|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
70mMyW!53
|
Zaslal: ne červen 06, 2010 9:26 am Předmět: |
|
|
| agnez napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | Skoda ze to vcera Berdych nedotahl do vitezneho konce ve slibne rozehranem semifinale Takova sance uz se nemusi opakovat... |
JJ Soderling byl docela nervozni kdyz projel ty dva sety..Ale Tomas udelal obrovksy kus prace,hlavne na psychice,protoze on ma potencial byt pernamente v top 10..
Akorat me ted strasi DC jestli Stepanek vyhraje Prostejov tak pry konci karieru..To pojedem do Chile asi s Hajkem nebo nevim. |
tos cetl kde ze ukonci po turnaji v Prostejove karieru? Ja zas cetl ze Prostejov je jen jeho takovy 'rozehrivaci turnaj', aby byl pripraven na turnaje ATP a Grandslamy.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
slevac
|
Zaslal: ne červen 06, 2010 9:26 am Předmět: |
|
|
| m4l napsal: | | Robb napsal: | http://www.novinky.cz/kultura/202405-zemrel-ladislav-smoljak-jeden-z-otcu-jary-cimrmana.html
takový lidi by neměli umírat |
RIP, byl to neuveritelnej clovek |
Tak tak,stačí se jen podívat,na jakých filmech se podílel,co film nebo div.představení, to perla české kinematografie.
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: ne červen 06, 2010 11:27 am Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | agnez napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | Skoda ze to vcera Berdych nedotahl do vitezneho konce ve slibne rozehranem semifinale Takova sance uz se nemusi opakovat... |
JJ Soderling byl docela nervozni kdyz projel ty dva sety..Ale Tomas udelal obrovksy kus prace,hlavne na psychice,protoze on ma potencial byt pernamente v top 10..
Akorat me ted strasi DC jestli Stepanek vyhraje Prostejov tak pry konci karieru..To pojedem do Chile asi s Hajkem nebo nevim. |
tos cetl kde ze ukonci po turnaji v Prostejove karieru? Ja zas cetl ze Prostejov je jen jeho takovy 'rozehrivaci turnaj', aby byl pripraven na turnaje ATP a Grandslamy. |
On to rikal ze kdyby vyhral,bude to vrchol a konci..Nastesti zdal ve finale.
|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: út červen 08, 2010 9:47 pm Předmět: |
|
|
Neni nad to, kdyz mate praci, ktera vas bavi a k tomu mate absolutni picu, ktera se nazyva kolegou a ten vam to cely zhnusi ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Markisha

|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: st červen 09, 2010 7:15 am Předmět: |
|
|
| _Lundgren napsal: | agnez: Absolute bullshit... |
Taky si myslim, urcite pro nej bude vrchol nejaky challanger, kdyz vyhral i ATP turnaje a rozhodne bude chtit dosahnout co nejlepsiho vysledku na Grandslamech. Navic tak stary este neni, klidne muze par roku hrat.
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: st červen 09, 2010 5:10 pm Předmět: |
|
|
Zkurvenej šejkr od nutrendu, parádně jsem se polil gainerem v šatně po tréninku, díky dementsky řešenýmu závitu na hrdle
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: st červen 09, 2010 6:57 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | JOga napsal: | díky dementsky řešenýmu závitu na hrdle | Já vždycky říkám, to je v rukách :-) |
máš svatou pravdu daymoone, po tréninku jsem byl tak trochu dřevěnější
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: čt červen 10, 2010 9:36 pm Předmět: |
|
|
| Markisha napsal: | Že mamča zas ztratila chuť k jídlu a zvrací, i když jí chemo skončila |
To bude dobrý. Mě to taky trvalo. Ještě teď když se podivam na některý věci tak se mi navaluje. Ale to časem přijde
|
|
| nahoru |
|
 |
Markisha

|
Zaslal: pá červen 11, 2010 11:58 am Předmět: |
|
|
| Ernandes napsal: | | Markisha napsal: | Že mamča zas ztratila chuť k jídlu a zvrací, i když jí chemo skončila |
To bude dobrý. Mě to taky trvalo. Ještě teď když se podivam na některý věci tak se mi navaluje. Ale to časem přijde |
Dneska šla do nemocnice na ozařování a už si ji tam nechali...no aspoň budu klidnější, že špatně odhadnu, jak jí je...ona je totiž hrozně statečná...až blbá a nikdy si nestěžuje.
Snažila se rozchodit tříštivou zlomeninu.
Když ještě byla v nemocnici a nebyla schopná chodit, tak jí nějakej blbej zřízenec odvezl na vyšetření do jiného pavilonu a zapomněl jí tam. Ona tam normálně seděla čtyři hodiny, až když tam končili a ptali se jí, co tam dělá, tak se na to přišlo...
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: po červen 14, 2010 9:12 pm Předmět: |
|
|
Prosím vás, je tu nějakej odborník na chemii? Myslim teď z hlediska teorie ala disociační konstanty, výpočet pH, chemické rovnice atd. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
lalala
|
Zaslal: po červen 14, 2010 9:26 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | Prosím vás, je tu nějakej odborník na chemii? Myslim teď z hlediska teorie ala disociační konstanty, výpočet pH, chemické rovnice atd. |
teda takovej biochemik a neví takový základní věci
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: po červen 14, 2010 9:36 pm Předmět: |
|
|
Anorganika není zrovna můj oblíbenej obor _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|