|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
mysH

|
Zaslal: st květen 12, 2010 1:08 pm Předmět: |
|
|
Jediny Hospodarsky noviny (ihned.cz) to nemaji a ani nemely jako titulni zpravu od zacatku procesu. Z toho vyplyva jasne, ktery noviny cist a ktery povazovat za demagogii.
PS: zrovna dneska vysel rozsudek - kolegyni v praci dceri naka pica zabila manzela a jeho otce. Jela jak prase v zime, ani se neobtezovala si treba vycistit okna od ledu .. a dostala? Jo, podminku .. za zabiti 2 lidi.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
hooliganko
|
Zaslal: st květen 12, 2010 1:11 pm Předmět: |
|
|
když to vezmeme dookola sem a tam a sečteme , podtrhneme , tak za to může I stát , neřeší jeden z úhlavních problémů , tak to berou ti "chytřejší" z nás ( občanů ) do vlastních rukou .
|
|
| nahoru |
|
 |
danny1744

|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: st květen 12, 2010 8:37 pm Předmět: |
|
|
Egomasturbace. _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st květen 12, 2010 8:55 pm Předmět: |
|
|
e-penisy _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: pá květen 14, 2010 11:21 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
badevil

|
Zaslal: pá květen 14, 2010 11:24 am Předmět: |
|
|
Hlavne to nejsou zadny decka, snizit na min. 13 let trestni zodpovednost a hotovo. Co z tech kurev muze vyrust...
|
|
| nahoru |
|
 |
Markisha

|
Zaslal: pá květen 14, 2010 2:38 pm Předmět: |
|
|
| badevil napsal: | | Hlavne to nejsou zadny decka, snizit na min. 13 let trestni zodpovednost a hotovo. Co z tech kurev muze vyrust... |
Mám vztek Nejradši, aby z nich už nikdy nic nevyrostlo!!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
hooliganko
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
|
| nahoru |
|
 |
Dzilek

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: so květen 15, 2010 1:43 pm Předmět: |
|
|
2 týdny do začátku státnic _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
slevac
|
Zaslal: so květen 15, 2010 5:50 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Dzilek napsal: | BFY2 na FEKTu |
jsem myslel ze je to zase nejaka dementni online parba na nejakym serveru |
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
Zaslal: so květen 15, 2010 6:58 pm Předmět: |
|
|
| Dzilek napsal: | BFY2 na FEKTu |
BFYZ2 na fektu jsem první rok nedal a rok potom, když jsem byl ve skupině s ostatními cca 120 studenty kterým tato zkouška chyběla jsem to dal na poslední termín asi na 56 bodů. Jo jo, já měl vždycky rád adrenalin . Doteď si pamatuju jak nás na zkoušce hlídal nějakej fašounskej, 25letej doktorandík, kterýho děsně rajcovalo, když může někoho vyhodit za to že konzultuje zadání s kolegou apod. Z naší skupiny vyhodil asi 6 lidí a vůbec ho nezajímalo, že se jedná o polsední termín a de - fuckto je vyhazuje ze školy. Doteď se divím, že mu nikdo z vyhozených neřekl, že je prostě píčus, by co hůř, že si na něj nepočkali a nedali mu pak do držky . Já se tenkrát ještě neuměl tak dobře ovládat jako dnes a byl jsem daleko víc imuplsivní. Asi bych mu tenkrát aspoň něco řekl Naštěstí to byl gay a neodhalil moje opisovací fígle
No, ale tobě přeju hodně zdaru. Věř tomu, že se to nakonec dá. IMHO na Fektu jsou horší zkoušky, než fyzika _________________ Šťasten ve svém šílenství hlupák objal Ďábla.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|