|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Koho budete volit? |
| ČSSD |
|
6% |
[ 10 ] |
| ODS |
|
16% |
[ 26 ] |
| KSČM |
|
1% |
[ 3 ] |
| TOP09 |
|
29% |
[ 47 ] |
| KDU-ČSL |
|
0% |
[ 1 ] |
| Strana zelených |
|
2% |
[ 4 ] |
| Věci veřejné |
|
12% |
[ 19 ] |
| Strana svobodných občanů |
|
12% |
[ 19 ] |
| Strana práv občanů (Zemanovci) |
|
9% |
[ 15 ] |
| Jiná strana (dole napište jaká) |
|
8% |
[ 14 ] |
|
| Celkem hlasů : 158 |
|
| Autor |
Zpráva |
Wygh
|
Zaslal: so květen 29, 2010 9:27 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
mysH

|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
Zaslal: so květen 29, 2010 9:46 am Předmět: |
|
|
zajímavé.... blondýnka _________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
Jesse Marunde
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomkins

|
Zaslal: so květen 29, 2010 10:21 am Předmět: |
|
|
| Robb napsal: |
no teď v průběhu 4 let se ukáže jak to vlastně je......jinak bysme se tu mohli hádali do nekonečna |
Ono se není o čem hádat. Celá věc je totiž jednoduchá a logická. Stát existuje z toho důvodu, aby stanovil určité podmínky podnikání, základní principy soudnictví, podporoval základní školství, prostě řídil věci, které potřebují všichni. K tomu potřebuje zaměstnat lidi, kteří tento řád utvoří - poslance, soudce, policisty, hasiče, učitele. My (obyčejní lidé) platíme daně, abychom zaplatili nám, nebo našim dětem bezpečí, jistotu a vzdělání. Dosud je celá věc pochopitelná a nutná bez ohledu na levici a pravici - protože tyhle služby potřebujeme všichni, bez ohledu na politickou příslušnost či ideologii, proto je jednodušší, když všichni platíme nějaký nezbytný základ ze mzdy či jiných daní, abychom potom nemuseli platit policii za každou akci zvlášť, nebo hasičům za to, že nám přijedou uhasit barák nebo nás vyprostit z auta.
Problémy vznikají až ve chvíli, kdy se stát rozhodne financovat statek, který nevyužívají všichni, či je jednotlivci využívají velmi rozdílně. Levice by měla tvrdit, že je jednodušší, když všichni odevzdáme do státního rozpočtu víc a vše bude platit stát, pravice by měla naopak říkat, že kromě základních věcí by si měl každý všechno platit sám: "Proč by měl dálnice platit člověk, který nemá auto a po dálnicích nejezdí?"
Toto jsou ty zásadní otázky o kterých by se měli poslanci bavit. Ale levice namísto toho chce vyplácet důchodcům 13. důchody - proč? Jaký je důvod? Levice chce, aby velké firmy odváděly povinně do státního rozpočtu novou daň na sport - proč? Má to nějaké opodstatnění? Stát si půjčuje rok od roku víc jak od nás, tak od ostatních zemí a Paroubek pořád říká, že peníze jsou. Ale ony nejsou. _________________ Čokoláda je naprosto zdrcujícím důkazem toho, že tuk ve spojení s jednoduchými sacharidy na celé čáře chuťově válcuje proteiny se sacharidy komplexními.
|
|
| nahoru |
|
 |
badevil

|
Zaslal: so květen 29, 2010 10:28 am Předmět: |
|
|
Odvoleno, tentokrat to byla povinnost, po tom co Paroubek predvadel, jinak bych snad ani nesel.
ODS vyhraje
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: so květen 29, 2010 12:29 pm Předmět: |
|
|
| konny napsal: | | Je zajímavé jak pravicově orientovaní jsou návštěvnící tohoto fóra. Čím myslíte, že to je? |
-jednak bych řekl, že je tu dost mladých
-druhak je to fórum o fitness a kulturistice, tzn. chodí jsem asi hlavně lidi, co nejsou líné bačkory a jsou zvyklí na sobě makat (a to není typickej profil voliče levice)
|
|
| nahoru |
|
 |
Broken

|
Zaslal: so květen 29, 2010 12:31 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | | konny napsal: | | Je zajímavé jak pravicově orientovaní jsou návštěvnící tohoto fóra. Čím myslíte, že to je? |
-jednak bych řekl, že je tu dost mladých
-druhak je to fórum o fitness a kulturistice, tzn. chodí jsem asi hlavně lidi, co nejsou líné bačkory a jsou zvyklí na sobě makat (a to není typickej profil voliče levice) |
a jednak proto,že sem na ronnie chodí jenom mladí,krásní a inteligentní:-) _________________ Kdyz jsem byl mlady,byl jsem namysleny.Ale ted uz nemam chybu...
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: so květen 29, 2010 12:31 pm Předmět: |
|
|
| mysH napsal: | debilita v praxi (obalky se nelepi)
|
Proč se nelepí? :-) Já ji taky zalepil, aby náhodou hlas nevypadl, protože bez obálky myslím neplatí :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: so květen 29, 2010 12:32 pm Předmět: |
|
|
| Broken napsal: |
a jednak proto,že sem na ronnie chodí jenom mladí,krásní a inteligentní:-) |
Aha, tak to já jdu zase pryč
|
|
| nahoru |
|
 |
Broken

|
Zaslal: so květen 29, 2010 12:33 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | | mysH napsal: | debilita v praxi (obalky se nelepi)
|
Proč se nelepí? :-) Já ji taky zalepil, aby náhodou hlas nevypadl, protože bez obálky myslím neplatí :-) |
tak můžeš ji zalepit,nic se neděje,akorát to pak musí komise pracně rozlepovat a kurvovat u toho:-) _________________ Kdyz jsem byl mlady,byl jsem namysleny.Ale ted uz nemam chybu...
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: so květen 29, 2010 12:33 pm Předmět: |
|
|
Je to porad dokola,kazdy si stezujete i tady ale vsichni voli to same bud ods nebo cssd...Chce to trosku prekopat a vymenit za ty stare zkorumpovane kurvy..Me se libi top09..
|
|
| nahoru |
|
 |
No_pain

|
Zaslal: so květen 29, 2010 12:35 pm Předmět: |
|
|
Souhlas taky jsem jim to tam hodil ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: so květen 29, 2010 12:40 pm Předmět: |
|
|
Jsem zvědavej na výsledky _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so květen 29, 2010 12:47 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | | Jsem zvědavej na výsledky |
... já už se začínám bát. Podle odhadů volilo 62% lidí, takže Češi zas ukázali, že jim jsou volby up*dele... skvělý je to, že ikdyž nevolili, budou pak nadávat.
Achjo... já tu fakt nechci jako prezidenta Paroubka, fakt by to skončilo, jak někdo někde napsal, tak, že to bude první zastřelenej českej prezident.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|