Suplementy na klouby, prevence problémů s klouby

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Suplementy na klouby, prevence problémů s klouby  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Suplementy na klouby, prevence problémů s klouby
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Diesel Vin

PříspěvekZaslal: čt červenec 01, 2010 6:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A podle mně je zas mimo mísu doporučovat někomu něco proti něčemu, co ani nemá:-)))
edit: když začneš např. s každým jídlem přijímat trávící enzymy, a budeš to činit 3 měsíce v kuse, jednoznačně po vysazení budeš mít problém s trávením...
určitě znáš rčení "funkce dělá orgán" a to nevzniklo jen tak...

Naposledy upravil Diesel Vin dne čt červenec 01, 2010 7:03 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pepa

PříspěvekZaslal: čt červenec 01, 2010 7:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diesel Vin napsal:

Nikdo nezpochybňuje, že to pomáhá. Ale budeš do sebe preventivně cpát Ibalgin, aby tě nebolela hlava?

Kdyby me bolela kazdy den tak treba jo. Nejak nechapu kdyz se tu nekdo na neco zepta, ze musite hned zpochybnovat jeho pripadne problemy.
Jen jsem napsal ze z osobnich zkusenosti mi neco evidentne pomohlo a mam to i operativne zdokumentovane coz asi vetsina lidi mit nikdy nebude.
Jak s tim kdo nalozi uz je jeho vec.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
cipinek

PříspěvekZaslal: čt červenec 01, 2010 7:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diesel Vin napsal:
Pepa napsal:
No tak tohle je tema i pro me takze se nemuzu nepripojit. Po operaci mi taky doktor rekl ze by bylo lepsi neco brat. Bral jsem, jsem GS kondro asi 2 baleni, taky docela dobry a dost levny mi prijde hyalgel a taky moc dobrej chutove, tech jsem taky par baleni mel.
No a jelikoz jsem mel 2 díry v chrupavkách a to ze docela velke, a pak jsem byl na 3tí operaci kde se mi na to asi po roce divali kdyz mi zpravovali zase prasklej meniskus, tak mi pak doktor rikal ze se to docela slusne zahojilo, zarostlo to, sice to prej neni takova kvalita ale i tak si myslim ze muzu za to byt sakra rad! A tohle pri veku nejakych 25 - 26 let kdy uz preci jen ty chrupavky zrovna moc nerostou.
Ted beru na klouby dost casto joint support obcas se mi stane ze me to fakt dost boli, zboucham par prasku a druhy den je to OK. Mozna nahoda, mozna placeboefekt ale uz mi to nekolikrat pomohlo.

Nikdo nezpochybňuje, že to pomáhá. Ale budeš do sebe preventivně cpát Ibalgin, aby tě nebolela hlava?

co to tady meleš? při cvičení ty klouby naprosto neúměrně zatěžuješ, hlava tě z cvičení opravdu bolet nebude, vole...
redis

PříspěvekZaslal: čt červenec 01, 2010 7:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kazdej kdo sportuje, trenuje nebo proste chodi do fitka AKTIVNE! ne, ze si tam zajde jednou pred letem aby nahodil sval ... tak by mel todle brat jako prevenci aspon jednou za rok a koukat co to udela (kdyz po vysazeni bolej klouby, tak uz nebrat, protoze maziva je dost ... a telo muselo ubrat => coz je dusledek toho proc pak klouby bolej protoze vysadite a telo nez nazene zase spravnej rezim tak chvili bolej)

ale rozhodne, pokud mate bolesti kloubu, zad, krku, prstu cehokoliv meli byste zacit neco delat nebo se ve 30-40 ani neohnete pro tuzku ... ^^
Diesel Vin

PříspěvekZaslal: čt červenec 01, 2010 7:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pepa napsal:
Diesel Vin napsal:

Kdyby me bolela kazdy den tak treba jo. Nejak nechapu kdyz se tu nekdo na neco zepta, ze musite hned zpochybnovat jeho pripadne problemy.
Jen jsem napsal ze z osobnich zkusenosti mi neco evidentne pomohlo a mam to i operativne zdokumentovane coz asi vetsina lidi mit nikdy nebude.
Jak s tim kdo nalozi uz je jeho vec.

Pepooooo pomooooc
on žádné problémy nemá, má je jeho přítelka, to nikdo nezpochybňuje, a nikdo mu nevyvrací ať jí tu kloubní výživu koupí, ale u něho je to zbytečné...
tys měl problémy, tak jsi ji užíval, ale proč by ji měl užívat zdravý člověk?
cipinek

PříspěvekZaslal: čt červenec 01, 2010 7:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diesel Vin napsal:
A podle mně je zas mimo mísu doporučovat někomu něco proti něčemu, co ani nemá:-)))
edit: když začneš např. s každým jídlem přijímat trávící enzymy, a budeš to činit 3 měsíce v kuse, jednoznačně po vysazení budeš mít problém s trávením...

a proč bys to dělal?, když nemáš problémy trávit "skoro" dokonale??? ty pořád vymýšlíš nesmysly...
Diesel Vin

PříspěvekZaslal: čt červenec 01, 2010 7:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
Diesel Vin napsal:

a proč bys to dělal?, když nemáš problémy trávit "skoro" dokonale??? ty pořád vymýšlíš nesmysly...

BINGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a proč bys bral výživu, když nemáš žádné problémy??? Bombay žádné nemá
lalala

PříspěvekZaslal: čt červenec 01, 2010 7:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Můj názor je, že "preventivně" rozhodně nebrat, mám to z učebnic biofyziky a fyziologie, až budu mít víc času, tak to můžu pohledat a něco sem přepsat. Jinak co jsem se ptal dvou orthopedů, tak mě v tomto názoru utvrzovali.
Nikomu nic nepodsouvám, každej má svou hlavu a stejně se zařídí podle sebe...
Pepa

PříspěvekZaslal: čt červenec 01, 2010 7:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja taky netvrdim ze to brat ma. Vyjadril jsem vseobecny nazor, respektive zkusenost a jestli to "aplikuje" na manzelku, dedu nebo prastryce uz necham na nem.
Ja to jakozto clovek co s tim problemy ma, beru celkem casto a pomaha to.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
kid

PříspěvekZaslal: čt červenec 01, 2010 7:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lalala napsal:
Můj názor je, že "preventivně" rozhodně nebrat, mám to z učebnic biofyziky a fyziologie, až budu mít víc času, tak to můžu pohledat a něco sem přepsat. Jinak co jsem se ptal dvou orthopedů, tak mě v tomto názoru utvrzovali.
Nikomu nic nepodsouvám, každej má svou hlavu a stejně se zařídí podle sebe...

Tohle je přesně ten případ, kdy postavíš do řady deset odborníků a od každého se dozvíš jinou odpověď.

V každém případě i pokud to někdo preventivně brát bude, tak si žádné nevratné poškození organismu nezpůsobí.

Otázka je, co je preventivně - člověk, co sedí celý den u počítače a bude to brát pro jistotu? Nebo někdo, kdo docela brutálně cvičí a chce pomoci kloubům? Na kterou alternativu se ptáš ortopeda? Další věc je, kdy ten ortoped vystudoval a jaký má vůbec vztah k těmhle prostředkům, který mají většinou přiznaný pouze status doplňku výživy.

Úsměvné je, že Žur má v rozhovoru problém s kloubní výživou ale s anaboliky problém v podstatě nemá žádný.
lalala

PříspěvekZaslal: čt červenec 01, 2010 8:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

netvrdím, že na toto mají všichni jednotný názor... už jenom z důvodu možných a pravděpodobných (nebo hlavně kvůli?) farmaceutických lobby:)
a na otázku, co je preventivně, možná bude dost výmluvná má odpověď, i když ses na to neptal, proč jsem dal "preventivně" do úvozovek. Protože si myslím, že ani preventivně nebude účinek nijak valný, pokud vůbec nějaký. O tom, že placebo může hrát velmi významnou roli, se bavit ani nemusíme, ne?
edit: bavím se samozřejmě o cvičících lidech
Diesel Vin

PříspěvekZaslal: čt červenec 01, 2010 8:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kid napsal:

V každém případě i pokud to někdo preventivně brát bude, tak si žádné nevratné poškození organismu nezpůsobí.

myl by sis hlavu šampónem proti lupům, kdybys je neměl? a taky ti to žádné nevratné poškození organismu nezpůsobí...
Bombay

PříspěvekZaslal: čt červenec 01, 2010 8:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No názor jsem si udělal, ale zůstane tajemstvím

Jen na upřesnění. Dlohodobě mě nic nebolí, jen mě ona suplementace napadla. Na druhou stranu je mi 30, lehké revma už mám, za sebou 10 let ve folklorním souboru (takže kolena dostala pokouřit:) Pokud mě něco bolí během cvičení, jsou to občas ramenní klouby. Ale to může být špatným protažením, zahřátím, nevhodnou vahou. No každopádně diskuze nám asi všem nebyla zbytečná
redis

PříspěvekZaslal: čt červenec 01, 2010 9:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ty vase prirovnani rovnou muzete rict, utrel by sis na hajzlu prdel kdyz pujdes na malou jen tak preventivne? taky ti tonic neudela :D

btw. jak mne kazdej ignoruje mne taky docela tesi xD
kid

PříspěvekZaslal: čt červenec 01, 2010 9:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bombay napsal:
diskuze nám asi všem nebyla zbytečná

Kdepak, Vin si tu provedl krásné cvičení v demogogii. Pokud by se z ní dávali zápočty, tak má za plný počet bodů.
Flexit Drink | Nutrend
Flexit Drink obsahuje glukosamin sulfát, chondrotin sulfát, kolagenní bílkoviny a MSM.
390 Kč
Animal Flex | Universal Nutrition
Animal Flex s obsahem glukosaminu, který má pozitivní dopad na kloubní chrupavku.
1299 Kč
Gela 1000 mg | Extrifit
Nejkvalitnější želatina v kapslích.
329 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Suplementy na klouby, prevence problémů s klouby Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: