|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
BUFU

|
Zaslal: st leden 06, 2010 7:37 pm Předmět: |
|
|
Jestli někdo nabere 1,5 cm na rukách v půlce objemu z hodinovýho tréninku týdně a není to jenom špek, tak se jdu rovnou zahrabat do země... Pokud jsi předtím držel dietku a pak vlítl na objem tak tomu aji uvěřím, ale toto..
Taky je zajímavý že přibereš stejnou část na rukách i nohách.
Btw neměřil jsi se třeba předtím nepumplej a potom pumlej?
Hlavně když tě takovej trénink baví no...
Každopádně souhlas s ostatníma, že kdyby jsi jel jakejkoliv aspon trochu "normální" trénink, tak ti ta ruka naroste o 3 cm... MINIMÁLNĚ _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
mamdepku!

|
Zaslal: čt leden 07, 2010 8:09 pm Předmět: |
|
|
mentzer's boy: ty nazvy suplementu zni hrozne legracne a nikdy nepochopim proc za to lidi vyhazujou takovy penize _________________ Obětuj všechno, dokážes všechno...
|
|
| nahoru |
|
 |
Jeff Willett
|
|
| nahoru |
|
 |
mentzers boy

|
Zaslal: st červenec 07, 2010 6:23 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil mentzers boy dne út červenec 27, 2010 2:26 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: st červenec 07, 2010 7:34 pm Předmět: |
|
|
to je celej trenink, nebo jen zahrivaci serie? _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
mentzers boy

|
Zaslal: út červenec 27, 2010 2:45 pm Předmět: |
|
|
26.7.
Prsa
1.rozpažky na stroji ...........................1x6-3-3*
2.tlaky na stroji .................................1x3-3-2*
Ramena
1.upažování na stroji .........................1x6-10ˇ
2.delt-deck .......................................1x6-10ˇ
Triceps
1.stahování kladky lanem ..................1x6-10ˇ
2.kliky mezi lavičkami .......................1x3-3*+3negativní op.
celkový čas:22 minut
*rest pause
ˇshazovaná série
tréninkové tempo 4-2-4
Naposledy upravil mentzers boy dne pá červenec 30, 2010 3:31 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út červenec 27, 2010 4:16 pm Předmět: |
|
|
kvuli takovymu treninku by se mi nechtelo ani prevlikat _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
mentzers boy

|
Zaslal: út červenec 27, 2010 4:37 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | kvuli takovymu treninku by se mi nechtelo ani prevlikat |
Nech na hlavě
|
|
| nahoru |
|
 |
mentzers boy

|
Zaslal: st červenec 28, 2010 2:41 pm Předmět: |
|
|
28.7.
Záda
1.pullover na kladce ............................1x6-10
2.stahováni kladky podhmatem ............1x6-3-3*
3.mrtvý tah ........................................1x6
Biceps
1.zdvihy s činkou ve stoji ....................1x6-3-3*
celkový čas:16 minut
4-2-4
Naposledy upravil mentzers boy dne pá červenec 30, 2010 3:32 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
redvous

|
Zaslal: st červenec 28, 2010 3:00 pm Předmět: |
|
|
zdar,pročítal jsem si tvůj log a nějak moc jsem to nepochopil. V čem je podle tebe lepší systém cvičení jakým jedeš než klasika co jede většina lidí? protože když mrknu na čas 16min tak mi připadá trošku komické:o) _________________ "Uhni z cesty, jestli chceš zestárnout."
|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
|
| nahoru |
|
 |
mentzers boy

|
Zaslal: st červenec 28, 2010 4:37 pm Předmět: |
|
|
pro redvous:
No těch 16 minut je sakra tvrdých,je to vlastně taková jedná velká série,v čem je lepší?Je rozhodně pro ty co nemají tolik času na trénink,je efektivní,jednoduchý,no já si za těch 16 minut moc neodpočinu,někdy tam dám r/p,nebo shazované série,negativní op. atd.,a je bezpečný,takže nevím proč bych měl dávat dvanáct sérií na partií,když vím že jedna nebo dvě stačí,to jsou moje zkušenosti nic víc.
|
|
| nahoru |
|
 |
mentzers boy

|
Zaslal: st červenec 28, 2010 4:39 pm Předmět: |
|
|
| Samec napsal: | Típka který se převlékne, odcvičí 16 minut na strojích a jde zpátky do šatny pod sprchu, bych charakterizoval jedním výstižným slovem "PAKO" |
cvičím doma ,takže s tím nemám problém
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st červenec 28, 2010 5:43 pm Předmět: |
|
|
Promin, ale ty cviky jsou fakt smesne, kdybys jel timhle zpusobem alespon zakladni, tak nereknu, ze tech tvych 16 minut bude tvrdych, ale pullover na kladce, rozpazky na stroji, upazovani na stroji atd davat jako zakladni cviky
a vubec smesne je to cele, tenhle trenink ti nemuze nic dat. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
Zaslal: st červenec 28, 2010 5:59 pm Předmět: |
|
|
On má doma určitě obyčejnou posilovací věž... promiň kámo za kritiku, ale na tom nevybuduješ nic a za 16 minut tím tuplem!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|