|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
MSG

|
Zaslal: po červen 14, 2010 4:02 pm Předmět: |
|
|
Díky za tipy... Forza T5 asi jen pod rukou... ale to Lipo 6 black vypadá, že se dá celkem běžně koupit. Asi to pribnu, pokud někde neseženu tu Forzu...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tomkins

|
Zaslal: po červen 14, 2010 4:24 pm Předmět: |
|
|
| MSG napsal: | | Díky za tipy... Forza T5 asi jen pod rukou... ale to Lipo 6 black vypadá, že se dá celkem běžně koupit. Asi to pribnu, pokud někde neseženu tu Forzu... |
Nedá mi to a dodám, že pokud někdo bere ThermX, a shání se po jiných (zakázaných) spalovačích, protože stále nehubne, tak pravděpodobně dělá chybu někde ve stravě a to mu potom ani ten nejsilnější spalovač nepomůže. _________________ Čokoláda je naprosto zdrcujícím důkazem toho, že tuk ve spojení s jednoduchými sacharidy na celé čáře chuťově válcuje proteiny se sacharidy komplexními.
|
|
| nahoru |
|
 |
Diesel Vin
|
Zaslal: po červen 14, 2010 5:15 pm Předmět: |
|
|
| MSG napsal: | | Díky za tipy... Forza T5 asi jen pod rukou... ale to Lipo 6 black vypadá, že se dá celkem běžně koupit. Asi to pribnu, pokud někde neseženu tu Forzu... |
Při vybírání z výrobků Forza http://www.forzadirect.com/en/eph-30-extreme.html?SID=a23ab544cde17d3f770bb3eaf75a2d4b doporučuju max. tohle, většina ostatních je s yohimbinem a to je naprosto šílená kombinace, většině lidí /vlastně všem/ je potom hodně špatně, srdce dostává těžký záhul...
|
|
| nahoru |
|
 |
Diesel Vin
|
Zaslal: po červen 14, 2010 5:18 pm Předmět: |
|
|
| Tomkins napsal: | | MSG napsal: | | Díky za tipy... Forza T5 asi jen pod rukou... ale to Lipo 6 black vypadá, že se dá celkem běžně koupit. Asi to pribnu, pokud někde neseženu tu Forzu... |
Nedá mi to a dodám, že pokud někdo bere ThermX, a shání se po jiných (zakázaných) spalovačích, protože stále nehubne, tak pravděpodobně dělá chybu někde ve stravě a to mu potom ani ten nejsilnější spalovač nepomůže. |
Nejsilnější spalovač je třeba perník a ten pomůže každému co jsem viděl:-)
Therm-X a většína ostatních legálních spalovačů má víceméně symbolický vliv na chuť k jídlu, zatímco ty "nelegální" (v úvozovkách, protože na nich nic nelegálního není) mají silný anorektický vliv a potom zase tak moc dietu řešit /rozuměj počítat/ nemusíš. Nemáš hlad=nežereš=hubneš...
|
|
| nahoru |
|
 |
Khajo

|
Zaslal: út červen 15, 2010 10:13 pm Předmět: |
|
|
| Tomkins napsal: | | MSG napsal: | | Díky za tipy... Forza T5 asi jen pod rukou... ale to Lipo 6 black vypadá, že se dá celkem běžně koupit. Asi to pribnu, pokud někde neseženu tu Forzu... |
Nedá mi to a dodám, že pokud někdo bere ThermX, a shání se po jiných (zakázaných) spalovačích, protože stále nehubne, tak pravděpodobně dělá chybu někde ve stravě a to mu potom ani ten nejsilnější spalovač nepomůže. |
suhlas
|
|
| nahoru |
|
 |
spider1029

|
Zaslal: út červen 15, 2010 10:47 pm Předmět: |
|
|
| Diesel Vin napsal: | | nežereš=hubneš... |
To je presne typ diety, ktory nechce drzat.
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: st červen 16, 2010 12:38 am Předmět: |
|
|
| spider1029 napsal: | | Diesel Vin napsal: | | nežereš=hubneš... |
To je presne typ diety, ktory nechce drzat. |
ovšem jedinej zaručeně úspěšnej
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomkins

|
Zaslal: st červen 16, 2010 7:15 am Předmět: |
|
|
| tysonek napsal: | | spider1029 napsal: | | Diesel Vin napsal: | | nežereš=hubneš... |
ovšem jedinej zaručeně úspěšnej |
Naopak - je to jedinej typ, při kterým se hubne jen dočasně. Následným jojo efektem se totiž posléze nabere ještě víc, než se předtím zhublo. Nevím, jestli tomuhle se dá říkat úspěch. _________________ Čokoláda je naprosto zdrcujícím důkazem toho, že tuk ve spojení s jednoduchými sacharidy na celé čáře chuťově válcuje proteiny se sacharidy komplexními.
|
|
| nahoru |
|
 |
Diesel Vin
|
Zaslal: st červen 16, 2010 7:54 am Předmět: |
|
|
| Tomkins napsal: | | tysonek napsal: | | spider1029 napsal: | | Diesel Vin napsal: | | nežereš=hubneš... |
Naopak - je to jedinej typ, při kterým se hubne jen dočasně. Následným jojo efektem se totiž posléze nabere ještě víc, než se předtím zhublo. Nevím, jestli tomuhle se dá říkat úspěch. |
paní doktorka Cajthamlová promluvila. kolik kulturistů po soutěži udrží svoji úroveň tělesného tuku? taky trpí na ten jojo efekt, ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Diesel Vin
|
Zaslal: st červen 16, 2010 7:59 am Předmět: |
|
|
já jenom doufám, že pod pojmem nežereš se rozumí žereš to co se smí, a žereš toho málo
opravdu jsem nemyslel hladovku
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: st červen 16, 2010 8:03 am Předmět: |
|
|
Porovnavat kulturistu po niekolko mesacnej priprave a sutazi a nasledny "jojo" efekt.....s tym, co pisal Tomkins je uplne absurdne.
Nezerem=chudnem urcite plati. Ako dlho...? A potom? Nejest cely zivot len za ucelom udrzania si vahy? To sa da inak a velmi elegantne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Diesel Vin
|
Zaslal: st červen 16, 2010 8:10 am Předmět: |
|
|
| EpsteinBarr napsal: | Porovnavat kulturistu po niekolko mesacnej priprave a sutazi a nasledny "jojo" efekt.....s tym, co pisal Tomkins je uplne absurdne.
Nezerem=chudnem urcite plati. Ako dlho...? A potom? Nejest cely zivot len za ucelom udrzania si vahy? To sa da inak a velmi elegantne. |
pomoooooooc
nechceš mi ještě vysvětlit, jak mám správně cvičit?
napsal jsem, že když užíváš něco, co ti potlačí chuť k jídlu, potom i člověk, který má problém za normálních okolností držet dietu, tento problém ztrácí
s nějakou formou např. efka se drží dieta líp, než bez něho
o tom doufám nemusíme diskutovat? nebo ano?
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: st červen 16, 2010 8:20 am Předmět: |
|
|
| Diesel Vin napsal: | | EpsteinBarr napsal: | Porovnavat kulturistu po niekolko mesacnej priprave a sutazi a nasledny "jojo" efekt.....s tym, co pisal Tomkins je uplne absurdne.
Nezerem=chudnem urcite plati. Ako dlho...? A potom? Nejest cely zivot len za ucelom udrzania si vahy? To sa da inak a velmi elegantne. |
pomoooooooc
nechceš mi ještě vysvětlit, jak mám správně cvičit?
napsal jsem, že když užíváš něco, co ti potlačí chuť k jídlu, potom i člověk, který má problém za normálních okolností držet dietu, tento problém ztrácí
s nějakou formou např. efka se drží dieta líp, než bez něho
o tom doufám nemusíme diskutovat? nebo ano? |
Ako cvicis to ma nezaujima a je mi jedno. Bavili sme sa o tom? Nepostrehol som.
Vyuzitie "spalovaca" ja vidim v niecom inom. Ak hovorime o diete "bezneho" cloveka, ktory si upravil zivotospravu a povedzme drzi dlhodobo sacharidove vlny, ale to plati dajme tomu aj pre sutaziaceho, organizmus si na vlny, podobne ako na vsetko casom zvykne a adaptuje sa. V tomto momente je podla mna vyhodny spalovac, ktory termogenezou udrzi, resp. zvysi bazalny metabolizmus a tymto mechanizmom podpori dalsi ubytok vahy.
Ak niekto berie spalovac s myslienkou na zabranenie chuti do jedla...ten by mal navstivit skor psychologa, nie obchod s doplnkami.
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: st červen 16, 2010 9:04 am Předmět: |
|
|
| Tomkins napsal: | | tysonek napsal: | | spider1029 napsal: | | Diesel Vin napsal: | | nežereš=hubneš... |
Naopak - je to jedinej typ, při kterým se hubne jen dočasně. Následným jojo efektem se totiž posléze nabere ještě víc, než se předtím zhublo. Nevím, jestli tomuhle se dá říkat úspěch. |
hloupost, o to to je váha nahoru váha dolů, období free období diety, já když to chci dát dolů vyloženě hladovím , kašlu na nějaký jídelníček , klidně jsem na 20g bílkoviny a směšné dávce sachrů denně , seknu že mám žíly na břiše a nespadne mi ani svalová a to i bez doplňků.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Agrezz ® | ExtrifitMaximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita! 699 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|