SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 47, 48, 49 ... 104, 105, 106  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
MSG

PříspěvekZaslal: po červen 14, 2010 4:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky za tipy... Forza T5 asi jen pod rukou... ale to Lipo 6 black vypadá, že se dá celkem běžně koupit. Asi to pribnu, pokud někde neseženu tu Forzu...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tomkins

PříspěvekZaslal: po červen 14, 2010 4:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MSG napsal:
Díky za tipy... Forza T5 asi jen pod rukou... ale to Lipo 6 black vypadá, že se dá celkem běžně koupit. Asi to pribnu, pokud někde neseženu tu Forzu...

Nedá mi to a dodám, že pokud někdo bere ThermX, a shání se po jiných (zakázaných) spalovačích, protože stále nehubne, tak pravděpodobně dělá chybu někde ve stravě a to mu potom ani ten nejsilnější spalovač nepomůže.
Diesel Vin

PříspěvekZaslal: po červen 14, 2010 5:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MSG napsal:

Při vybírání z výrobků Forza http://www.forzadirect.com/en/eph-30-extreme.html?SID=a23ab544cde17d3f770bb3eaf75a2d4b doporučuju max. tohle, většina ostatních je s yohimbinem a to je naprosto šílená kombinace, většině lidí /vlastně všem/ je potom hodně špatně, srdce dostává těžký záhul...
Diesel Vin

PříspěvekZaslal: po červen 14, 2010 5:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tomkins napsal:
MSG napsal:

Nedá mi to a dodám, že pokud někdo bere ThermX, a shání se po jiných (zakázaných) spalovačích, protože stále nehubne, tak pravděpodobně dělá chybu někde ve stravě a to mu potom ani ten nejsilnější spalovač nepomůže.

Nejsilnější spalovač je třeba perník a ten pomůže každému co jsem viděl:-)
Therm-X a většína ostatních legálních spalovačů má víceméně symbolický vliv na chuť k jídlu, zatímco ty "nelegální" (v úvozovkách, protože na nich nic nelegálního není) mají silný anorektický vliv a potom zase tak moc dietu řešit /rozuměj počítat/ nemusíš. Nemáš hlad=nežereš=hubneš...
Khajo

PříspěvekZaslal: út červen 15, 2010 10:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tomkins napsal:
MSG napsal:

suhlas
spider1029

PříspěvekZaslal: út červen 15, 2010 10:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diesel Vin napsal:
nežereš=hubneš...

To je presne typ diety, ktory nechce drzat.
tysonek
Anonymní

PříspěvekZaslal: st červen 16, 2010 12:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

spider1029 napsal:
Diesel Vin napsal:
nežereš=hubneš...

ovšem jedinej zaručeně úspěšnej
Tomkins

PříspěvekZaslal: st červen 16, 2010 7:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tysonek napsal:
spider1029 napsal:
Diesel Vin napsal:
nežereš=hubneš...

Naopak - je to jedinej typ, při kterým se hubne jen dočasně. Následným jojo efektem se totiž posléze nabere ještě víc, než se předtím zhublo. Nevím, jestli tomuhle se dá říkat úspěch.
Diesel Vin

PříspěvekZaslal: st červen 16, 2010 7:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tomkins napsal:
tysonek napsal:
spider1029 napsal:
Diesel Vin napsal:
nežereš=hubneš...

Naopak - je to jedinej typ, při kterým se hubne jen dočasně. Následným jojo efektem se totiž posléze nabere ještě víc, než se předtím zhublo. Nevím, jestli tomuhle se dá říkat úspěch.

paní doktorka Cajthamlová promluvila. kolik kulturistů po soutěži udrží svoji úroveň tělesného tuku? taky trpí na ten jojo efekt, ne?
Diesel Vin

PříspěvekZaslal: st červen 16, 2010 7:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

já jenom doufám, že pod pojmem nežereš se rozumí žereš to co se smí, a žereš toho málo
opravdu jsem nemyslel hladovku
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: st červen 16, 2010 8:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Porovnavat kulturistu po niekolko mesacnej priprave a sutazi a nasledny "jojo" efekt.....s tym, co pisal Tomkins je uplne absurdne.

Nezerem=chudnem urcite plati. Ako dlho...? A potom? Nejest cely zivot len za ucelom udrzania si vahy? To sa da inak a velmi elegantne.
Diesel Vin

PříspěvekZaslal: st červen 16, 2010 8:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

EpsteinBarr napsal:
Porovnavat kulturistu po niekolko mesacnej priprave a sutazi a nasledny "jojo" efekt.....s tym, co pisal Tomkins je uplne absurdne.

Nezerem=chudnem urcite plati. Ako dlho...? A potom? Nejest cely zivot len za ucelom udrzania si vahy? To sa da inak a velmi elegantne.

pomoooooooc
nechceš mi ještě vysvětlit, jak mám správně cvičit?
napsal jsem, že když užíváš něco, co ti potlačí chuť k jídlu, potom i člověk, který má problém za normálních okolností držet dietu, tento problém ztrácí

s nějakou formou např. efka se drží dieta líp, než bez něho
o tom doufám nemusíme diskutovat? nebo ano?
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: st červen 16, 2010 8:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Diesel Vin napsal:
EpsteinBarr napsal:

pomoooooooc
nechceš mi ještě vysvětlit, jak mám správně cvičit?
napsal jsem, že když užíváš něco, co ti potlačí chuť k jídlu, potom i člověk, který má problém za normálních okolností držet dietu, tento problém ztrácí

s nějakou formou např. efka se drží dieta líp, než bez něho
o tom doufám nemusíme diskutovat? nebo ano?

Ako cvicis to ma nezaujima a je mi jedno. Bavili sme sa o tom? Nepostrehol som.

Vyuzitie "spalovaca" ja vidim v niecom inom. Ak hovorime o diete "bezneho" cloveka, ktory si upravil zivotospravu a povedzme drzi dlhodobo sacharidove vlny, ale to plati dajme tomu aj pre sutaziaceho, organizmus si na vlny, podobne ako na vsetko casom zvykne a adaptuje sa. V tomto momente je podla mna vyhodny spalovac, ktory termogenezou udrzi, resp. zvysi bazalny metabolizmus a tymto mechanizmom podpori dalsi ubytok vahy.
Ak niekto berie spalovac s myslienkou na zabranenie chuti do jedla...ten by mal navstivit skor psychologa, nie obchod s doplnkami.
tysonek
Anonymní

PříspěvekZaslal: st červen 16, 2010 9:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tomkins napsal:
tysonek napsal:
spider1029 napsal:
Diesel Vin napsal:
nežereš=hubneš...

hloupost, o to to je váha nahoru váha dolů, období free období diety, já když to chci dát dolů vyloženě hladovím , kašlu na nějaký jídelníček , klidně jsem na 20g bílkoviny a směšné dávce sachrů denně , seknu že mám žíly na břiše a nespadne mi ani svalová a to i bez doplňků.
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: st červen 16, 2010 10:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tysonek napsal:
seknu že mám žíly na břiše a nespadne mi ani svalová a to i bez doplňků.
fíha

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Thermogenic Active | Survival
Účinná kombinace synefrinu, kofeinu, L-karnitinu a dalších látek do redukce hmotnosti.
399 Kč
Agrezz ® | Extrifit
Maximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita!
699 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 47, 48, 49 ... 104, 105, 106  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: