Posilovny v Brne

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 83, 84, 85  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Posilovny v Brne  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Posilovny v Brne
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
jnerez

PříspěvekZaslal: po březen 01, 2010 8:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poman: doporučuju Fitness 3000 na Maliňáku. Je tam tuším 5 pásů, navíc naprosto super rambodílna .
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: po březen 01, 2010 8:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

rzl napsal:
ten typek z 2000ky o sobe udajne rika, ze je to byvalej ukr vzperac a mistr sportu nebo co to je za titul, obcas ho vidivam cvicit celni drepy a naky premisteni a vyrazy.. prijde mi na pohodu, neskodnej, usmevavej, lepsi nez lidi, co tam driv delali

jdi do hajzlu smejde

jo jinak je to byvaly vzperac myslim ze se jmenuje Samcenko nebo tak nejak....

Poman: jinak v BG mas ten totalitni chodici pas nebo co to je, na kterem jsem jeste nikdy nevydrzel dyl jak 3 minuty , tak kdyz to poradne vosolis, tak se na tom muzes i rozbehnout
rzl

PříspěvekZaslal: po březen 01, 2010 10:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="Draper"]
rzl napsal:
ten typek z 2000ky o sobe udajne rika, ze je to byvalej ukr vzperac a mistr sportu nebo co to je za titul, obcas ho vidivam cvicit celni drepy a naky premisteni a vyrazy.. prijde mi na pohodu, neskodnej, usmevavej, lepsi nez lidi, co tam driv delali

jdi do hajzlu smejde

tebe jsem tam nezazil, nic ve zlym ;)
Draper

PříspěvekZaslal: po březen 01, 2010 10:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vzdyt si delam srandu :)
Jo mozna myslis spici panu - Hanu :)
Poman

PříspěvekZaslal: út březen 02, 2010 9:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Na tom pásu se nesmí běhat-alespoň tam byla cedule:)

Jinak díky za tipy,nesjou pro mě
Já běhat rozhodně nehodlám
zephyr

PříspěvekZaslal: út březen 02, 2010 7:45 pm    Předmět: posilovna blízko Pisárek Odpovědět s citátem

Ahoj, nevíte o nějaké posilovně v pisárkách? Mám kolej na VINAŘSKÉ tak když tak mi prosím doporučte nějakou nejbližší posilovnu za rozumnou cenu.diky
abyssnether

PříspěvekZaslal: út březen 16, 2010 12:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zkus " Průvan." ta je docela dobrá ted to tam prej přestavěli, zvětšili .. no nevim co je to nový sem tam nebyl, ale zatím sem neslyšel nikoho si stěžovat.
oakus

PříspěvekZaslal: út květen 11, 2010 11:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nevíte někdo o nějaky fitku v židenicích poblíž starý osady? něco sem už našel na netu, ale zajímalo by mě, jestli tu není nějaká undegroundová bušírna ;)
jewix

PříspěvekZaslal: út květen 11, 2010 12:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

oakus napsal:
nevíte někdo o nějaky fitku v židenicích poblíž starý osady? něco sem už našel na netu, ale zajímalo by mě, jestli tu není nějaká undegroundová bušírna ;)

nějaký fitko je na Gajdošce v budově jak je radnice.Já sám jsem tam nebyl, ale prej docela drahý a pak je na Táborské A-fit.

Forza AEK FC:
http://hofyland.cz/?club&klub=31285
mipooo

PříspěvekZaslal: pá květen 14, 2010 7:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A proc nechodite nikdo do Boby?
Draper

PříspěvekZaslal: pá květen 14, 2010 10:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mipooo napsal:

protoze je tam zakaz noseni vlastnich napoju
mipooo

PříspěvekZaslal: po květen 17, 2010 1:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
mipooo napsal:

protoze je tam zakaz noseni vlastnich napoju

To byla nevinne provokacni otazka - ja tam chodil 3 roky, posledni rok tam na to kazdy mrda, nosil jsem si napoj sebou a stalo se mi jednou, ze me zdvorile poprosili at si nenosim vlastni napoje. Ja jim zdvorile odpovedel, ze tam mam specialni koktail a jelikoz oni takovej koktail namichat nemuzou, tak si budu s dovolenim nosit svuj. Borec odesel a nikdo nic neresil. Bohuzel s timto je spojene vsechno dalsi - to horsi - odkdy ma boby noveho majitele, ten dela promo-akce, ale na posilku se mrda, propustila se pulka lidi, zustali ti horsi, recepce se spojila se squashem, stroje jsou rozsypane, aerobni masiny nefungujou - musel jsem se presunout jinam
Draper

PříspěvekZaslal: so srpen 14, 2010 9:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chapu to dobre, ze mesicni permica do B1F v Happy Hours (Po-Pa 10-14h a celou sobotu) stoji jen 490kc ??Chodi tam nekdo z Brnaku v tuto dobu? jak moc tehle slevy lide vyuzivaji a jak moc to byva narvany?
idoktor

PříspěvekZaslal: ne srpen 15, 2010 6:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Chapu to dobre, ze mesicni permica do B1F v Happy Hours (Po-Pa 10-14h a celou sobotu) stoji jen 490kc ??Chodi tam nekdo z Brnaku v tuto dobu? jak moc tehle slevy lide vyuzivaji a jak moc to byva narvany?

Chodím tam s jedním klientem, ne v tuto dobu, ale tak různě. Skutečně to stojí jen pětikilo na happy hours. Posilovna v tuhle dobu bývá plná tak z půlky, hodně tam chodí maminy a hezké slečny, takže je i na co koukat. Fitko je to dobrý, vlastní pití je samozřejmě tabu, jen tam chodí takoví divný lidi (nebo su divnej já).
Draper

PříspěvekZaslal: ne srpen 15, 2010 6:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

idoktor napsal:
Draper napsal:

Chodím tam s jedním klientem, ne v tuto dobu, ale tak různě. Skutečně to stojí jen pětikilo na happy hours. Posilovna v tuhle dobu bývá plná tak z půlky, hodně tam chodí maminy a hezké slečny, takže je i na co koukat. Fitko je to dobrý, vlastní pití je samozřejmě tabu, jen tam chodí takoví divný lidi (nebo su divnej já).

zrovna na tvoji odpoved jsem cekal, protoze jsi mne nedavno rikal, ze tam obcas chodis a nevim, kdy se potkame v BG, abych se te zeptal :)

ta cena je opravdu paradni...

opravdu se mne tam libi, sice jsem tam dosud byl vzdy jako ehm "trener" , ale vcera jsem si i zacvicil a velmi se mne to libilo, asi tam vazne budu chodit.

A co se tyka tech lidi, mas naprostou pravdu, take jsem si pripadal trochu jak v jinem svete, uplne jina sorta lidi nez jsem zvykly z BG.... Tekze bud jsme divni oba a nebo jsou fakt divni oni tam

a slecny za barem by mohli byt milejsi a trochu vic zivota by jim rozhodne nechybelo

btw co B1F u Grandu? Neni to nejaky ladies gym? nebo normal posilka

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Posilovny v Brne Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 83, 84, 85  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: