|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
lalala
|
Zaslal: st červen 16, 2010 10:20 am Předmět: |
|
|
| Reichenberk napsal: | | Black Dragon napsal: | Dneska se kolega nasiral kvuli tem jeho padakum ...
No nechame se prekvapit, co kluci vymysli ... Radek John jako ministr vnitra, to je naprosta komedie ... |
Nemusí mít ministr vnitra bezpečnostní prověrku? To by zrovna u tohoto pána mohl být trochu problém. I když ..... :-) |
Když máš známosti a víš, jak se na čas někam uklidit... než to trochu vyšumí a pozornost se přenese k X dalším průserům jiných :-)
mysh: nj, ale kdo z nich přivedl policii do největšího rozkladu? koho mají policajti "nejdradši"?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
xCROWx
|
Zaslal: st červen 16, 2010 11:27 am Předmět: |
|
|
Kripl soused, co mi ráno nacouval do auta a ujel. Asi nepočítal s tím, že na něj zrovna náhodou čumím z okna. _________________ "Give the guy a gun and he's superman, give him two and he's God."
|
|
| nahoru |
|
 |
badevil

|
Zaslal: st červen 16, 2010 11:31 am Předmět: |
|
|
| xCROWx napsal: | | Kripl soused, co mi ráno nacouval do auta a ujel. Asi nepočítal s tím, že na něj zrovna náhodou čumím z okna. |
Jestli je to vetsi skoda, tak nafot svoje a sousedovo auto, pokud se bude shodovat vyska toho odrenyho, stopy jeho laku apod, tak se da (pripadne) s pomoci policajtu docela dobre dokazat jeho vina. Pokud soused nebude krysa, tak se s tebou nejspis domluvi na vyrovnani, pokud to neni vylozene nabourany, tak se ti to nevyplati opravovat z pojistky ani kdyz mas havarijko. Strhnou ti bonusy + je tam spoluucast.
|
|
| nahoru |
|
 |
xCROWx
|
Zaslal: st červen 16, 2010 11:39 am Předmět: |
|
|
Je to služební, takže to řeším přes pojišťovnu a DAS. Na tom jeho vraku nic vidět nebude. Podle značky to ale nemá pojištěný, takže se určitě rád dohodne  Po finanční stránce to neřeším, spíš po té lidské - je to placený parkoviště, parkujou tam jen lidi z domu a týpek prostě ujede bez toho, aby dal aspoň lístek za stěrač. _________________ "Give the guy a gun and he's superman, give him two and he's God."
|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
Zaslal: ne červen 20, 2010 8:28 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Robb dne ne březen 03, 2013 10:46 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne červen 20, 2010 8:39 pm Předmět: |
|
|
A kurva, v 52 letech, velká škoda, měl jsem ho moc rád. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Markisha

|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: ne červen 20, 2010 9:08 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: ne červen 20, 2010 9:13 pm Předmět: |
|
|
Přijde mi že posledni dobou je tu extra velkej naval nových uživatelů davající sem furt ty samý otázky až mám pocit že je to jen někdo kdo už je tu na foru dlouho a dělá si prdel...
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: ne červen 20, 2010 9:25 pm Předmět: |
|
|
| Ernandes napsal: | | Přijde mi že posledni dobou je tu extra velkej naval nových uživatelů davající sem furt ty samý otázky až mám pocit že je to jen někdo kdo už je tu na foru dlouho a dělá si prdel... |
To je fuk, proste je to tady banda kokotu ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
Zaslal: ne červen 20, 2010 9:40 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Robb dne ne březen 03, 2013 10:46 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|