|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Ernandes

|
Zaslal: čt květen 27, 2010 6:30 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Však to zase začíná sedět na 5x5, nebo jak to myslíš? |
Je z tebe nabušenej veslař tak to myslim
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt květen 27, 2010 6:36 pm Předmět: |
|
|
Jo tak :-) To bude ještě dlouho trvat. Ale baví mě to a myslím, že tím dělám něco pro zdraví. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt květen 27, 2010 6:52 pm Předmět: |
|
|
Díky kide _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt květen 27, 2010 7:24 pm Předmět: |
|
|
Ted nechci, aby to vypadalo, ze se nejak vytahuju nebo tak neco, ale zajimal by me ten tvuj vykon ve wattech. Ty tu mas na 5000m 135W, v predchozim workoutu na 30 minut 111W, coz mne pripada celkem malo, kdyz ja jsem daval na ty sve 20 minutovky +/- 220W (muj rekord byl myslim 233W). Jak rikam, vubec to neber nejak zle a jelikoz tohle neni zrovna ma silna stranka, tak nevim, jestli ten rozdil +/- 100W je velky nebo ne.
Jinak az se (pokud se) nekdy na veslo vratim, rozhodne uz nebudu delat pul roku to same  a pujdu na to tou cestou jako ty a jakou se mne uz od zacatku marne snazil vest i Kid  Urcite je to zabavnejsi a prinese to cloveku mnohem vice _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt květen 27, 2010 7:35 pm Předmět: |
|
|
Drapere, protože ty jsi tyhle workouty nikdy nezkusil, tak tě trochu poučím. Rozlišuje se u nich 4 stupně intenzity veslování.
• - intenzita, při které se můžeš bavit s kolegou
•• - udržitelná intenzita - takhle bys mohl veslovat celej den
••• - náročná intenzita - skoro max
•••• - tady chcípeš.
Workout číslo 3 i 4 se cvičí na intenzitu ••. Teda u mě kolem 130W. Když zalistuješ na workout2, mám tam výkon při •••, to je 215W a při •••• a to je 289W.
Jsi lepší, nikdy jsem netvrdil opak, ale už jsem pochopil, že jet celou dobu na jednu intenzitu blízko maxima je zaprvé nudný a zadruhý na hovno :-)
První workouty jsou o naučení se variovat s frekvencí tahů, s intenzitou při konstantní frekvenci a tak dále. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt květen 27, 2010 8:07 pm Předmět: |
|
|
Ano, konstantní. Dnes i minule při proměnné frekvenci. Dnes to bylo 5 intervalů. Postupne 25-22-25-28-25 spm. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt květen 27, 2010 8:16 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Ano, konstantní. Dnes i minule při proměnné frekvenci. Dnes to bylo 5 intervalů. Postupne 25-22-25-28-25 spm . |
aha takze fakt o tom vim uplny hovno a to jsem tam stravil asi nejvic casu ze vsech lidi tady z fora
No nic uz mlcim a jdu se stydet _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: čt květen 27, 2010 8:23 pm Předmět: |
|
|
Ten 30 minutový workout je spíše náročný na pozornost, musíš si pořád hlídat jak to jedeš, takže se jezdí opravdu hodně na pohodu.
Během těch prvních 4 workoutů si alespoň částečne člověk vypracuje cit v rukou. Hlavní zábava je když už se jedou některé trati opakovaně, pak už začíná soutěž já a já a má to pak už šťávu.
Jinak na concept2.com je možné si i porovnat časy na různých tratích a udělat si představu jak na tom jste v porovnání s ostatními. Slušné umístění začíná někde od poloviny "peletonu".
Ale v první řadě je to zábava - jedna z mála aerobek, co baví.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt květen 27, 2010 8:23 pm Předmět: |
|
|
Nevím, jak to myslíš, ale stačí si otevřít pdf, co tady postoval několikrát kid a je to tam všechno i s obrázky. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt květen 27, 2010 8:31 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Nevím, jak to myslíš, ale stačí si otevřít pdf, co tady postoval několikrát kid a je to tam všechno i s obrázky. |
no nemyslim to ironicky,pokud to tak vypada, ale opravdu to myslim tak, ze se stydim za to, ze jsem na tom stravil tolik casu a vlastne o tom nic nevim
no sem zvedavej, kdy si to zkusim a co na to budu rikat _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne květen 30, 2010 2:20 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 430 - 30.5.2010
split - spodek
dřepy přední 2x6x80kg, 2x6x70kg
předkopávání 4x10x35kg
zakopávání 10x35kg, 10x40kg, 2x10x45kg
úzký benchpress 2x8x90kg, 10x9x80kg, 10x70kg
bicepsový zdvih s JČ vestoje 3x4x30kg, 5x25kg
veslo workout 5
zkracovačky nohy nahoře 4xMAX
ČAS: 1:35hod
Dnes taky dobrý. Dřepy maličko lehčeji a bylo to fajn. Předkopávání sedlo hezky, pěkně to pumpovalo. Zakopávání taky, ten cvik mi přestává vadit.
Úzký benchpress dnes taky prima. Nejdřív série po 8. Pak jsem ubral a chtěl jsem dát 12, ale to jsem přestřelil. Pak ještě snížená váha a taky pár opakování.
Biceps dnes zase fajn. Poslední sérii jsem ale dal jen s 25kg, těch 30 už by nebyla dobrá technika. U vesla jsem myslel, že zhebnu u 4. a 5. intervalu. Oba byly na ●●●● a to je smrtící. Ještě že jen 2x3 minuty.
Suplementace:
1 odměrka gaineru a jedna odměrka proteinu hned po tréninku _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út červen 01, 2010 7:05 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 431 - 1.6.2010
split - vrch
tlaky vsedě s VČ 5x5x60kg
přítahy v předklonu 4x8x70kg
tlaky na šikmé lavici s JČ 5,5,4x40kg, 10,9x30kg
bicepsový zdvih s EZ 5,5x47,5kg, 5,5x37,5kg
kliky na bradlech 5x5x20kg
veslo workout6
zkracovačky nohy nahoře 4xMAX
ČAS: 1:30hod
Dnes príma trénink. Začalo to pěknou snídaní, což byl pozitivní začátek. Všechno dnes sedlo.
Tlaky vsedě šly krásně. Síla byla, byla by ještě rezervička. Přítahy v předklonu taky dobrý, sice síla ubívala u posledních sérií, ale pořád jí bylo dost. U tlaků na šikmé ji už tolik nebylo :-) 5x5x40kg bych nedal ani kdybych to tlačil vším. Tak jsem dal tři série, ubral a dorazil to.
Ruce paráda. Biceps trochu jinak dnes. Byla volná jen ta nejhloupější EZ osa a ruce jsem měl tak široko od sebe, že i na benchi je mám blíž :-)
Kliky na bradlech moc pěkný.
Na vesle u třetího intervalu pokus o sebevraždu, ale neúspěšný.
Suplementace:
1 odměrka gaineru plus jedna odměrka proteinu po tréninku _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: út červen 01, 2010 10:09 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: |
Na vesle u třetího intervalu pokus o sebevraždu, ale neúspěšný.
|
To je na podpis.
Čeká tě půlhodinový test. Tak jestli můžu poradit (příště už budeš vědět jak sám ). U dlouhých tratí pro nás normální smrtelníky je základ dobře dopředu odhadnout na kolik to jet aby z toho něco bylo a ne smrt v 15 minutě a nebo s bídou 5 km. Pokud chceš jet přes tu první základní metu což je 7000 m tak je potřeba vyjet někde tuším kolem 170 až 180 W (zkontroluješ chvíli po vyjetí na displeji - projected distanc nebo jak to tam je) podle toho si pak zkoriguješ výkon a tempo a držíš až skoro do cíle. Tempo (spm) už si drž podle sebe na rozpis se podívej už jen orientačně. Já tyhle dlouhý tratě jezdím kolem 26 až 28 přítahů. Kolem 26 přítahů se mi nejlíp dýchá do rytmu. No a do uší si pouštím ACDC To má pak ten správný odpal.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|