tjn, ani jednoho sem sice nevidel, ale vzdycky se rano probudim podobany a kazdy den pribude nejaky novy dobanec.
Jo jo, ty komáři sou hnusný svině..jednou sem byl se školou u moře v Itálii, a tam sme měli stany, nechávali sme je otevřený přes den..na nco taky když sme seděli před nima...ty svině lítali do stanu, nevim kudy.. a tam ty komáři bodali jako sviň. Sem byl celej pobodanej na nohou a rukou...prostě úplně, co centimetr to bodanec od komára...vypadalo to hnusně. Tady doma máme "síťky" v oknech...takže přes noc otevřené a úplně opohode...ani zadny srsne, vosy nelitaj.
Taky mě někdy sere, když před bytovkou sekaj trávu...víš, já mám alergii na pyl a veškerý to svinstvo se přes sí´tku dostane ty semínka..a to potom je z toho špatně (kýchání, smrkání, teče voda z očí a nosu, svědí to)...je to ošklivý...ani pak větrat nemůžeš když je posekáno, smrdí ta tráva..
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru