|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Frozz.

|
Zaslal: po květen 17, 2010 4:09 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Frozz.

|
Zaslal: st květen 19, 2010 6:52 pm Předmět: |
|
|
STŘEDA - 19.5.2010
POSILOVNA
FULLBODY - co mě napadlo
Clean squat: rozcvičení
6x30kg
Pushpress: rozcvičení
6x30kg
Clean squat + pushpress:
2x5x40kg
2x3x50kg
Kettlebell (JČ):
Clean & press: 10x15kg + 10x15kg, 8x17kg + 8x17kg, 6x20kg + 6x20kg
Swings one handed: 2x10x20kg + 2x10x20kg
Bic. zdvihy JČ:
3x6x15kg
Tric. kliky na bradlech:
8x 8x 8x 8x 8x
Na konec veslo 2km, nějvětší zátěž, asi 9min
Poznámka:
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá květen 21, 2010 6:41 pm Předmět: |
|
|
PÁTEK - 21.5.2010
POSILOVNA
FULLBODY - co mě napadlo
Mrtvý tah:
10x50kg
8x70kg
6x90kg
5x100kg
3x110kg
1x120kg
1x130kg
8x70kg
Tlaky JČ hlavou nahoru:
2x8x17kg
2x7x20kg
Kettlebell:
Clean & press: 2x8x15kg - 2x6x17kg - 2x4x20kg
One handed swings: - 2x10x20kg - 2x10x20kg
Tricepsové kliky na zemi:
10x 10x 10x 10x 10x
Bic. zdvihy JČ:
2x8x12kg
1x5x15kg
Břicho:
Zkracovačky na zemi 3x20
Zdvihy nohou ve visu
Poznámka:
1. PR MT, ale nevím jestli to považovat za PR, protože jsem použil háky  , nechtěl jsem, ale úchop mi dnes selhával i na 120kg, minule to bylo v pohodě. Chtěl jsem se ujistit, že 130kg ZÁDAMA utáhnu, utáhl jsem, byla tam rezerva .
2. Hrozně mi chybí nějaký pořádný běh, spartan workout ap., bohužel bych na to v těchto dnes asi neměl sílu, ještě 4 dny učení a paaaak  .
3. Strava je taková nějaká všelijaká, maso, rýže, brambory, někdy něco trochu nezdravého,...váha cca 83kg. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá květen 21, 2010 6:53 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | Z ceho maturujes? |
Dobrá otázka .
Hotovo: objahoba seminárky (1), sloh (2), matika písemná (2)
Středa: Matika, Literatura, Angličtina, Automatizace. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: pá květen 21, 2010 7:03 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Gohan napsal: | Z ceho maturujes? |
Dobrá otázka .
Středa: Matika, Literatura, Angličtina, Automatizace. |
Jo.. tak to máme ve stejný den.. akorát ja jsem mel pisemnou jenom ze slohu (1) a ceka me Cestina,Angličtina,IVT a Biologie Tak hodně štěstí a štastnou ruku ti přeju
|
|
| nahoru |
|
 |
danny1744

|
Zaslal: pá květen 21, 2010 7:24 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | Frozz. napsal: | | Gohan napsal: | Z ceho maturujes? |
Dobrá otázka .
Středa: Matika, Literatura, Angličtina, Automatizace. |
Jo.. tak to máme ve stejný den.. akorát ja jsem mel pisemnou jenom ze slohu (1) a ceka me Cestina,Angličtina,IVT a Biologie Tak hodně štěstí a štastnou ruku ti přeju |
Tak to pánové máte ve stejnej den jak já...taky mam ve středu ústní a začínám angličtinou, potom následuje ekonomika + účetnictví pak je zbožíznalství + obchodní provoz a nakonec čeština...tak to snad dáme chlapi ne? pak bude zaslouženej odpočinek
|
|
| nahoru |
|
 |
Tojotomi

|
Zaslal: pá květen 21, 2010 7:59 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: pá květen 21, 2010 8:26 pm Předmět: |
|
|
| Tojotomi napsal: | | danny1744 napsal: | pak bude zaslouženej odpočinek | Chystáš se pak rovnou na pracák?
Tak ať to dáte pánové. Asi vám každý říká, že to je dávačka, ale bohužel to tak opravdu je. Pokud ovšem bude Gohan stejně příjemný na komisi jak je tady na fóru, tak to bude s odřenýma ušima a s rozbitou hubou |
haha pochybuju že by si nekdo z komise troufl
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
|
| nahoru |
|
 |
NoN1ck
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po květen 24, 2010 10:01 pm Předmět: |
|
|
| Loudy napsal: | Frozzy držim palce, to dáš, maturita je celkem fraška, pokud ses učil, tak maturita = formalita
Zítra to je týden co jsem jí udělál |
Dík, no učil, vše relativně umím, jen ta automatizace ...fuj. Jinak dnes bylo asi 5 lidí, a všichni udělali. Dnes učení do rána, zítra od rána -> automatizace automatizace auto...
Už se těším zase na pravidelný pořádný treningy, já už ani nevím co to je běh a plyometrie . Zdarec! _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st květen 26, 2010 1:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: st květen 26, 2010 1:13 pm Předmět: |
|
|
Gratuluji. _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|