně děsí když to vidim. 50kg klouček se vede za ruku se 100kg "ženskou"... |
presne tak, navic to neni ani moc ojedinely |
Naopak je to dnes mezi mládeží poměrně populární..
|
To mi povídejte...mně vždycky nejvíc balili právě takové kostitřasky, člověk by to obejmul a ono by to zdechlo, zaplať pambu za toho mýho baculku.
|
|
| nahoru |
|
 |
badevil

|
Zaslal: pá květen 07, 2010 1:34 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
badevil

|
|
| nahoru |
|
 |
Bernhard
|
Zaslal: pá květen 07, 2010 2:11 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
badevil

|
Zaslal: pá květen 07, 2010 2:42 pm Předmět: |
|
|
To vis, s CSSD neni radno si zahravat  . je me z toho nabliti tady.
|
|
| nahoru |
|
 |
I.N.G.
|
Zaslal: pá květen 07, 2010 3:26 pm Předmět: |
|
|
Jak útok na úřední osobu? Co to je za p*cov*nu? Od kdy je stranický politik na stranickém mítinku považovaný za úřední osobu? Bordel tady je kua neskutečnej, tohle jsou nefalšované bolševické papalášské manýry.
Jsem zvědavý, jestli tomu naštvanýmu chlápkovi nabídne služby Sokol nebo Samková. Tohle je přece zajímavá mediální kauza, že, právnické m*dky.
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: pá květen 07, 2010 5:00 pm Předmět: |
|
|
| badevil napsal: | http://www.novinky.cz/zena/styl/199520-nejatraktivnejsi-celebritou-je-victoria-beckhamova.html
snad nejhorsi zebricek co jsem kdy videl... prvni misto trandak, druhy misto mama co bych pichal, treti zruda, ctvrta anorekticka..taky stetka z Transformers a dve opicky. No nazdar... |
heh taky nechapu, Beckhamova me absolutne sexualne nepritahuje, Angelina Jolie se mne libila este kdysi pred lety kdyz byla pekna...
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: pá květen 07, 2010 5:53 pm Předmět: |
|
|
| I.N.G. napsal: |
Jak útok na úřední osobu? Co to je za p*cov*nu? Od kdy je stranický politik na stranickém mítinku považovaný za úřední osobu? Bordel tady je kua neskutečnej, tohle jsou nefalšované bolševické papalášské manýry.
Jsem zvědavý, jestli tomu naštvanýmu chlápkovi nabídne služby Sokol nebo Samková. Tohle je přece zajímavá mediální kauza, že, právnické m*dky. |
jezis moc to resite berte to tak ze to hlavne delaj novinari....... novinari jsou hovada nase justice stoji za .... ale az tak spatna neni:P
|
|
| nahoru |
|
 |
Markisha

|
Zaslal: pá květen 07, 2010 9:37 pm Předmět: |
|
|
| badevil napsal: | http://www.novinky.cz/zena/styl/199520-nejatraktivnejsi-celebritou-je-victoria-beckhamova.html
snad nejhorsi zebricek co jsem kdy videl... prvni misto trandak, druhy misto mama co bych pichal, treti zruda, ctvrta anorekticka..taky stetka z Transformers a dve opicky. No nazdar... |
no tak Keira Kneigthleyová a Cameron Diazová nejsou tak špatný, do Angeliny Jolie jsem byla svýho času zamilovaná, teda než začala blbnout s dietama, takovej film Gia olalá http://www.csfd.cz/film/22222-gia/.
No nic :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|