|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
jnerez
|
Zaslal: po březen 01, 2010 8:21 pm Předmět: |
|
|
Poman: doporučuju Fitness 3000 na Maliňáku. Je tam tuším 5 pásů, navíc naprosto super rambodílna  .
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: po březen 01, 2010 8:30 pm Předmět: |
|
|
| rzl napsal: | | ten typek z 2000ky o sobe udajne rika, ze je to byvalej ukr vzperac a mistr sportu nebo co to je za titul, obcas ho vidivam cvicit celni drepy a naky premisteni a vyrazy.. prijde mi na pohodu, neskodnej, usmevavej, lepsi nez lidi, co tam driv delali |
jdi do hajzlu smejde
jo jinak je to byvaly vzperac myslim ze se jmenuje Samcenko nebo tak nejak....
Poman: jinak v BG mas ten totalitni chodici pas nebo co to je, na kterem jsem jeste nikdy nevydrzel dyl jak 3 minuty , tak kdyz to poradne vosolis, tak se na tom muzes i rozbehnout _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
rzl
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po březen 01, 2010 10:36 pm Předmět: |
|
|
Vzdyt si delam srandu :)
Jo mozna myslis spici panu - Hanu :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: út březen 02, 2010 9:09 am Předmět: |
|
|
Na tom pásu se nesmí běhat-alespoň tam byla cedule:)
Jinak díky za tipy,nesjou pro mě
Já běhat rozhodně nehodlám _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
zephyr
|
Zaslal: út březen 02, 2010 7:45 pm Předmět: posilovna blízko Pisárek |
|
|
Ahoj, nevíte o nějaké posilovně v pisárkách? Mám kolej na VINAŘSKÉ tak když tak mi prosím doporučte nějakou nejbližší posilovnu za rozumnou cenu.diky
|
|
| nahoru |
|
 |
abyssnether
|
Zaslal: út březen 16, 2010 12:01 pm Předmět: |
|
|
zkus " Průvan." ta je docela dobrá ted to tam prej přestavěli, zvětšili .. no nevim co je to nový sem tam nebyl, ale zatím sem neslyšel nikoho si stěžovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
oakus

|
Zaslal: út květen 11, 2010 11:32 am Předmět: |
|
|
nevíte někdo o nějaky fitku v židenicích poblíž starý osady? něco sem už našel na netu, ale zajímalo by mě, jestli tu není nějaká undegroundová bušírna ;) _________________ No to mi povídej. Tam je víc elektriky, než byl nápor na celostátní síť v reklamní pauze při finále zápasu žen v pudinkovým krému!
|
|
| nahoru |
|
 |
jewix

|
Zaslal: út květen 11, 2010 12:34 pm Předmět: |
|
|
| oakus napsal: | | nevíte někdo o nějaky fitku v židenicích poblíž starý osady? něco sem už našel na netu, ale zajímalo by mě, jestli tu není nějaká undegroundová bušírna ;) |
nějaký fitko je na Gajdošce v budově jak je radnice.Já sám jsem tam nebyl, ale prej docela drahý a pak je na Táborské A-fit.
|
|
| nahoru |
|
 |
mipooo

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá květen 14, 2010 10:44 am Předmět: |
|
|
| mipooo napsal: | A proc nechodite nikdo do Boby? |
protoze je tam zakaz noseni vlastnich napoju _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
mipooo

|
Zaslal: po květen 17, 2010 1:18 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | mipooo napsal: | A proc nechodite nikdo do Boby? |
protoze je tam zakaz noseni vlastnich napoju |
To byla nevinne provokacni otazka - ja tam chodil 3 roky, posledni rok tam na to kazdy mrda, nosil jsem si napoj sebou a stalo se mi jednou, ze me zdvorile poprosili at si nenosim vlastni napoje. Ja jim zdvorile odpovedel, ze tam mam specialni koktail a jelikoz oni takovej koktail namichat nemuzou, tak si budu s dovolenim nosit svuj. Borec odesel a nikdo nic neresil. Bohuzel s timto je spojene vsechno dalsi - to horsi - odkdy ma boby noveho majitele, ten dela promo-akce, ale na posilku se mrda, propustila se pulka lidi, zustali ti horsi, recepce se spojila se squashem, stroje jsou rozsypane, aerobni masiny nefungujou - musel jsem se presunout jinam
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so srpen 14, 2010 9:30 pm Předmět: |
|
|
Chapu to dobre, ze mesicni permica do B1F v Happy Hours (Po-Pa 10-14h a celou sobotu) stoji jen 490kc ??Chodi tam nekdo z Brnaku v tuto dobu? jak moc tehle slevy lide vyuzivaji a jak moc to byva narvany? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
idoktor

|
Zaslal: ne srpen 15, 2010 6:17 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Chapu to dobre, ze mesicni permica do B1F v Happy Hours (Po-Pa 10-14h a celou sobotu) stoji jen 490kc ??Chodi tam nekdo z Brnaku v tuto dobu? jak moc tehle slevy lide vyuzivaji a jak moc to byva narvany? |
Chodím tam s jedním klientem, ne v tuto dobu, ale tak různě. Skutečně to stojí jen pětikilo na happy hours. Posilovna v tuhle dobu bývá plná tak z půlky, hodně tam chodí maminy a hezké slečny, takže je i na co koukat. Fitko je to dobrý, vlastní pití je samozřejmě tabu, jen tam chodí takoví divný lidi (nebo su divnej já). _________________ ---------
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne srpen 15, 2010 6:25 pm Předmět: |
|
|
| idoktor napsal: | | Draper napsal: | | Chapu to dobre, ze mesicni permica do B1F v Happy Hours (Po-Pa 10-14h a celou sobotu) stoji jen 490kc ??Chodi tam nekdo z Brnaku v tuto dobu? jak moc tehle slevy lide vyuzivaji a jak moc to byva narvany? |
Chodím tam s jedním klientem, ne v tuto dobu, ale tak různě. Skutečně to stojí jen pětikilo na happy hours. Posilovna v tuhle dobu bývá plná tak z půlky, hodně tam chodí maminy a hezké slečny, takže je i na co koukat. Fitko je to dobrý, vlastní pití je samozřejmě tabu, jen tam chodí takoví divný lidi (nebo su divnej já). |
zrovna na tvoji odpoved jsem cekal, protoze jsi mne nedavno rikal, ze tam obcas chodis a nevim, kdy se potkame v BG, abych se te zeptal :)
ta cena je opravdu paradni...
opravdu se mne tam libi, sice jsem tam dosud byl vzdy jako ehm "trener" , ale vcera jsem si i zacvicil a velmi se mne to libilo, asi tam vazne budu chodit.
A co se tyka tech lidi, mas naprostou pravdu, take jsem si pripadal trochu jak v jinem svete, uplne jina sorta lidi nez jsem zvykly z BG.... Tekze bud jsme divni oba a nebo jsou fakt divni oni tam
a slecny za barem by mohli byt milejsi a trochu vic zivota by jim rozhodne nechybelo
btw co B1F u Grandu? Neni to nejaky ladies gym? nebo normal posilka _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|