|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bombay

|
Zaslal: st červen 30, 2010 7:42 pm Předmět: Suplementy na klouby, prevence problémů s klouby |
|
|
Ciao. Opět jsem začal cvičit, rád bych nějaký doplněk na ochranu kloubů. Nejde jen o mě, ale i o přítelkyni. Jednak máme mimino, druhak sama má problémy s klouby a geneticky v rodině Bechtěreva (kurvaproblémsklouby).
Můžete něco doporučit? Jde mi o přípravek, který budeme čas od času užívat, aby se trošku řešila prevence a dodávaly vhodné látky.
Na Ronnie e-shop je toho spousta, sem to dávám na volnou diskuzi, tipy, rady.
Děkuji. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kulíšek

|
Zaslal: st červen 30, 2010 7:47 pm Předmět: |
|
|
Animal flex...
Dle mých zkušeností opravdu špička...
Chce to ale jet alespoň dvě balení v kuse, pak měsíc vynechat a znovu.....
Držím palce, ať je vše v pohodě.... _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
Diesel Vin
|
Zaslal: st červen 30, 2010 7:52 pm Předmět: |
|
|
pokud nemusíš neber nic... tělo si pomůže samo.
|
|
| nahoru |
|
 |
No_pain

|
Zaslal: st červen 30, 2010 8:23 pm Předmět: |
|
|
naopak každý by měl preventivně posilovat chrupavky a jiné pojivové tkáně.. když už je pozdě a kloub začne odcházet, tak už ti to nepomůže... beru flexit a arthrostop...
|
|
| nahoru |
|
 |
Diesel Vin
|
Zaslal: st červen 30, 2010 8:28 pm Předmět: |
|
|
| No_pain napsal: | | naopak každý by měl preventivně posilovat chrupavky a jiné pojivové tkáně.. když už je pozdě a kloub začne odcházet, tak už ti to nepomůže... beru flexit a arthrostop... |
tělo si vytváří synoviální mazivo samo. Pokud ho začneš dodávat zvenčí, jeho tvorbu omezí. Tuším Freimen tady citoval Olega Žura: "před 40. rokem života nemá v těle kloubní výživa nemá co dělat". Ve skutečnosti mně kolena začaly pořáně bolet až po vysazení glukosaminu/chondroitinu, který jsem bral "preventivně".
|
|
| nahoru |
|
 |
No_pain

|
Zaslal: st červen 30, 2010 8:29 pm Předmět: |
|
|
Proto je to třeba jako s kreatinem... měsíc bereš, pak zase na měsíc nebo dva vynecháš...
|
|
| nahoru |
|
 |
Diesel Vin
|
Zaslal: st červen 30, 2010 8:42 pm Předmět: |
|
|
| No_pain napsal: | | Proto je to třeba jako s kreatinem... měsíc bereš, pak zase na měsíc nebo dva vynecháš... |
no dyť - bral jsem měsíc a po měsíci jsem vysadil - a začaly bolet. Sice jen asi 14 dnů, ale k čemu to je? Podle mně až když je problém to má smysl.
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: st červen 30, 2010 9:02 pm Předmět: |
|
|
Máš špatný model suplementace. Kloubní výživa se bere v kuse minimálně 3 měsíce (uvádí se 100 dní). Až pak se vynechává.
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: st červen 30, 2010 9:12 pm Předmět: |
|
|
| kid napsal: | | Máš špatný model suplementace. Kloubní výživa se bere v kuse minimálně 3 měsíce (uvádí se 100 dní). Až pak se vynechává. |
Souhla...
ano, ano... animal je 44 balíčků... berou se dva za sebou = 88 dní... to sedí...:) _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: st červen 30, 2010 9:13 pm Předmět: |
|
|
No ono jde i o přítelku. Jednak po těhotenství dostává kojící tělo pořádně zabrat (hlavně když se po porodu přibere  ), ale také lékař jí řekl, že díky kloubním problémům "má něco preventivně zobat". Já se k tomu jen přidám. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Diesel Vin
|
Zaslal: čt červenec 01, 2010 5:50 am Předmět: |
|
|
| kid napsal: | | Máš špatný model suplementace. Kloubní výživa se bere v kuse minimálně 3 měsíce (uvádí se 100 dní). Až pak se vynechává. |
ale já si přesto myslím, že fyzioterapeut jako Oleg Žur tomu rozumí... a navíc preventivně to brát mi přijde zbytečné.
|
|
| nahoru |
|
 |
Diesel Vin
|
Zaslal: čt červenec 01, 2010 5:51 am Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: | No ono jde i o přítelku. Jednak po těhotenství dostává kojící tělo pořádně zabrat (hlavně když se po porodu přibere ), ale také lékař jí řekl, že díky kloubním problémům "má něco preventivně zobat". Já se k tomu jen přidám. |
no, tak to dej přítelkyni, ale ty to nepotřebuješ, můj názor.
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: čt červenec 01, 2010 6:52 am Předmět: |
|
|
| Diesel Vin napsal: | | kid napsal: | | Máš špatný model suplementace. Kloubní výživa se bere v kuse minimálně 3 měsíce (uvádí se 100 dní). Až pak se vynechává. |
ale já si přesto myslím, že fyzioterapeut jako Oleg Žur tomu rozumí... a navíc preventivně to brát mi přijde zbytečné. |
Nechcu nikho shazovat, ale fyzioterapeut není doktor... My tohle řešíme se sportovními lékaři a pokud to slečně poradil její ošetřující, tak asi to prostě potřebuje... _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
Diesel Vin
|
Zaslal: čt červenec 01, 2010 7:55 am Předmět: |
|
|
| kulíšek napsal: | | Diesel Vin napsal: | | kid napsal: | | Máš špatný model suplementace. Kloubní výživa se bere v kuse minimálně 3 měsíce (uvádí se 100 dní). Až pak se vynechává. |
ale já si přesto myslím, že fyzioterapeut jako Oleg Žur tomu rozumí... a navíc preventivně to brát mi přijde zbytečné. |
Nechcu nikho shazovat, ale fyzioterapeut není doktor... My tohle řešíme se sportovními lékaři a pokud to slečně poradil její ošetřující, tak asi to prostě potřebuje... |
jeho ani shodit nemůžeš, on doktor je /MUDr. Oleg Zhur, abych to napsal správně/
edit: naprosto nezpochybňuju, že to jeho slečna či paní potřebuje, mluvím o něm...
|
|
| nahoru |
|
 |
redis

|
Zaslal: čt červenec 01, 2010 9:24 am Předmět: |
|
|
Mno je mi 22, zed mi doporucil ArthroStop RAPID, on ho pouziva na kury uz delsi dobu pravidelne (mam dojem 1-2x rocne 3mesicni kura), hlavne kdyz zacne zase posilovat nebo tak.
Mno k baleni je jeste aj krem, jemu to pomohlo a vesmes o kloubech uz nevi ... ja osobne to skusim a mu pak teda treba jeste rict i vlastni zkusenost.
Co se tyce techto leku, tak je nekolik skupin, ktere to potrebuji:
- Lide s nadvahou (kvuli velke zatezi kloubu)
- Maminky po porodu (pokud maji problemy)
- Aktivni sportovci, kteri namahaji klouby (tzn. sachysti asi ne), at uz jako prevence nebo jako reseni problemu
- Mladi lide, kteri chteji sve klouby chranit (tzn. jako prevence)
- Lide ve strednim ci vyssim veku by to meli uz uzivat jako ochranu pred problemem, ktery prinasi vyssi vek
- pripadne nemocni lide
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Flexit Drink | NutrendFlexit Drink obsahuje glukosamin sulfát, chondrotin sulfát, kolagenní bílkoviny a MSM. 390 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|