1/ farmers walk:
80kg - 40m
100kg - 40m
120kg - 15m (zkousel jsem jeste bez magnezka, ale to uz jsem neudrzel a po 12m mi to uz vypadlo z ruky)
ted to zacalo byt vesele :)
150kg - zvednul a po prvnim pokusu udelat krok zahodil
150kg - zvednul a opet zahodil
tohle uz me trochu nasralo, protoze jet do Teplic, abych nazvedal uplny h***, to jsem teda v planu nemel
150kg - smrt v ocich, pul litru adrenalinu, rev opocloveka na lovu, chuze jak po deseti rumech, ale nakonec z toho bylo tusim 21m bez polozeni
2/ trh jednorucky:
tusim 2x2 opakovani se 66kg jednoruckou
3/ atlas stones:
2x1x130kg bez vosku do 140cm
2x1x150kg (nebo jen jedno opakovani, nejsem si jistej) do 120cm bez vosku
1x170kg s voskem do 120cm
pak jeste pokus o conana - prenaseni yoke v naruci, ale skoncil jsem jednim neznatelnym nadzvednutim 300kg a to uz jsem byl uplne ko
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
jelikoz jsem tenhle tejden nejel vrsek tela a chci si ted 5 dnu odpocinout od treninku, rozhodl jsem se, ze se doplazim do fitka a dam teda nejakej vrsek...
1/ tlaky v sede na MP:
5x60kg
5x70kg
3x80kg
3x90kg
3x100kg
1x110kg (radsi snad bez kometare )
byl jsem linej cokoliv tezkyho zvedat a premistovat, ve fitku neni nic, kde by se daly cvicit volny tlaky v sede, takze jsem ze zouflastvi vlezl do multipressu... no moc se mi tam nelibilo
protismerny kladky na hrudnik
lehke protazeni bicepsu
bricho
hypers
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Tak ve 13:00, ne že tam přijedeš zase deset minut před startem a budeš se tady vymlouvat
neser zatim vubec nevim jestli budu startovat, je to tak 50:50
2/ 300kg Super Yoke (zakladni vaha, min nalozit nejde)
nic
nic
nic (tohle fakt nesnasim tyhle stavy )
15m s jednim polozenim
15m s jednim polozenim
15m bez polozeni
Honza mi vysvetlil co s tim, takze i kdyz tech 15m bylo opravdu pomalu, tak jsem byl spokojeny s tim, ze jsem nasel alespon nejaky rytmus chuze a techniku a byl jsem schopny s tim jit
3/ 75kg jednorucka
4 pokusy, z toho dva uspesne
dojel jsem domu a jsem total mrkev :)
Ten atlas stone je nějakej hrubší na povrchu, nebo jak to je s úchytem když to člověk tahá ze země? Se mi to zdá na první pohled celkem hladký a že to musí celkem klouzat
_________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
Ten atlas stone je nějakej hrubší na povrchu, nebo jak to je s úchytem když to člověk tahá ze země? Se mi to zdá na první pohled celkem hladký a že to musí celkem klouzat
Mel by to byt co nejhladsi beton. Kdyby byl hruby, tak ho zvednes jednou a koncis, protoze si s nim efektivne sloupnes kuzi z celyho predlokti :) Pokud je hladky a cisty, tak je to bez problemu. Na tezke vahy se pouziva specialni vosk - naneses ho na ruce a pak mas lepsi uchop jak se ti k tomu sutru ty ruce "prilepi"
Moc pěkně jedeš Cizo jen tak dál, akorát jsem objevil jednu zásadní chybu ve tvojí tréninkové metodice a přípravě vůbec, nechlastáš
Pekny veci te ten keba uci, jen co je pravda me uz to radil taky
Moc pěkně jedeš Cizo jen tak dál, akorát jsem objevil jednu zásadní chybu ve tvojí tréninkové metodice a přípravě vůbec, nechlastáš
Pekny veci te ten keba uci, jen co je pravda me uz to radil taky
Nechápu o čem je řeč
Ale někdy je třeba ten výkon pořádne podlejt
Ta koule vypadá moc pěkně cizo, já jsem tenkrát tu 170tku vysazoval o něco vejš a chyběl tam tak cm, bude mě to mrzet do konce života tak držim palce ve zdolávání dalších met
_________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
Takze probehlo par lehkych treninku, jeden maly strongman trenink s kluky z Trutnova (ktere timto vsechny zdravim a dekuji, uz se to chysta ) a po tydenni pauze jsem se v pondeli rozhybal ve fitku a dneska zacinam trenovat na Teplice. Vedro mi dava zabrat, za dva tydny 5 kilo dole, budu mit co delat.
1x450kg pneu s vypetim vsech sil (spis test nez trenink)
40m se 110kg kufry
10m se 150kg kufry (nerad bych to zakriknul, ale vypada to, ze prestavam chodit jak kripl, teda 150tky uz jsou ted trojnasobek toho co aktualne vazim, takze jit s tim byla celkem sada, ale technika chuze uz zacina vypadat pouzitelne)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru