VOLBY 2010

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 63, 64, 65  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - VOLBY 2010  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> VOLBY 2010
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Koho budete volit?
ČSSD
6%
 6%  [ 10 ]
ODS
16%
 16%  [ 26 ]
KSČM
1%
 1%  [ 3 ]
TOP09
29%
 29%  [ 47 ]
KDU-ČSL
0%
 0%  [ 1 ]
Strana zelených
2%
 2%  [ 4 ]
Věci veřejné
12%
 12%  [ 19 ]
Strana svobodných občanů
12%
 12%  [ 19 ]
Strana práv občanů (Zemanovci)
9%
 9%  [ 15 ]
Jiná strana (dole napište jaká)
8%
 8%  [ 14 ]
Celkem hlasů : 158

Autor Zpráva
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá květen 14, 2010 8:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Č174

PříspěvekZaslal: pá květen 14, 2010 8:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza: Takže podle tebe současné největší strany jsou shit a čím menší strana tím líp volit ..? :-D Přijde mi jak když tomu nerozumíš a někde si jen slyšel, že je potřeba do politiky nové tváře.. Mě se líbí politika ODS a kvuli tomu že proti nim zbrojí neférovým způsobem bradavice se jich nevzdám

Fitness trénink nesmí být jako pomíjivá móda. Má to být celoživotní investice.
cipinek

PříspěvekZaslal: pá květen 14, 2010 9:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Č174 napsal:
guruhonza: Takže podle tebe současné největší strany jsou shit a čím menší strana tím líp volit ..? :-D Přijde mi jak když tomu nerozumíš a někde si jen slyšel, že je potřeba do politiky nové tváře.. Mě se líbí politika ODS a kvuli tomu že proti nim zbrojí neférovým způsobem bradavice se jich nevzdám

jsi ještě mladý, nezkušený a nevidíš věci v širších souvislostech..., uvidíš až ti bude kolem 30, budeš pečlivěji sledovat věci kolem sebe a jestli máš IQ aspoň 100, což naprosto stačí, tak všechno pochopíš...
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá květen 14, 2010 9:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já se přiznám že se v tomhle státě v té politické sranici skoro nevyznám a ani nevím, koho vlastně budu volit. ČSSD určitě ne, a o těch malých ostatních stranách vím prd...
Tomkins

PříspěvekZaslal: pá květen 14, 2010 10:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:

jsi ještě mladý, nezkušený a nevidíš věci v širších souvislostech..., uvidíš až ti bude kolem 30, budeš pečlivěji sledovat věci kolem sebe a jestli máš IQ aspoň 100, což naprosto stačí, tak všechno pochopíš...

A když bude mít IQ pod 50, dopadne to jako v tom vtipu:

Přijde chlap do baru, kde obsluhuje barman - robot. Natočí mu perfektní pivo a zeptá se ho, jaké má IQ. Chlápek odpoví, že někde kolem 150. Barman se s ním plynně začne bavit o kvantové fyzice, teorii relativity, makroekonomice, nanotechnologiích... Chlap je z toho celý vedle, tak si říká, že ho vyzkouší. Jde domů, převlékne se a vrátí se do baru. Barman mu opět natočí perfektní pivo a ptá se na IQ. Chlápek řekne, že má kolem stovky. Robot s ním začne kecat o ženských, o fotbale, o autech... Chlapovi se to hrozně líbí, tak jde zase domů, převlékne se a vrátí se do baru. Obdrží opět perfektní pivo a obvyklý dotaz. Tentokrát řekne robotovi, že má IQ 50. Na to se barman nakloní až k němu a pomalu, ale skutečně pomalu, říká: Tak co? Zase budeme letos volit P-A-R-O-U-B-K-A?
mysH

PříspěvekZaslal: pá květen 14, 2010 10:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:
Nechápu...
http://www.novinky.cz/domaci/200236-studentske-volby-drtive-vyhrala-top-09.html

Ja jo, dobra kampan na osloveni "pravicove smyslejicich" ale bez mozku. Navic, kdo se nejak extra nezajima o politiku, nevi jakej odpad v TOP09 je. A pak je tu porad knize Schwarzenberg .. takovy hrdina z pohadky, na to ovce taky slysi. O tom, ze to od zacatku ridi Kalousek, to jim uz nedojde ..
Plus jak jsem psal vcera, kdyby ty moulove mlady vedeli diky komu je nelegalni hulit a postihovany, tak jde TOP09 do prdele uplne .. thx 2 Severa ..
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá květen 14, 2010 10:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mysH napsal:
Ja jo, dobra kampan na osloveni "pravicove smyslejicich" ale bez mozku. Navic, kdo se nejak extra nezajima o politiku, nevi jakej odpad v TOP09 je. A pak je tu porad knize Schwarzenberg .. takovy hrdina z pohadky, na to ovce taky slysi. O tom, ze to od zacatku ridi Kalousek, to jim uz nedojde ..
Plus jak jsem psal vcera, kdyby ty moulove mlady vedeli diky komu je nelegalni hulit a postihovany, tak jde TOP09 do prdele uplne .. thx 2 Severa ..

Jen si trochu rýpnu, neoslovoval bych ho pořád knížetem, protože v ČR jsou šlechtické tituly zakázané a nepoužívají se, jestli se nemýlím. Jestli jo, tak sory .
mysH - Já myslím že ti mladí je volí asi kvůli tomu, že nemají jinou šanci, když jsou jak proti ČSSD i ODS, tak pořád lepší volit TOP09 než Pirátskou stranu nebo stranu Dělnickou ne? Kdo ti teda připadá z těch všech stran jako nejlepší volba? Klidně můžeš PM .
Tomkins

PříspěvekZaslal: pá květen 14, 2010 11:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Z těch, co se dostanou, tak jsou nejlepší Věci veřejné. Z těch, co se nedostanou, Strana svobodných občanů či jiná pravicově smýšlející strana.

Ono to dřív chodilo tak, že levice měla být určena pro ty solidárně smýšlející a pravice pro ty, co se o sebe chtějí postarat sami. Jinými slovy větší přerozdělování versus menší přerozdělování. Teď levici tvoří jen důchodci a povaleči, co chtějí větší sociální dávky a na následcích jim nezáleží. Nemají totiž rádi stát a myslej si, že až zbankrotuje, alespoň schudnou ti bohatí a jim to vlastně ještě pomůže.

Pravici tvoří naopak lidé, kterým na budoucnosti záleží a chtějí s tím něco dělat. Bohužel politici jsou mistrní manipulátoři, mění názvy stran i názory jak se jim zachce, takže tihle pravicově smýšlející občané ČR jsou balamuceni, klamáni a fanatizováni, a když se situace vyhrotí, jsou nuceni vyjít do ulic, cinkat klíči, zapalovat svíčky, nebo banky...

No a těch pár chytrých, co se nenechají zmanipulovat, volí malé strany, které se bohužel ale do poslanecké sněmovny nedostanou.
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: pá květen 14, 2010 11:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mysH napsal:
Navic, kdo se nejak extra nezajima o politiku, nevi jakej odpad v TOP09 je.

Tak třeba mě je politika u pr...., mě zajímá aby dlouhodobě fungovala ekonomika a taky aby mě nebyla ukradena polovina výdělku formou všemožných daní a pojištění. Rozhoduju se podle programu a ne podle jednoduchých hesel jako "pravičáci jsou zloději" nebo "v TOP 09 je odpad". V úvahu pro mě proto připadají jen TOP09 nebo ODS a přikláním se k TOP. O menších stranách bych uvažoval jen v případě, že by se zavedl dvoukolový systém a já měl tak jistotu, že můj hlas nepropadne.
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: pá květen 14, 2010 11:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tomkins napsal:
Z těch, co se dostanou, tak jsou nejlepší Věci veřejné.

V čem jsou nejlepší? Je to středová strana která půjde po volbách s kýmkoli. Jejich program je založen jen na heslu "Stop dinosaurům" což je žalostně málo.
badevil

PříspěvekZaslal: pá květen 14, 2010 11:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Me se VV taky na prvni pohled libi, ale vidim v tom velky reci bez toho aby oni sami vedeli jak a co vlastne udelat.

Ja stejne mam nazor ten, ze tady je potreba aby se nedko dostal k vlade stabilne, bez hazeni klacku pod nohy a at ukaze co umi. To ze to ted je takhle v hajzlu je prace Paroubka, ktery je neskutecna pica. Topolanek se aspon k vecem umel postavit celem, vsak uz je taky pryc...jak typicke.

Takze asi snad volit ODS, at se to tak netristi a nezvysuje se sance CSSD...ale hlavne at ma ten kdo vyhraje relativni klid neco ukazat a zmenit. Nedokazi to tak v pristich volbach splachnout do hajzlu. Tohle stridani nas neposunulo nikam a ani neposune.

Stejne vetsina cechu je vypatlana a pujde volit CSSD.
Drexa

PříspěvekZaslal: pá květen 14, 2010 11:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

TOP 09 boduje u spousty voličů... Četli ti voliči program TOP 09? Četli hodnocení ekonomických expertů? Já jsem nad nimi uvažoval také, ale po zveřejnění jejich programu... nepřijatelné.
Zrušní porodného... proč? - neměla by být prioritou státu rodina? Snížení platů hasičům, četníkům... proč? Dost na tom, že už 3 roky se platy nezvyšují. Jsou jiné oblasti, kde se dá ušetřit a to mnohem víc!
Jeden z ekonomických expertů řekl:"TOP 09 si může dovolit nastřelovat nereálné cíle, protože ví, že je nebude muset nikdy plnit," a dále uvedl: "TOP 09 usiluje o srovnání rozpočtu za každou cenu, i když by to znamenalo, že uvrhne rodiny do bídy. Je třeba mít vyvážený ekonomický růst i zdravé veřejné finance."
badevil

PříspěvekZaslal: pá květen 14, 2010 11:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo, dokonce se uz od zakladky clovek uci, ze zakladem statu je rodina... Ale pro nejakou stranu to jsou duchodci, pro jinou podnikatele, pro dalsi "delnici".. Jenze to prerozdelovani nefunguje dobre zadne strane uz od revoluce.
Darion

PříspěvekZaslal: pá květen 14, 2010 12:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

znam relativne dobre volebni programy stran, mam i urcite odborne znalosti a volim top 09... jen do me:)
mysH

PříspěvekZaslal: pá květen 14, 2010 12:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vite k cemu je program strany? Slouzi k vytirani zadku .. pokud strana nema vetsinu a musi byt v koalici, tak NIKDY neprosadi, co ma v programu .. i kdybych opomenul, ze cast z toho jsou jen populisticky nerealizovatelny hesla.
Ktera strana dodrzuje svuj program? Kupodivu snad jen socani ..

Darion: jenze tebe tezko jde povazovat za ovci. Volis top09 protoze chces dat hlas strane, ktera se dostane do parlamentu a ktera ti je nejbliz .. a neresis kdo tam bude vladnout, ale jaky vysledky to bude mit ..

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - VOLBY 2010 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 63, 64, 65  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: