|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ZanyK
|
Zaslal: čt červen 24, 2010 9:33 pm Předmět: Re: plat |
|
|
| Mattoni napsal: | | NUMM3R™ napsal: | | Culda13 napsal: | snížit platy ? spíš by to chtělo něco jiného . Je mi líto těch psů co jsou pořád zavření |
Snižit platy a za ně vylepšit útulky. |
Ty jo a to já bych radši ty peníze dal na něco užitečnějšího...např. do nemocnic. |
Me to kuprikladu prijde uzitecny uplne stejne, jako to davat do nemocnic...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mattoni
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: čt červen 24, 2010 9:48 pm Předmět: Re: plat |
|
|
| Mattoni napsal: | | Ty jo a to já bych radši ty peníze dal na něco užitečnějšího...např. do nemocnic. |
jj uz jsem slysel, ze tem oranzovym retardum nak dosly penize na 30kc uplatky ..
|
|
| nahoru |
|
 |
Mattoni
|
Zaslal: čt červen 24, 2010 9:52 pm Předmět: Re: plat |
|
|
| mysH napsal: | | Mattoni napsal: | | Ty jo a to já bych radši ty peníze dal na něco užitečnějšího...např. do nemocnic. |
jj uz jsem slysel, ze tem oranzovym retardum nak dosly penize na 30kc uplatky .. |
Nemocnice=lepsi vybaveni,pokoju,pristroje,leky...aby nemocny deti nemuseli bejt v rozpadajicich se pokojich...na poplatky nasrat....
Ale nekdo by to dal radsi psum... _________________ Ovšem nejlepší je, když to tak přeženete a ještě zvracíte kamoš mě ve středu píše, že je rád, že už má 71 kg- uprostřed dne, jenomže se v pátek opil a mockrát vyzvracel a pak měl 66 kg tot příklad.
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: čt červen 24, 2010 9:56 pm Předmět: |
|
|
mattoni: tim jsem chtel rict, ze kdyz se vyhazujou miliony (mozna spis o rad vic) za debilni poplatky, tak naky drobny pro utulky jsou proti tomu sranda.
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: čt červen 24, 2010 10:00 pm Předmět: Re: plat |
|
|
| Mattoni napsal: | | NUMM3R™ napsal: | | Culda13 napsal: | snížit platy ? spíš by to chtělo něco jiného . Je mi líto těch psů co jsou pořád zavření |
Ty jo a to já bych radši ty peníze dal na něco užitečnějšího...např. do nemocnic. |
Taky možnost.
|
|
| nahoru |
|
 |
ZanyK
|
Zaslal: pá červen 25, 2010 1:10 pm Předmět: Re: plat |
|
|
| Mattoni napsal: | | ZanyK napsal: | | Mattoni napsal: | | NUMM3R™ napsal: | | Culda13 napsal: | snížit platy ? spíš by to chtělo něco jiného . Je mi líto těch psů co jsou pořád zavření |
Me to kuprikladu prijde uzitecny uplne stejne, jako to davat do nemocnic... |
Tak to si kuprikladu pekna ***! |
A, ze tak dobre vis, ze jsem pekna a navic, ze jsem ***, takhle po netu...
Ale z tveho prispevku usuzuji, ze rozum k tobe nezavita jeste hodne dlouho.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: pá červen 25, 2010 1:13 pm Předmět: |
|
|
Mattoni, podobne prispevky uz tu opravdu nechci videt, dekuji za pochopeni. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: pá červen 25, 2010 2:53 pm Předmět: |
|
|
Co tam bylo, než z toho Cizo udělal devítihvězdičkovou Metaxu? _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: pá červen 25, 2010 3:21 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | Co tam bylo, než z toho Cizo udělal devítihvězdičkovou Metaxu? |
odstranil povodny prispevok,ale v quote to mas stale ;) _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: pá červen 25, 2010 3:37 pm Předmět: |
|
|
Jo takhle, puberťáckej výlev, hmm, tak nic. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
Zaslal: pá červen 25, 2010 3:51 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Robb dne ne březen 03, 2013 10:46 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: pá červen 25, 2010 4:43 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: pá červen 25, 2010 9:17 pm Předmět: |
|
|
No minimálně _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|