Dvoufázový trénink

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Dvoufázový trénink  Úvodní stránka -> Trénink -> Dvoufázový trénink
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Jak často v týdnu trénujete ?
1
0%
 0%  [ 0 ]
2
6%
 6%  [ 3 ]
3
32%
 32%  [ 15 ]
4
26%
 26%  [ 12 ]
5
17%
 17%  [ 8 ]
6
13%
 13%  [ 6 ]
7
4%
 4%  [ 2 ]
Celkem hlasů : 46

Autor Zpráva
FandaCZ

PříspěvekZaslal: po červen 14, 2010 6:21 pm    Předmět: Dvoufázový trénink Odpovědět s citátem

Takže....chci se na vás otázat, cvičím od prosince a už je to na mně celkem znát, ale teď začnou prázdniny. Takže za 1) já budu mít možnost chodit do posilovny každý den a tak bych velice rád, kdyby jste mi sestavili trénink, aby vyhovoval mému tělu, abych neměl v jeden den takové cviky, které by mě unavily, ale tak abych mohl cvičit další den i jiné partie. (chtěl bych do tréniku hlavně tyto cviky, Mrtvý tah, Bench, Shyby, Dřepy a ostatní nechám na vás ) To by byl trénink na prázdiny (může být každý den, pokud to bude potřeba)

a za 2) bych chtěl trénink do školy a tam mám možnost pouze 2x týdně.. A tak bych potřeboval nějaký trénink na rozvoj objemu.. Děkuji....všem, kteří mi poradí a popřípadně k tréninku napsat počet sérií a opakování

A jinak moje top výsledky : Bench (75kg), Mrtvý tah (70kg 5x5), Dřep (ještě jsem tolik nezkoušel, bolí mě z toho za krkem,takže jedu spíše na více opakování) a to je asi vše na biceps zvedám 12,5 kg 5x5 sérií a tripeps dělám francouzký tlak..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ernandes

PříspěvekZaslal: po červen 14, 2010 6:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trenink si musíš sestavit sám tak aby ti vyhovoval a podle pocitů jej upravíš. Nikdo tady neví kolik toho sneseš.Budeš se citit unavenej ubereš. Budeš to zvladat v pohodě přidáš.

Na prazdniny bych zvolil split partie 2-3do týdne a pak až budeš moct jen 2x týdně tak si dej určitě fullbody jen se základníma cvikama.
FandaCZ

PříspěvekZaslal: po červen 14, 2010 6:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a nějaké ty základní cviky na fullbody ? když budu ve škole
O prázdninách bych šel určitě tak 4x do fitka
A teď asi to nejhlavnější jak to udělat s jídelníčkem ?
Ernandes

PříspěvekZaslal: po červen 14, 2010 6:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

FandaCZ napsal:
a nějaké ty základní cviky na fullbody ? když budu ve škole
O prázdninách bych šel určitě tak 4x do fitka
A teď asi to nejhlavnější jak to udělat s jídelníčkem ?

Mrtvola, Bench, dřep, Pushpress, Shyby....

Pokud 4x tak dej split partie 2x tydně.

A co s jidleničkem? O tom jak jiste je tu toho tuny. O prazdninach žer tak dobře jak jen dokažeš. Pravidelně každy 2-3hod. Až budeš mit školu tak je jidelniček horší tak to teď přes prázdniny zkus udržovat co nejprofesionálněji.
FandaCZ

PříspěvekZaslal: po červen 14, 2010 6:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co je to split partie 2x tydně.
Ernandes

PříspěvekZaslal: po červen 14, 2010 6:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

FandaCZ napsal:
Co je to split partie 2x tydně.

Co takhle si o tom něco přečíst než se ptat na každou blbinu?
Frozz.

PříspěvekZaslal: po červen 14, 2010 7:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Proč je nadpis topicu Dvoufázový trening, ale přitom ses o něm vůbec nezmínil a nechceš ho zavádět? To jsem nepochopil. Každý den nechoď, zkus fullbody 3x týdně se základníma cvikama. A jídelníčky jsou tu všude a neustále se na to lidi baví, takže hledej. Jez jez jez.
Posilmann

PříspěvekZaslal: st červen 23, 2010 8:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JO ja ze se konecne dozvim jak takovy dvoufazovy trenal ma vypadat a ono nic
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt červen 24, 2010 5:09 am    Předmět: Re: Dvoufázový trénink Odpovědět s citátem

FandaCZ napsal:
bych velice rád, kdyby jste mi sestavili trénink, aby vyhovoval mému tělu,
Jo, jistě, a křišťálovou kouli pošleš v PM?

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Draper

PříspěvekZaslal: čt červen 24, 2010 9:08 am    Předmět: Re: Dvoufázový trénink Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
FandaCZ napsal:
bych velice rád, kdyby jste mi sestavili trénink, aby vyhovoval mému tělu,
Jo, jistě, a křišťálovou kouli pošleš v PM?

mne by uplne bohate stacilo, kdyby poslal nejakou peknou financni castku a klidne mu sestavim treba 5ti fazovy trenink na miru :)
Pokedex

PříspěvekZaslal: st červenec 15, 2015 10:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

třošku to oživim :-) mám v práci volnou pracovní dobu tak mě napadlo že bych před prací chodil cvičit na hodinu (se strečinkem) řekněme +- 6:00 a druhá jednotka by byla +-15:30
akorát nevim jak na to doted jsem delal lifterskej trenink 3x tydne , to bych rad zachoval akorát tyhle dny bych ráno si šel ještě zacvicit napadá mě že bych mohl ráno "odbýt" strečink , mobilitu , biceps , triceps lýtka. a odpoledne se soustředit na velkou trojku + doplňky, ale nemam zkusenosti poradil by mi stim někdo ?
Tom3

PříspěvekZaslal: st červenec 15, 2015 2:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pokud tomu umerne upravis stravu tak proc ne? nehledej v tom slozitosti, pokud se ti chce tak di uvidis za nakou dobu, jestli budes stihat regenerovat
Draper

PříspěvekZaslal: st červenec 15, 2015 4:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Casto tu ctu , ze dvoufazove treninky neni natural schopny uregenerovat a nechapu, kdo tohle nesmyslne tvrzeni vymyslel. Je cvicit a cvicit. Pokud bude v posilovne 2 x 2 a pul hodiny denne, uz tu o neuregenerovani lze hovorit, ale pokud si da dva rekneme 45 minutove treninky, tak nevim, co je na tom k neuregenerovani. Kdyz by sel 1 fazove na hodinu a pul a odcvicil to same jako odcvici v dou treninkovych jednotakch , je to uplne to same a nikdo tu o neuregenerovani a pretrenovani nebude mluvit. Pokud si to clovek idealne rozdeli, muze cvicit treba 5x denne a zadny strach z pretrenovani mit nemusi.
Tom3

PříspěvekZaslal: st červenec 15, 2015 6:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Akorat by me zajimalo jak je to co se rustu svalu tyce. Jestli by bylo fakt lepsi si napr prsa ramena rozdelit na 2 faze a procvicit obe partie vic, nebo oboje sfouknout zaroven. Jestli by tam byl nejaky rozdil.
Judson

PříspěvekZaslal: st červenec 15, 2015 6:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to uplne stejny jako kdyz se rika, ze trenal 5 - 7 tydne se neda zvladnout. Jiste, ze da, staci stanovit vhodnou delku, intenzitu, partii, atd..

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Dvoufázový trénink Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: