|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Frozz.

|
Zaslal: čt červen 03, 2010 10:21 pm Předmět: |
|
|
| cocman napsal: | | K cemu ten opasek na mrtvole? Pri tehle vahach je to trochu zbytecny. Zvlast kdyz te bavej ty SPARTAN workouty atd |
No možná pro tebe "při těhlech vahách", pro mě se tyhle váhy blíží k maximu, proto opasek, cítím se jistější, ještě nedávno jsem jezdil MT s max 90kg, teď 130kg. Ale tak ok, příště nebude . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt červen 03, 2010 10:48 pm Předmět: |
|
|
| cocman napsal: | No hele zvedame na mrtvole uplne stejny vahy. Jen si myslim, ze je opasek proste zbytecnej...pokud mas silnej stred tela, tak ti to je k nicemu a akorat ti to da "falesnou" podporu. Ale ja se na to divam z toho Crossfit hlediska, takze to asi zas neber ode me vazne |
Ne já s tebou souhlasím, ale až zas někdy pojedu 1 op pro MAX, tak to si ho vezmu. Takže příště bez, myslím že střed těla mám dostatečně silný. Dík a zdar _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: čt červen 03, 2010 10:57 pm Předmět: |
|
|
Pasek u těchdle vah je jen o psychyce. Pokud si nevěřiš tak si ho vem pokud si věříš tak si ho neber. Ale myslim si že pokud neojebavaš trup a máš slušnou techniku tak je k ničemu.
Si pamazuju že když sem šel poprve na ten trenink silovýho trojboje tak sem byl zvyklej z fitka na zrcadla ,pasky pogumovaný kotouče adt.
A když sem tam došel a prohlasil u dřepu že nemam zdrcadlo a nasledně u mrtvoli že potřebuju pásek tak mě trener (starej mazak co už cviči obdivuhodných 47 let) seřval. Prej "JAKEJ PASEK? NACO PASEK? AŽ PUJDEŠ NA ZAVODY DOSTANEŠ PASEK!"
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so červen 05, 2010 2:49 pm Předmět: |
|
|
PÁTEK - 4.6.2010
SPARTAN WORKOUT
Předtím jsem měl chuť po dlouhé době na bench:
BP: 15x20kg, 12x40kg, 5x10x50kg
- nehnal jsem váhy, ale technika suprová, a na to že mě ze čtvrtka bolely ramena...
300 Spartan workout #3:
3x
Bulgarian split squat - 15x L + 15x P
Inclined pushups - 25x
Swimming - 15x
Jump rope - 120x
Burpees - 10x
Double crunches - 10x
Prison squats - 15x
Mountain climbers - 50x
Bridge (abs)– 13x L + 13x P
Poznámka:
Musím uznat že jsem byl řádně zpocenej, ramena jsem cítil ze čtvrtka hlavně u švihadla, tam mají takový sh*t, ať už mám svoje.
Inclined pushups - kliky s nohama na velkým balónu. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne červen 06, 2010 11:17 am Předmět: |
|
|
SOBOTA - 5.6.2010
Rybářská brigáda cca 4hod
- různý uklízení, lezení po střeše, odvážení koleček s trávou, hlínou, kamenama apod.
Třídní večírek 17:00 - 01:00
Suprový, ani moc jsem nepil, pár pivek, jim beama (pro rejpaly  - moc jsem nepil, už ty pivka jsou na mě výkon, jsem abstinent jak řemen)....no a kuřecí řízek s kroketama  . Jenže já kokos si nevzal ponožky do nových bot, a sotva jsem mohl chodit, rozedřený nohy, puchýře a boty od krve  . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne červen 06, 2010 3:13 pm Předmět: |
|
|
Foto z večírku, kámoši, třídní, a já jsem ten napravo..
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
začátečnikova
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út červen 08, 2010 8:19 pm Předmět: |
|
|
ÚTERÝ - 8.6.2010
POSILOVNA
FULLBODY - co mě napadlo
Zadní dřep + výraz: po delší době, a super, jen si nejsem 100% jistý s technikou, jestli ji dělám dobře...
10x20kg
2x8x30kg
2x6x40kg
2x4x50kg
Cleansquat: technika super, dřep až dolu na paty, do úrovně kolen pomalu, pak výbuch
2x6x40kg
3x4x50kg
Výpady s JČkama
6x20kg na každou (L P L P...)
6x20kg na každou (L L P P...)
6x20kg na každou (L L L P P P...)
Bic. zdvihy velkou osou:
10x20kg
2x6x30kg
2x5x35kg
Tric. kliky na bradlech:
10x 10x 10x 10x
Farmers walk: lehké, příště 35kg+35kg
4x15mx60kg (30kg+30kg)
Břicho:
Zkracovačky na zemi: 3x20
Zdvihy nohou ve visu: 3x15
Na závěr kolo 5min
Poznámka:
Super trening, moc mě to bavilo. Nejvtipnější bylo, že jsem po zadních dřepech s výrazem a cleansquatem zkoušel bench, a dal jsem sotva 10x50kg  . Poprvé jsem jel s 50kg na zadní dřep, a překvapivě to šlo dobře.
Začátečnikova: dík _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt červen 10, 2010 4:24 pm Předmět: |
|
|
ČTVRTEK- 10.6.2010
2 fázový trening
ATLETIKA
- 400m rozklus, protažení
Abeceda:
30m lifting
30m polovysoký skipping
30m vysoký skipping
30m nůžky
30m zakopávání
30m na každou třetí
30m předkopávání na každou třetí
Rovinky:
- cca na 80%, pauzy: mezichůze
100m, 100m, 100m, 100m, 100m
Kopečky:
- cca na 90%, pauzy: mezichůze
90m, 90m, 90m, 90m, 90m
Starty z poloh:
- co nejrychleji + akcelerace
poloha na břiše A: 2x20m + výběh dalších 30m
poloha na břiše B: 2x20m + výběh dalších 30m
poloha na zádech A: 2x20m + výběh dalších 30m
poloha na zádech B: 2x20m + výběh dalších 30m
poloha turecký sed: 2x20m + výběh dalších 30m
Ostatní:
3x (100x švihadlo + 10 kliků)
POSILOVNA
FULLBODY - co mě napadlo
Dřepy:  hluboký a dynamický
10x20kg
15x10x50kg
Pushpress: nějak mě zase pobolívá levé rameno
10x20kg
3x6x40kg
3x4x50kg
Tlaky JČ hlavou nahoru:
4x8x17kg
Bic. zdvihy JČ:
2x8x12kg
2x5x15kg
Tric. kliky mezi lavičkama
10x 10x 10x 10x
Držení JČ na zlepšení úchopu:
4x15sec - 35kg (35kg+35kg)
Poznámka:
Venku bylo příšerně, to asi každý ví, tak jsem si šel schválně zaběhat, a celkem to ušlo. Posilovna byla dobrá, dřepy nádherný.
Zítra asi volno, nějak kašlu na ty otázky na přijímačky, musím zabrat. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá červen 11, 2010 8:47 pm Předmět: |
|
|
PÁTEK - 11.6.2010
- náročný trening v podobě 90min opalování
- po včerejšku "bolí" ramena, ale pořád nechápu, proč po dřepech necítím kvadry, jestli to je třeba tím že je mám silnější jak hamy, protože hamy dnes cítím dost
- zítra a pozítří poslední 2 dny přípravy na přijímačky, takže dám asi relax v podobě učení, ..bez cvičení. Musím to dát !!! _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
bounter
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: so červen 12, 2010 12:29 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | - po včerejšku "bolí" ramena, ale pořád nechápu, proč po dřepech necítím kvadry, jestli to je třeba tím že je mám silnější jak hamy, protože hamy dnes cítím dost |
Já kvadry nejvíc cítil, když jsem jel dřepy tak do 80°... nahore sem moc dlouho neotálel a zase zptáky do 80°, když je jezdim hluboký, tak je cítim taky, ale né tolik, cítim pak k tomu prdel a někdy i boky :) No a nejvíc je procítim u čelních, takže možná jet třeba zadní na střídačku s čelníma by nemuselo bejt špatný ;)
A držim palce na přijímačky :) _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po červen 14, 2010 9:23 pm Předmět: |
|
|
PONDĚLÍ - 14.6.2010
POSILOVNA
FULLBODY - co mě napadlo
Bench: hlavně na techniku, ale už se ta síla začíná vracet
15x20kg
12x40kg
2x10x50kg
2x8x60kg
2x5x70kg
10x50kg
CleanSQ + Pushpress: dnes chyběla dynamika, asi kvůli benchi
4x5x40kg
Výpady + Bulgarian split SQ:
(5x L + 5x L) + (5x P + 5x P) - 20+20kg
Hyperextenze: po delší době jsem zařadil, protože všude obsazeno
3x15xVV
Břicho:
Zkracovačky na zemi: 3x20
Plank na 1 ruce - boční: 2x30s + 2x30s
Poznámka:
Posilka v pohodě. Dnes jsem dělal ty přijímačky, lidí plno, asi 70% holek takže super  . Mno ale jinak, bylo to dost těžký, něco jsem věděl, něco tipovačka, tak uvidím jak to dopadne, každopádně odvolání si připravím. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út červen 15, 2010 3:17 pm Předmět: |
|
|
ÚTERÝ - 15.6.2010
POSILOVNA
FULLBODY - co mě napadlo
Dřepy + MT: po tom včerejšku jsem to teda moc nedomyslel, navíc jsem ke stojanu pustil ostatní co tam chtěli cvičit
5x (10x dřep + 10x MT) + 5x přemístění - 50kg
Tlaky JČ hlavou nahoru:
4x8x17kg
Dyn. kliky mezi kotoučema:
10x 10x 10x 10x
Kladiva:
2x8x12kg + 2x8x12kg
2x6x15kg + 2x6x15kg
Tric. kliky na bradlech:
8x 8x 8x 8x
Veslování, úseky: 10x200m - 15sek pauza, naplno
Poznámka:
Po včerejšku slabý nohy, takže dnes to nebylo úplně ideál a navíc jsem ani neměl v plánu jít. Ale co už. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|