|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne červen 20, 2010 10:59 am Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 438 - 20.6.2010
split - D
mrtvý tah 8x3x160kg
přední dřepy 3x75kg, 3x80kg, 3x85kg, 3x87,5kg, 2x90kg, 1x92,5kg
předkopávání 4x8x40kg
úzký benchpress 5x5x95kg
bicepsový zdvih s JČ 4x8x20kg
sedy-lehy 4xMAX
ČAS: 1:40hod
Dnes byl první trénink s těžkými mrtvými tahy nového tréninku. Už je na čase, abych sem poslal ten rozpis. Udělám to posléze.
Mrtvé tahy mě dost bavily. Cítím, že trénink má řád a tak se mi cvičí dobře, i když je to těžký.
Po té přední dřepy. Sice jsem poslední trénink psal, že se na ně vykašlu, ale holt, jsou tam zase. Ale už jen jednou za 2 týdny, takže se to bude dát přežít :-)
Předkopávání dnes hezky sedlo. Nohy krásně pumpovaly. Úzký benchpress byl dnes jakože těžce, takže 5x5 a váha už na mě solidní. Bicepsové zdvihy jsem si dal dnes k těžšímu benchi lehce a sice s dvacítkama a s vytáčením. Byly to rychlé série, pauzy kolem půl minuty a rukám to dělalo moc dobře.
U tohohle tréninku nebudu veslovat. Jsou tam těžké tahy a navíc trénink trvá dlouho i tak.
Suplementace:
1 odměrka gaineru a jedna odměrka proteinu hned po tréninku _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne červen 20, 2010 11:15 am Předmět: |
|
|
Takhle nějak to vypadá. Lehké změny jsou možné, schéme chci maximálně dodržet.
Inspiroval jsem se radami v poslední tréninkové poradně na hlavním webu. Doplnil jsem to podle chuti a snad i rozumu.
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Synthetic

|
Zaslal: ne červen 20, 2010 11:35 am Předmět: |
|
|
Zajímavý..  Možná se inspiruju.
I když mě překvapuje že třeba mrtvej tah tam je 3x3 a pak jiný cviky po 8 opakováních. _________________ "ONE OF A KIND"
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne červen 20, 2010 12:16 pm Předmět: |
|
|
Co tě na tom překvapuje? _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
Synthetic

|
Zaslal: ne červen 20, 2010 2:03 pm Předmět: |
|
|
Jasně že je to zaměřený na mrtvej tah. Tam sou ty opakování jasný. Ale vždycky sem
si myslel, že když už je trenink stavěnej silově, tak se malej počet opakování (2-4) cvičí i u doplňkovejch cviků. Proto se divim těm 8 opakovánim. Nebude to nakonec kontraproduktivní? Nebylo by lepší i lehký doplňky cvičit "silově" _________________ "ONE OF A KIND"
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne červen 20, 2010 5:50 pm Předmět: |
|
|
ehm 2 - 4 opakovania u doplnkových cvikov... _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út červen 22, 2010 5:21 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 439 - 22.6.2010
split - E
tlaky vsedě s VČ 5,5,4x60kg, 2x5x50kg
přítahy v předklonu s VČ 3x5x95kg, 2x5x85kg
benchpress 4x6x85kg
přítahy k bradě 2x5x55kg, 3x5x50kg
zapažování 6xMAXx9kg
veslo workout 12
zkracovačky nohama nahoře 4xMAX
ČAS: 1:10hod
Dnes byl poměrné náročný trénink. Všechno šlo, trénink byl poměrně krátký, pauzy jsem držel relativně krátké. Ale dost jsem se zničil. Hlavně veslo mě dost ubralo sil.
První byly na řadě tlaky. Ty šly dobře, dal jsem tři série těžší, pak už by to bylo hodně mizerný, tak jsem ubral. U přítahů jsem naložil poměrně dost. Snažil jsem se o co nejlepší techniku, ale už to mělo dost vad na kráse. Za sebe musím říct, že se mi to nelíbilo. Příště dám s menší vahou a radši precizní techniku.
Zbytek rameních cviků byl ok. U vesla jsem se hrozně netěšil na úsek 1000m při maximální intenzitě. Hrozné, hrozné. Přežil jsem, i když jsem si mohl ulevit. Rval jsem to pořád jak to šlo, i když tendenci to mělo sestupnou.
Po doveslování jsem pár minut lehoučce se dovesloval, abych vyplavil laktát ze svalů.
Suplementace:
1 odměrka gaineru a jedna odměrka proteinu hned po tréninku _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Naposledy upravil daymoon dne pá červen 25, 2010 6:23 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt červen 24, 2010 6:51 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 440 - 24.6.2010
split - F
mrtvý tah 6x3x145kg, 2x8x125kg
tlaky na šikmé lavici na MP 5x75kg, 3x5x80kg, 5x75kg
shyby 3x8
bicepsové zdvihy s EZ 6xMAXx37,5kg
kliky na bradlech 3x12
veslo workout 13
zkracovačky nohama nahoře 4xMAX
ČAS: 1:10hod
Uf, kurňa, masakr. Dnes to bylo náročný. Částečně jsem to dnes prokecal mezi sériema, koncentrace nebyla taková, jaká by mělá být. A taky jsem musel zkrátit pauzy, zrovna když jsem nekecal.
Mrtvé tahy fajn, žádný problém. Tlaky na MP jsem dal, protože mě nějak bolí předloktí na pravé ruce (asi z tlaků s VČ v úterý) a tak jsem dal multipress, protože nahazování jednoruček by tomu nepomohlo. Zase nevím kolik váží, počítám ho za 15kg.
Shyby pohodka, lehký. Biceps takový lehčí, taky kvůli předloktí. Klikyna bradlech parádní, po těch měsících se zátěží to bylo jen s tělem lehký a šlo to bezvadně.
Veslo masakr. Prvních 5 intervalů hrozný, pak jsem se chytil a až do konce to bylo lepší.
Suplementace:
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so červen 26, 2010 6:32 pm Předmět: |
|
|
Dnes jsem konečně dal do pořádku svoje kolo (posledně jsem nebyl jezdil na svém) a udělal první (asi 1,5km :-) vyjížďku. Přemýšlel jsem, že oddělám stojan, ale kolo stojí ve sklepě a tam chodí naše kočka a já bych nerad, aby ho na sebe shodila a přece jen s tím stojanem je to kolo stabilnější.
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: so červen 26, 2010 7:22 pm Předmět: |
|
|
Daymoon je klasik, favorita máš v pěkném stavu, to už se jen tak nevidí  .
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so červen 26, 2010 7:30 pm Předmět: |
|
|
Díky. Přemýšlel jsem, co je tam všechno originál a moc toho není :-) Kromě rámu ještě středy kol, představec, stojan a ráfky. Jinak už je všechno buď úplně jiný nebo vyměněný.
Je to fajn kolo, zažili jsme spolu dost srandy _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne červen 27, 2010 11:20 am Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 441 - 27.6.2010
split - A
dřepy zadní 5x5x85kg
mrtvý tah 2x155kg, 2x165kg, 6x2x175kg
předkopávání 4x8x35kg
úzký benchpress 8,8,7,6x85kg
bicepsové zdvihy s JČ 3x5x25kg+3x5x10kg+3xMAX
sedy-lehy 4xMAX
ČAS: 1:40hod
Dnes celkově vynikající trénink. Od rána krásný počasí, to se hned jinak žije, viz můj podpis.
Dřepy ze začátku tuhé, jsem zkrácenej jak ... nevím co. Pak to relativně šlo, ale byl to nejhorší cvik dneška. Po tomhle to šlo nahoru. Mrtvé tahy fajn. Přišel žlutej a tak jsem měl trochu morální podporu. Nebylo to brutálně těžký, ale ani lehký. Mimochodem, tohle byl poslední trénink mrtvého tahu tento, další a i ten další týden. Prostě na 3 týdny pauza. Důvod? Dovolená :-) Ale o tom ještě později.
Pak předkopy, stylem rehab. Úzký benchpress s cílem protáhnout a napumpovat a pumpa to byla velká. Krásně to bralo celý triceps. Biceps po té byl úplný koncert. Dal jsem stylem shazovacích sérií a na konci jsem to ještě brutálně, ale fakt brutálně dopumpoval jen samotnýma rukama. Jsem si připadal trochu divně, když jsem tam silou zvedal jen samotné ruce, ale tak napumpované ruce jsem neměl asi dlouho.
A co ta dovolená? Ve čtvrtek odlétáme na řecký ostrov Kos. Na 11 dní bez cvičení a beze všeho. Jen chci, a to opravdu chci a budu to dodržovat, střečovat. Hlavně nohy, cítím, že tam jsem hrozně zatuhlej. A plavat a fotit a dělat celkově úplný hovno
Suplementace:
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út červen 29, 2010 6:24 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 442 - 29.6.2010
split - B
tlaky na stroji 5x35kg, 5x40kg, 5x45kg, 5x50kg, 5x45kg, 5x40kg, 5x30kg
přítahy v předklonu 8x75kg, 8x80kg, 8x85kg, 8x75kg
benchpress 5x95kg, 5x100kg, 5x105kg, 2x3x110kg
přítahy k bradě 4x8x25kg
zapažování s JČ 2xMAXx8kg, 4xMAXx9kg
veslo workout 14
sedy-lehy 4xMAX
ČAS: 1:20hod
Jaký byl dnešní trénink, dnešní poslední trénink před minimálně dvoutýdenní pauzou?
Na začátek jsem dnes zařadil tlaky na stroji místo přemístění. S ohledem na zápěstí. Šlo to krásně, nikdy předtím to takhle nešlo a i jsem měl sílu celkem.
Přítahy v předklonu taky parádní. Dnes to velmi pumpovalo celou vrchní polovinu těla. A potilo se u toho :-)
Benchpress vynikající. Začátek trochu delší, protože mi chvíli trvalo, než jsem se naladil zase na tlaky, ale s těmi dvěma trojkami jsem nadmíru spokojený, protože to bylo po tlacích a navíc jako třetí cvik.
Přítahy k bradě jsem dal dnes o něco šířeji, a lehoučkou váhu. Hlavně na pumpovačku, protahovačku. Zapažování jako vždycky dobrý.
U veslování byly dnes na programu opět krátké intervaly. První půlka byla nekonečná, pak se to rozjelo. Ale byl jsem hodně moc rád, že už byl konec. V návody psali, že Use the first few intervals to build up up to maximal intensity. Snažil jsem se, ale bylo to dost náročné udýchat. Kdyby ty pauzy byly kratší, rozhodně by to bylo neporovnatelně náročnější.
Tohle je na delší dobu poslední zápisek v tréninku, tak jsem si ho řádně užil. Po pauze začnu velmi zlehka tento trénink ale váhy budou o hodně níž :-)
Suplementace:
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st červen 30, 2010 7:30 pm Předmět: |
|
|
Tak gaymoone a pani gaymoonova, at se vam tam na tom Kosu libi, neutop se, nespal se, moc nechlastej ,neprezirej se atd... jo a moc nepokousej ty slicne Rekyne, i kdyz to nekdy bude lakave  a jak jsem ti dnes rikal, preji ti, at ten navrat do reality za 10 dni neni prilis krutej :-) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|